Zeer slecht. Je moet zelf de verzendkosten betalen voor retourneren artikelen. 1 artikel ontving in een los papiertje bij een andere verpakking gestopt. Er zat verder niks bij, ook geen artikelkaa... Toon meer

2,1

Slecht

TrustScore 2 uit 5

Op 17 april bestelling geplaatst voor…

Op 17 april bestelling geplaatst voor een jack en vanilla harness en drinkfles om de verzending kosten te besparen. Na 6 dagen nog steeds geen levering dus contact met hen en zo een paar keren tot vandaad 30 april om te lezen dat het drinkfles maar gisteren geleverd werd. En top klanten service zou dit vroeger melden en niet wachten dat de klanten emails versturen en in de loop van de dag een email beantwoorden...Een keer besteld NOOIT meer dit is een schande van bedrijf. Mensen BE AWARE of it.

30 april 2026

Langere levertijd, goed opgelost

Enige tijd geleden hier een halsband besteld van het merk Maul. Nadat het opgegeven leveringstermijn was verstreken even contact gezocht met petsonline. Bleek dat de halsband niet leverbaar was bij de leverancier. We konden het geld retour krijgen of een andere halsband uitzoeken. Dit laatste hebben wij gedaan. Ook hierbij duurde het langer dan verwacht. Achteraf een probleem van de leverancier.

We hebben diverse keren telefonisch contact gehad met petsonline. Ze waren alle keren goed bereikbaar en we werden zeer vriendelijk te woord gestaan. Ook werd er bij de uiteindelijke levering van de halsband een mooi pakketje cadeau gedaan met excuus voor het lange wachten.

Complimenten over de wijze waarop het is opgelost. De halsband is prachtig, we zijn er erg blij mee.

22 april 2026

Ontzettend slechte service

Ontzettend slechte service. Schrokbak besteld; bleek niet het juiste formaat, dus op eigen kosten geretourneerd (ongebruikt en binnen de retourtermijn.) Krijg ik bericht dat mijn retour is geweigerd omdat er een kartonnetje mist?! Bedrijf heeft het lef nog om te benoemen dat ik de bak wel terug mag mits ik zelf opnieuw de verzendkosten betaal.

Bestel hier NIET!

3 maart 2026

Slechte service en geen communicatie

Ik heb voor de hond spullen besteld op 6 januari, nog steeds heb ik geen enkel bericht. Geen bericht van waar het pakket is, of dat er vertraging is, was wel netjes geweest. Hopelijk krijg ik mijn bestelling nog.

15 januari 2026

Hele trage levertijd

Hele trage levertijd. Vele malen langer dan bij het product staat omschreven. Misschien handig om via de mail klanten te informeren als de levertijd ruimschoots overschreden wordt.

17 september 2025

struviet hondenbrokken

Had hondenbrokken besteld en betaald.
Ik kreeg geen bericht van de bestelling en las veel negatieve revieuws. Ik belde naar Medpets waar Petsonline onder valt. Ik kreeg te horen dat ze de brokken niet op voorraad hadden. Na een een dag heb ik ze ontvangen. Dank Medpets.

7 mei 2025

Ik was op zoek naar een stijlvolle…

Ik was op zoek naar een stijlvolle bench. Via Google op de website van petsonline terecht gekomen. Niet alleen een bench gevonden maar ook een passend kussentje voor in de bench en een mand voor de hond. Na het plaatsen van de bestelling hoorde ik niks. Toen de recensies opgezocht en best geschrokken van alle negatieve recensies. Echter blijken deze niet terecht. Na een telefoontje met de winkel kreeg ik te horen dat de bestelling in behandeling is genomen maar nog in hold stond omdat de honden mand helaas niet op voorraad was. De mand heb ik telefonisch geannuleerd en kreeg de volgende dag mijn geld terug gestort. De bench en het kussentje voor de bench heb ik keurig ontvangen!

10 april 2025

Ik hebTopservice onlangs besteld bij…

Ik heb onlangs besteld bij Petsonline.nl en ben zeer tevreden! De website is gebruiksvriendelijk, mijn bestelling kwam snel aan, en de kwaliteit van de producten is geweldig. Mijn huisdier is er dol op! Zeker een aanrader voor andere huisdiereigenaren.

15 oktober 2024

Stilte, oorverdovende stilte na bestelling.

Na bestelling werd een mail verstuurd: "Wij maken Uw bestelling klaar voor verzending."
Daar is het bij gebleven.
Dus verzocht per mail om de bestelling te annuleren ivm belang bij besteld product voor valpreventie.
Stil.
Zo jammer, kan toch ook gewoon reageren zou je zeggen.
Maar nee.
Dagenlang stil.
Dan maar een review, geld zal wel zoek zijn.
Uiteindelijk kwam het aankoopbedrag nog retour, na terugzenden.
Dus nog maar 1 ster toegevoegd.
Maar de retourzending kostte dus onnodig geld, omdat mail gewoon niet gelezen wordt.

13 september 2024

Hele slechte webshop

Hele slechte webshop, slechte service.
Pakketje kwam na 7 dagen binnen, bleek de maat niet te kloppen, dus telefonisch contact gezocht, kreeg een meneer aan de telefoon die mij niet uit liet praten, hij wilde het artikel wel ruilen maar dan moest ik zelf de retour kosten betalen, niet zo klantvriendelijk, maar oke, pakketje dezelfde dag teruggestuurd, 6-9'-24 was het retour aangekomen, de dinsdag er na contact opgenomen wanneer ik mijn pakket kon verwachten, weer liet de man mij niet uit praten deed heel onvriendelijk en zei dat hij het druk had. Overdonderd legde ik de telefoon neer maar belde een kwartier later nogmaals omdat ik dit niet vond kunnen, om zo te woord gestaan te worden, en wilde hem vertellen dat ik anders mijn geld terug wilde, ik kreeg de kans niet dit te zeggen want hij denderde weer over mij heen met een heel verhaal en ontkende alles wat hij daarvoor tegen mij gezegt had, nu kwam de belofte dat ik het aan het eind vd week zou ontvangen, donderdag belde ik opnieuw en weer ontkende hij wat hij beloofd had, ik zei hem dat het artikel dat ik nu verwachtte €3,- goed koper was en of dat gelijk op mijn rekening terug gestort zou worden, ja natuurlijk zei hij. Hij beloofde opnieuw er vaart achter te zetten om mijn pakket op te sturen. En dat heeft hij gedaan, zaterdag ontving ik mijn pakketje en wat zag ik op de rekening dat de €3,- niet waren teruggestort maar dat hij gewoon weer drie euro extra verzendkosten had gerekend bij elkaar heb ik voor dit pakketje van nog geen dertig euro, maar liefst meer dan €13,- mogen betalen aan verzend-en retourkosten. Echt schandalig.
Dit was de eerste en tevens de laatste keer dat ik bij deze webshop iets heb besteld.

14 september 2024

ik heb een week geleden een tuig voor…

ik heb een week geleden een tuig voor de hond besteld . is speciaal om niet te ontsnappen is gestrest dus veiligheid voorop.89.00en zou binnen 24 uur gelevert we zijn nu een week verder. kan niet nakijken want site pakt het niet , gebeld geen antwoord . nu lees ik de reviews en denk mmm. maar ben blij dat ik via billink heb gedaan en die al laten weten dat ik niets ontvingen hen en probeer contact te makenvia mijn inlog ,en als het binnen een week nog niet hier is alles annuleer.ze hebben genoteerd.

24 juli 2024

Product wordt niet geleverd

Besteld product na een maand nog steeds niet geleverd.
Mail wordt niet beantwoord, ik weet niet wat de status is van de bestelling. Heel slecht. Het ziet er naar uit dat ik mijn geld kwijt ben.

12 juli 2024

Ik had een fietsmand met dakje gekocht

Ik had een fietsmand met dakje gekocht. Bij aankomst was het dakje kapot. Nadat ik een mail gestuurd had kreeg ik keurig 3 dagen later een nieuwe. Ik zal zeker weer wat bestellen bij Petsonline.

5 juli 2024

Duurde een eeuwigheid voordat de…

Duurde een eeuwigheid voordat de bestelling verzonden werd.
Vervolgens stuur je een deel terug krijg je een antwoord " Omdat het om een gedeeltelijke retour zending betreft en uw uiteindelijke order onder de 59,- valt is uw huidige order aangepast en is de bijdrage aan verzendkosten in rekening gebracht"

Nooit meer bestellen! Duurt een week voordat ze spullen toezenden en dan ook nog dit.

20 juni 2024

Onbeschoft behandeld door…

Onbeschoft behandeld door klantenservice! Ik heb wat besteld bij Pets online en dagen wachten was mijn item er nog niet. Dan maar even gebeld en ben zo bizar te woord gestaan! Geen excuses niet niks. Ik vroeg waarom het zo lang duurde? zijn antwoord was dat hij morgen of overmorgen pas verstuurd zal gaan worden...huh? dan pas? zeg ik. Ja zegt die gene want er zat een weekend tussen. Ik heb het item 21 mei besteld voor t weekend dus voor het weekend had die opgestuurd kunnen worden maar nee dat is niet gebeurt! ik wil mijn geld terug want excuses kan ik wel vergeten.

27 mei 2024

Geen terugbetaling bij ontbreken artikelen

Ik heb op deze website twee tuigjes met bijpassende lijnen besteld voor mijn hondjes. Echter heeft het pakket dagen in de papiercontainer gelegen omdat ik niet thuis was.. het pakket was niet beschadigd maar de helft van mijn bestelling ontbrak. Omdat alles klopt volgens de verzender willen zij geen verder onderzoek doen en heb ik betaald voor iets wat ik nooit meer ga krijgen. Slechte service en triest dat iemand niet serieus genomen wordt.

10 mei 2024

Kan prima in bulk bestellen

Ik had een grote bestelling geplaatst en werd een beetje nerveus door de slechte reviews die ik las. Gelukkig zijn mijn producten niet breekbaar, dus dat was al een zorg minder.
De doos waar het in aan kwam was wel apart en zag er niet al te stevig uit, maar ik heb al mijn producten netjes ontvangen. De hoeveelheid klopte ook, en alles was binnen de verwachtte bezorgtijd verzonden en aangekomen.
Ik ben blij dat ik toch mijn bestelling bij hun had geplaatst, sinds ik deze producten moeilijk ergens anders kon krijgen. (Catlink specifieke producten)

30 april 2024

Is dit jouw bedrijf?