Phone Case

Lage prijzen voor mooie hoesjes. Levertijd is echter wat aan de trage kant en wordt ook nergens op de website duidelijk aangegeven (zonder er zelf naar opzoek te gaan). Ik had mijn bestelling na 2... Toon meer

2 telefoonhoesjes besteld. Na 4 weken geleverd. Wat blijkt, zijn goedkope imitatie voor een model wat er op lijkt. Wordt nu al 2 maanden een het lijntje gehouden door een automatische email die... Toon meer

Het is nu twee weken geleden dat ik wat heb besteld, ik heb laatst een mail gekregen van hun dat de bestelling is verzonden en met een tracknummer hierbij. Als ik dit tracknummer wil opzoeken kan hi... Toon meer

1. Elektronica en technologie

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Phone-case.nl heeft een breed assortiment aan telefoon hoesjes voor scherpe prijzen. Bekijk onze website voor onze voledige collectie en meer informatie.

Mijn dochter heeft 5 weken geleden een…

Mijn dochter heeft 5 weken geleden een hoesje besteld en nog niet binnen.ze heeft er 19 euro voor betaald.wij hebben het gevoel dat we erg zijn opgelicht door madam.ze zegt dat ze het hoesje maandag op de bus heb gedaan maar we zitten nu op zaterdag.zij woon in belgie en wij in zeeland.hoe lang moet het dan nog gaan duren.ze reageer op geen een mailtje en berichtjes.supper slecht.dus mensen koop bij haar geen hoesje want mijn dochter is dus opgelicht.😡😡😡😡

6 augustus 2022

Bestel hier nooit!!

2 telefoonhoesjes besteld.
Na 4 weken geleverd.
Wat blijkt, zijn goedkope imitatie voor een model wat er op lijkt.
Wordt nu al 2 maanden een het lijntje gehouden door een automatische email die bedankt voor het geduld en dat ze niks kunnen omdat warehouse er naar moet kijken.
Dit antwoord krijg ik nu bij elke mail die ik stuur.
Zijn echt oplichters en ben waarschijnlijk mijn geld kwijt.
Super slecht!!!

13 juli 2022

Ik bestel hier nooit meer

Ik bestel hier nooit meer!
Het duurt en duurt maar voordat het pakketje binnen is.
Het zou in Nederland aangekomen zijn en nu ligt het pakketje ineens weer in een ander land....

20 april 2022

In het begin kreeg ik nog reactie’s

In het begin kreeg ik nog reactie’s . Met een track en tracé code.
Nu krijg ik geen reactie meer . Ik wil mijn geld terug.
Ik wacht al 7 weken . Het zou twee weken duren volgens de website.
Eerst heeft het heel lang in Hong Kong ergens gelegen . Dik drie weken.
Nu zit het al heel lang in België (3 weken) . Not found !
Wat moet ik nu . Ben ik mijn geld kwijt ?
Ook hier geen reactie.
Dus….

Ik moet mijn reactie bijstellen.
Na 2 maanden heb ik mijn pakje ontvangen.
Het is onderweg blijkbaar mis gegaan .

21 december 2021

Ontevreden

4 weken geleden besteld en nog steeds niets ontvangen. Zou al 3 weken onderweg zijn; van Nederland naar België........ dat zal wel!!

13 augustus 2021

Opgelicht met nep Apple case

Niet bestellen via dit bedrijf!

Onlangs een IPhone 12 hoesje met MagSafe besteld. Er wordt ook beweert dat het om een origineel Apple product gaat. Ook betaald voor express delivery. Uiteindelijk bleek het hoesje nep. Zo was de verpakking bleek omdat het duidelijk geprint was, de MagSafe magneet was nep en de knopjes aan de zijkant konden niet ingedrukt worden waardoor je de onderliggende functies van de IPhone niet kon gebruiken. Ik ben opgelicht!

4 juli 2021

Zeer slecht bedrijf, NOOIT hier iets kopen

Zeer slecht bedrijf.
BESTEL hier NOOIT!

Drie weken geleden iphone 11 hoesje gekocht.
Levering prima, maar hoesje werkt totaal niet.
Scherm niet bruikbaar dus hoesje onbruikbaar.
Kenbaar gemaakt aan bedrijf (geen tel nummer dan weet je het al). Kreeg meteen antwoord dat ze het zouden oplossen ... maar na 3 emails en on line klacht via hun site nooit meer reactie gehad.

ZEER SLECHT, waste of money

29 oktober 2020

Uiteindelijk

Uiteindelijk, is het toch goed gekomen met de kapotte bestelde horloge

Blijf wel jammer vinden dat er geen adres of telefoonnummer bij contacten op de website wordt vermeld.

26 september 2020

Helaas Kapotte Luxury Women Smartwatch Besteld

Luxury Women Smartwatch Besteld, na 5 weken binnen.
Horloge reageerde wel na installeren (door trillen voelbaar) maar helaas geen beeld, wijzerplaat bleef zwart.
Phone Case gemaild, kreeg reactie, moest een video sturen van defect. Dit verschillende keren gedaan, maar helaas geen reactie meer. Bedrijf heeft ook geen telefoonnummer of adres, waar je eventueel kan retourneren. Horloge nog steeds stuk. Ben erg teleur gesteld en voel mij erg opgelicht.

LT249000616NL
Bestelling #11598

3 september 2020

Blij!

Mijn hoesje is binnen de 2 weken aangekomen en ben er heel tevreden over. Ik had bang met de recensies die ik las, maar ik ben tevreden!

10 augustus 2020

Maar 1 ster.

Maar 1 ster.

Vreemd genoeg voel ik me zelfs een soort van opgelicht, maar had beter eerst wat onderzoek moeten doen over de site hier. Dan had ik niet besteld!

Eerst spreken ze over 3 dagen levertijd, en mits niet op voorraad wordt het rechtstreeks vanuit de leverancier gestuurd. Na betaling krijg ik meteen een mail dat de levertijd 7 tot 14 dagen omdat het vanuit de leverancier moet komen. Knap dat ze dat vanuit een automatische mail kunnen zeggen! De site zegt ook niks over voorraden...

Dus ik die een nieuwe bestelling om dat eens terug te kunnen kijken maar kon het zo niet vinden. Vervolgens wordt je helemaal dood gespamd met mails dat de bestelling is geannuleerd en smeken ze je die bestelling toch nog te doen! En dat zelfs met een extra 10% korting na 2 eerdere mails... Had ik beter eerst kunnen doen dan had ik nog minder hoeven te betalen...

Had net zo goed zelf via China kunnen bestellen...

12 april 2020

Bagger service / Aliexpress

Bagger service.
Na ruim een maand ontbreekt een bestelling en ter compensatie een kortingscode van 10%.
Steeds meer webwinkels die rechtstreek van aliexpress bestellen en de kosten ver-10-voudigen.
Mensen trap hier AUB niet in.

9 december 2019
Logo Phone Case

Antwoord van Phone Case

Hi Boy, bedankt voor je review.

Ik kan zo snel geen bestelling terugvinden onder enkel jouw voornaam. Graag ontvangen we jouw bestelgegevens, zodat we je adequaat kunnen helpen.

We zien je reactie graag tegemoet. Je kunt een e-mail sturen naar info@phone-case.nl

Heb een hoesje besteld

Heb een hoesje besteld, maar de order geannuleerd! Wacht op mijn geld maar heb nog niks ontvangen!! En ook geen bevestiging gehad dat de order is geannuleerd, en hoelang het dan zou duren voordat ik mijn geld zou moeten krijgen

23 november 2019
Logo Phone Case

Antwoord van Phone Case

Hi Ise, bedankt voor je bericht. Echter kan ik onder jouw naam geen bestelling vinden. Je kunt ons een e-mail sturen naar info@phone-case.nl en dan pakken we het direct op :-)

Slechte klantenservice, product niet geleverd

Advies, bestel hier niet! Na 2 weken het verkeerde product ontvangen. Contact opgenomen met de klantenservice en ze zouden het juiste product nasturen. Helaas niks ontvangen. Meerdere mails gestuurd, maar geen reactie. Uiteindelijk kan ik een terugbetaling krijgen als ik het verkeerde product zelf terugstuur (naar Hongkong). Voor de kosten hiervoor (€24,30) kan ik zelf opdraaien.

8 november 2019

Smartwatch

Smartwatch besteld.
Niks mis met het horloge maar wat schetst mijn verbazing? Dat de afzender Ali expres is. En daar minder dan de helft kost.
Ik maar mailen waar hij bleef... Ja dat snap ik dat het via Ali langer duurt

18 oktober 2019