Bedrijf heeft geantwoord
Helt igennem en fantastisk oplevelse. Var usikker til forundersøgelsen, men Poul fik ro på og skabte stor tillid. Det gjorde han hele vejen igennem og var til rådighed både før og efter operatione... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jeg kan i den grad anbefale Poul, hvis du overvejer en plastikoperation. Poul er super dygtig, med stort fokus på et forbedret og samtidigt naturligt resultat. Poul giver sig god tid og tager alle en... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Som en af Danmarks førende og mest erfarende kosmetiske plastikkirurger er Poul Harboe mester i plastikkirurgi og kosmetiske behandlinger. Poul Harboe har mere end 20 års erfaring som speciallæge i kosmetisk plastikkirurgi. Med Pouls mange års erfaring bl.a. indenfor ansigtsløft, fedtsugning og brystløft lægger han vægt på at give den rette vejledning. Ambitionen er ikke at opfylde urealistiske forventninger, men at efterkomme individuelle behov.
Jægersborgvej 64-66, 2800, Lyngby, Denemarken
Det er nu tredje gang jeg er blevet opereret af Poul (2 x fjernelse af skønhedspletter i ansigtet og efterfølgende øvre - og nedre øjenlåg). Jeg har følt mig så tryg og 100% sikker på Poul ville levere flotte resultater. Hans autoritær og selvsikre udstråling, fik mig til at slappe af og føle jeg var i sikre og profesionelle hænder. Det gjorde også, at da han ikke længere var på det hospital for mine første operationer, måtte jeg Google hvor han så var :-) Vil til enhver tid anbefale ham!
Mvh,
Pia

Antwoord van PH1
Helt igennem en fantastisk oplevelse.
Var usikker til forundersøgelsen, men Poul fik ro på og skabte stor tillid.
Det gjorde han hele vejen igennem og var til rådighed både før og efter operationen.
Kender flere der har prøvet ham og jeg kan klart anbefale ham.

Antwoord van PH1
Poul Harboe er en særdeles kompetent og præcis plastikkirurg. Gennem hele forløbet – fra første konsultation til operationen, og den afsluttende opfølgning – oplevede jeg en høj grad af professionalisme, tydelig kommunikation og tryghed. Resultatet er harmonisk, veludført og lever fuldt ud op til mine forventninger. Hans tekniske præcision og omhyggelige tilgang afspejles tydeligt i det endelige resultat! :)

Antwoord van PH1
Poul har lavet mine bryster for første gang for 17 år siden. 17 år og 2 børn senere har Poul endnu engang tryllet og jeg glæder mig til lige så mange år igen med hans arbejde.
Jeg fik større implantater i anatomiske, som har givet et flot naturlig løft.
Jeg kan kun anbefale Poul og hans arbejde.
Tak Poul for at passe godt på min krop og for at have hjulpet med de flotteste resultater. Igennem mange år

Antwoord van PH1
Det er anden gang, jeg bliver opereret af Poul Harboe. Første gang var i 2015. Skift af implantater og stort brystløft. Denne gang udtagning af implantater, stort brystløft og reducering af eget væv. Symmetrisk resultat med minimale ar. Jeg vil til enhver tid vælge Poul Harboe igen, hvis jeg ønsker en ny kosmetisk operation.

Antwoord van PH1
Super professionelt forløb fra start til slut.
Poul er utrolig professionel, dygtig, ÆRLIG, og omhyggelig.
Det var helt igennem en god og fin oplevelse(operation)!
Fra mit første møde med Poul(forundersøgelsen), hvor jeg blev mødt meget ærligt og professionelt, til jeg på operatonsdagen mødte i receptionen, blev modtaget i sengeafsnittet, mødte narkoselæge, blev opereret og vågnede og blev mødt at det bedste, dygtigste og venligste team.
Jeg kan kun anbefale Poul på det varmeste - det har været en rigtige god oplevelse og det fineste resultat. Mange tak 🙏
De bedste hilsner Charlotte

Antwoord van PH1
tager alle ens overvejelser/bekymringer alvorligt. Jeg har følt mig i trygge og super kompetente hænder før, under og efter min operation. Stort tak herfra.

Antwoord van PH1
Kan ikke sætte en finger på noget som helst - det har været det bedste forløb, den bedste kirurg og de sødeste sygeplejersker hele vejen igennem. Tak for alt - er den gladeste indehaver af friske bryster.
Tak til Poul!!

Antwoord van PH1
Fik løftet øjenlåg - Poul Harboe har gjort det utrolig flot.
I det hele taget en god oplevelse fra start til slut. De bedste anbefalinger her fra.

Antwoord van PH1
Jeg har været meget tilfreds med mit forløb hos Poul. Søde sygeplejersker og et trygt forløb hele vejen igennem. Og altid hurtige svar ved spørgsmål, både på mail og telefon.

Antwoord van PH1
Et yderst professionelt og trygt forløb. De indledende samtaler med beskrivelser af forløb efter operationen levede fuldstændig op til virkeligheden, selve operationen var en tryg behandling og resultatet PERFEKT. Jeg giver derfor mine bedste anbefalinger.

Antwoord van PH1
Jeg har fået mine øvre øjenlåg opereret hos Poul Harboe, Acure Privathospital. Forundersøgelse, operation og efterkontrol har været uproblematiske og jeg har under hele forløbet oplevet omsorg, venlighed og positivitet.
Jeg er meget tilfreds med forløbet og meget glad for resultatet.

Antwoord van PH1
Blev hele vejen igennem mødt af sødt og dygtigt personale fra klinikkens forskellige faggrupper i rolige og behagelige omgivelser. Fik udskifter gamle implantater , samt brystløft og resultatet er yderst tilfredsstillende. Kan varmt anbefale stedet og Poul Harboe

Antwoord van PH1
Poul er en utrolig dygtig plastikkirurg.
For mere end 10 år siden reducerede han min bryster og jeg er stadig tilfreds idag.
Derfor var jeg heller ikke i tvivl om at det var Poul som skulle foretage min store maveplastik.
Resultatet overgår helt klar hvad jeg havde forventet.
Kun stor anbefaling og ros her fra

Antwoord van PH1
Jeg har fået lavet en brystreduktion via det offentlige. Jeg valgte Poul Harboe hos Acure i Lyngby. Dels har han mange års erfaring, dels har jeg kun hørt godt om ham.
Jeg har bestemt ikke fortrudt mit valg.
Det har hele vejen igennem været en super god oplevelse. Og jeg er virkelig glad for Byens Bedste Bryster 🌠🌠🌠🌠🌠
Jeg har ikke haft ondt, jeg er helet hurtigt og nemt, super pæne ar, ingen betændelse- og ikke mindst - NUL hovedpine siden operationen.
Alle personaler var super søde, jeg overnattede og blev tilbudt lækker mad.
Jeg kan på det kraftigste kun anbefale Poul Harboe, hvis du vil have lavet en brystreduktion i offentligt eller privat regi!

Antwoord van PH1
Poul har været ærlig overfor mig med råd og vejledning.
Der er også en rar stemning og humor, hvilke gør at jeg føler mig tryg 🔝😊
5 stjerner herfra 💪🏼

Antwoord van PH1
Jeg har fået lavet øvre øjenlåg. Meget flot resultat. Hvis jeg skal have fortaget flere kosmetiske operationer, skal det også være Poul Harboe.
Var tilfreds allerede, da jeg vågnede efter operationen. Og resultatet her 3 mdr efter, er en glæde hver dag.
Mine ar ses faktisk næsten ikke mere efter 3 mdr Resultatet er naturligt og jeg ligner mig selv, bare i en optimal udgave.
Poul ved, hvad han laver. Han er super dygtig. Han lover ikke FOR meget, så det blev faktisk bedre end forventet
Poul Harboe er bare en dygtig og kompetent kirurg :)

Antwoord van PH1
Jeg har brugt Poul flere gange (også folk i min vennekreds), og det er super godt!
Poul er professionelle (inkl. god humor, så man bliver afslappet) hele vejen igennem, kommer med råd og vejledning.
Varm anbefaling herfra ;)
Lees meer over geverifieerde reviews.