Petit Comité Reviews

TrustScore 4 uit 5

3,9

Netjes laten weten dat we mogelijks half 8 net niet haalden zoals gevraagd in de bevestigingsmail. Gemeld dat we het kwartier speling mogelijks moeten gebruiken. We krijgen gewoon de melding dat... Toon meer

Echt fantastische service!! M'n ring was zilverkleurig geworden. Email gestuurd heel snel andw terug. Foto's opgestuurd Ter beoordeling en kreeg email dat ze een andere ring zouden sturen nou als... Toon meer

Helaas was er per ongeluk maar 1 oorbel geleverd ipv twee oorbellen. Direct contact met Petit opgenomen. Petit reageerde super snel en bood een nieuw paar oorbellen aan. Echt een super klanten service... Toon meer

1. Sieradenwinkel

Shop bij Petit Comité de prachtigste geboortesteen sieraden en sieraden met edelstenen. ✓ Voor 17.00 uur besteld, vandaag verzonden.

Goed

TrustScore 4 uit 5

Vraagt klanten om een review

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

8 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Heel jammer dat deze aankoop een…

Heel jammer dat deze aankoop een tegenvaller is.

Ik wil de ring op mijn vinger aanpassen en het breekt af.
Dat was het dan ik heb het niet eens kunnen dragen jammer.
Geleerd dus niet meer kopen.

28 september 2021
Logo Petit Comité

Antwoord van Petit Comité

Beste klant,

Wat vervelend om te horen! Dit is totaal niet onze kwaliteitstandaard. De klantenservice heeft zojuist contact met je opgenomen om tot een passende oplossing te komen. Mochten er nog vragen zijn kun je reageren op het bericht van de klantenservice.

Prettige avond gewenst!

Hier wordt je blij van!

Om 4 uur besteld en de volgende dag in huis, superleuk verpakt!😃 Diezelfde avond cadeau gegeven. De jarige was heel blij met dit prachtige kettinkje.

19 juli 2021

Echt fantastische service!!

Echt fantastische service!!
M'n ring was zilverkleurig geworden.
Email gestuurd heel snel andw terug.
Foto's opgestuurd
Ter beoordeling en kreeg email dat ze een andere ring zouden sturen nou als dat geen service is! Echt top bedankt

14 april 2021

Prima!

Prima!

Bestelling ging zoals verwacht, zou vaker bestellen

22 juni 2020

Een aanrader

Fijne ervaring tijdens het aankoopproces, mooie website en netjes op tijd geleverd!

15 mei 2020

Bedankt Petit Comité

Bedankt Petit Comité! Nadat ik mijn bestelling had geplaatst kon ik niet wachten op mijn pakketje. Zoals beloofd had ik het pakketje snel in huis. Het pakketje was mooi verpakt en de sieraden zijn van goede kwaliteit! Zeker een aanrader.

30 april 2020