Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Normalt ville pl få en højere point, på det seneste er der konstant mangel på varer i Østerbro afdelingen, der mangler stort set alt og det ser ud til at butikken er ved at lukke ? Hver gang får ma... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Petlux er for mig et super godt sted og handle , og de er klar til og hjælpe hvis man har brug for det. Hos petlux har jeg endelig fundet et foder min store hund kan tåle og som hjælper på hans mave o... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har sjældent oplevet så professionel og imødekommende kundeservice. En mindre fejl i min bestilling af kattemad ( Forsinket ) blev håndteret med lynhurtig respons, stor venlighed og en generøs ko... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Jeg tager normalt altid til Østerbro petlux for at købe kattemad som mine katte har været glade for og det er mega sundt så det er et win-win. Dog ville jeg siger at i skal holde jer langt væk fra... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Dierenverzorgingswinkel
  2. Veevoerhandel
  3. Dierenwinkel

Geschreven door het bedrijf

Petlux er en dansk web shop med eksklusive brands til hund og kat. Du finder vores fysiske butikker i Hellerup, Østerbro og på Frederiksberg. Vores sortiment er nøje udvalgte varer til de kæledyrs ejere der er særligt bevidste omkring kvalitet og design. Du finder kun de de bedste top brands så som MiaCara, Fashion Dog, Mush, Grandorf, Essential Foods, Grandorf Fresh, Dog Copenhagen, Woolf, Naturea, Mush, Biogance, Natural Dog Company m.fl.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft 33% van zijn negatieve reviews beantwoord

God service 😃

13 augustus 2023

Hej Patrick

Vi takker for dine 5 stjerner.

Hvor er det rart at læse, at du er tilfreds med den service du har modtaget hos os, det glæder os at læse.

Hej Julie.

Mange tak for dine 5 stjerner.

Hvor er det rart at læse, at du er tilfreds med din levering, og at du ingen problemer har haft.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Den hundemad min hund spiser er ALTID…

Den hundemad min hund spiser er ALTID på lager.

6 augustus 2023

Hej Cecillia.

Tusind tak for dine 5 flotte stjerner.

Vi er meget glade for at læse, at du er så positiv.
Vi forsøger altid at have alle produkter på lager hele tiden, så det er rigtig dejligt at læse, at du altid kan få det produkt din hund skal bruge.

god service

Et godt sted at handle kan anbefales

23 juli 2023

Hej Ulla,
Tusind tak for din flotte anmeldelse.
Vi er glade for, at du har en god oplevelse og er tilfreds.

Vi ønsker dig en dejlig dag.

Sussi fra PETLUX

Gode produkter

Gode produkter
Synes at der går lidt længere inden at varerne bliver afsendt.
Men pyt bare at varerne kommer, jeg taler om dage og ikke måneder.
Der mangler dog en lille belønning til hund/kat i form af snack.....

24 juli 2023

Hej Rikke,
Tak for din anmeldelse og ærlige feedback på din oplevelse.

Du har helt ret, der har været en dag eller to længere end normalt her i sommerferietiden og vores normale snackgave har vi ikke kunne finde en lige så god erstatning for endnu. Men vi er på sagen og det kommer selvfølgelig igen.

Vi kunne i dette tilfælde desværre ikke fremskynd din ordre på grund af sommerferieafholdelse, men de gode kolleger på lageret er tilbage og oppe på normal leveringstid igen:0)

Vi beklager ulejligheden med den ekstra ventetid.

Sussi

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

0 stjerner - hold jer væk!

Øv for en oplevelse. Købte en sele hos Petlux på Frederiksberg til 319,- omkring 14 dage siden. Ekspedienten var ikke særlig venlig eller serviceminded. Hun spurgte om jeg ville være en del af deres kundeklub men takkede nej. Jeg spurgte om selen kunne byttes hvis jeg fortrød og det behagede hende heller og sukkede. Hvis jeg absolut skulle bytte den, så skulle den ikke være brugt og mærkerne måtte ikke rives af (selvfølgelig). Hun kunne ikke printe en kvittering til mig, så hun ville gerne have at jeg ikke skulle bytte den. Jeg havde ikke min hund med, så af gode grunde vidste jeg det ikke. Hun spurgte hvornår jeg kunne bytte den og svarede at jeg ikke vidste det. Hun spurgte om jeg kunne komme dagen efter, hvilket jeg godt mente var muligt. Jeg blev syg og var usikker på om det var den rigtige sele til min hund. Da jeg går ned for at bytte den møder jeg endnu en nedladende ekspedient. Jeg forklarer hende ovenstående og hun siger “jeg kan ikke bytte den når du ikke har en kvittering”. Efter spurgte hun hvornår jeg havde købt den og fortæller de har 14 dages returret og det står på kvitteringen. Fortæller igen at jeg ikke fik kvitteringen. Nu var det et problem at jeg ikke overholdte aftalen med at bytte den dagen efter og jeg fortalte jeg blev syg og min returret ikke kunne bortfalde af den årsag. Der står andre kunder i den lille butik og hun fortæller højt: “jeg ved jo ikke om du har været inde i butikken og tage den og gået din vej igen”. Jeg spørger om insinuerer at jeg er en tyv og hun svarer at det ved hun jo ikke. Jeg fortæller at jeg synes det er ekstremt forkert og nedladende at påstå det og jeg faktisk bare kom for at bytte selen. Hun spørger hvad der er galt med selen og om den er for stor eller for lille, for jeg kunne bytte til andre seler. Jeg har slet ikke lyst til at handle i Petlux længere. Næste undskyldning er at hun jo ikke kunne finde mig i systemet, når jeg ikke ville være en del af deres kundeklub. Hun blev ved med at finde på nye undskyldninger for ikke at give mig pengene tilbage. Hun kunne ikke “bare” sende pengene retur fordi hun også havde et bagland, fortalte hun. Jeg spurgte hvornår ejeren af butikken var der for så kunne jeg tale med hende. Det kunne ikke lade sig gøre, så det vidste hun ikke. Der står altid kun en ekspedient derinde, så selvfølgelig ved hun det eller kunne kontakte ejeren af butikken. Til sidst efter en længere diskussion og forsvarelse, beholdte hun selen men jeg fik ikke mine penge retur. Jeg fik en selvskrevet kvittering på at jeg har afleveret selen og hun vil kontakte mig på tirsdag, når hun er på arbejde igen. Jeg har krav på at få mine penge retur og jeg synes denne behandling er under al kritik!

Jeg forventer at I ikke venter til tirsdag med at kontakte mig og laver en bankoverførsel så jeg ikke skal sætte mine ben i nogle af jeres butikker igen!

7 juli 2023
Review zonder uitnodiging

Kære Louise,
Tak for at dele din oplevelse med os. Vi værdsætter din ærlighed og takker for din anmeldelse, selvom vi naturligvis er kede af den dårlige oplevelse, du har haft i vores butik.

Vores mål er altid at levere den bedste service til vores kunder, og vi beklager, at vi ikke har levet op til dine forventninger i denne omgang.
Vi vil gerne informere dig om, at vi allerede har taget skridt for at forbedre vores kundeservice baseret på din feedback. Som du husker, havde vi en telefonisk samtale tidligere på ugen, hvor vi beklagede situationen gentagne gange. Vi har også kontaktet det relevante butikspersonale samt andre butikker for at sikre, at sådanne situationer håndteres korrekt i fremtiden. Vi beklager, at forklaringen på, hvorfor personalet ikke kunne refundere dine penge på det tidspunkt, ikke blev kommunikeret ordentligt til dig. Det er vores ansvar at sikre, at vores kunder får klar og tydelig information.
Vi er glade for, at vi sammen kunne finde en løsning på denne ærgerlige situation, og vi håber, at du trods alt kunne mærke, hvor seriøst vi tager din anmeldelse. Vi vil gerne have, at du føler dig velkommen hos os, og vi er taknemmelige for din feedback, da det hjælper os med at blive bedre.

Hvis der er noget mere, vi kan gøre for at forbedre din oplevelse, er du velkommen til at kontakte os. Vi vil gøre vores bedste for at imødekomme dine behov.

Gina fra Kundeservice

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Smukke keramiske skåle og hurtig levering

Smukke keramiske skåle og hurtig levering.

23 mei 2023

Hej Signe.

Mange gange tak for dine 5 flotte stjerner.
Vi er rigtig glade, for at du er positiv over vores sortiment og at du er tilfreds med din levering.

Nem handel

Nem handel, har ikke handlet her før og vores hund er ikke synderlig begejstret for maden hi købte.
Men alt andet var fint.

29 mei 2023

Hej Charlotte.

Mange tak for dine 4 stjerner.
Vi er rigtig glade for at du er positiv over at det var nemt at handle hos os, og at alt var fint.
Håber at vi kan gøre din oplevelse, til en 5 stjernet næste gang.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Finder altid hvad jeg skal bruge og får…

Finder altid hvad jeg skal bruge og får god vejledning.

24 mei 2023

Hej Tina.

Mange tak for dine flotte 5 stjerner.
Hvor er det positivt at læse, at du altid kan finde det du skal bruge, og at du er tilfreds med den service du modtager hos os.

Hej Maj-Brit

Mange tak for dine 5 flotte stjerner.
Vi er glade for at du syntes, det var nemt at handle hos os og
at du er tilfreds din levering.

Acana til hunden

Fantastisk hundemad Acana, som vores hund med sart mave tåler efter guardia. Kattefoderet er også virkelig godt.

22 maart 2023

Hej Lilja.
Mange tak for dine 5 flotte stjerner.
Vi er rigtig glade for at høre at du er så positiv og at din hund fungere godt på dette foder og at katte foderet også fungere.

Hej Frank
Mange tak for dine flotte 5 stjerner.
Vi er rigtig glade, for at du er så positiv over den betjening, du har modtaget hos os.

Altid søde og hjælpsomme

Altid søde og hjælpsomme , skaffer det man mangler , hurtigt.

21 maart 2023

Hej Beth
Mange tak for dine flotte 5 stjerner.
Vi er meget glade for at du er positiv og tilfreds med den betjening du har modtaget hos os.

Friendly, Helpful Staff

The staff are always super friendly and helpful. My dog loves that they have treats on hand and always wants to go in as a result.

23 maart 2023

Hello Megan
Thank you very much for your 5 stars.
We are very happy that you are so satisfied and positive about the service you received from us.
It is so nice and cozy when dogs come in and say hello.

Regards
Gina / Team Petlux.

Tilfreds

Vi kan altid finde kvalitetsudstyr som vi har brug for

Hej
Mange tak for dine 5 meget flotte stjerner.
Vi er meget glade for, at du er så tilfreds og positiv over, den kvalitet vores produkter har.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

We have ordered 3 bags of 3kg each…

We have ordered 3 bags of 3kg each (mush barf). When we came to pick them up it was only 2 bags in there. And we were told they will let us know when we can get another bag.
It’s been already 2 weeks. Pet Lux shopps closed all around Copenhagen.
I wrote them on IG and no response.
It is impossible to send them an email too.
I don’t know how to get in contact with them to get our last bag.

Edited: We got the bag! Everything is good! Thank you 🙏🏼❤️

Dear Anastasia,
Thank you very much for your feedback.

We are very sorry that we had to close the stores temporarily and the inconvenience this has caused you.

We will make sure to contact you directly and agree where you can get the missing bag of MUSH.

I'm very sorry that you had an unsatisfying experince and hope we can make it right every time from now on.

Best regards,
Sussi from team PETLUX

Meget hjælpsom og

Meget hjælpsom og
bedste service i Århus c.

... og er mega ked af, at den nu er lukket i Århus ...
(Var forbi i fredags) øv

Hej Vania.

Mange tak for dine 5 flotte stjerner.
Vi er rigtig glade, for at du er så positiv over den service du har modtaget hos os.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super og hurtig service selv under…

Super og hurtig service selv under udsalg

Hej Lisbeth
Mange tak for dine 5 stjerner.
Hvor er det dejligt at læse, at du er tilfreds med din levering fra os.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Gode priser og rigtig hurtig levering…

Gode priser og rigtig hurtig levering :-) samt god holdbarhed på godbidderne.

1 maart 2023

Hej Cecillie.

Tusind tak for dine 5 flotte stjerner.
Vi er meget glade for at læse at du er tilfreds med din levering og vores priser.

Lees meer over geverifieerde reviews.