Phone Case

Lage prijzen voor mooie hoesjes. Levertijd is echter wat aan de trage kant en wordt ook nergens op de website duidelijk aangegeven (zonder er zelf naar opzoek te gaan). Ik had mijn bestelling na 2... Toon meer

Mijn dochter heeft 5 weken geleden een hoesje besteld en nog niet binnen.ze heeft er 19 euro voor betaald.wij hebben het gevoel dat we erg zijn opgelicht door madam.ze zegt dat ze het hoesje maandag o... Toon meer

2 telefoonhoesjes besteld. Na 4 weken geleverd. Wat blijkt, zijn goedkope imitatie voor een model wat er op lijkt. Wordt nu al 2 maanden een het lijntje gehouden door een automatische email die... Toon meer

1. Elektronica en technologie

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Phone-case.nl heeft een breed assortiment aan telefoon hoesjes voor scherpe prijzen. Bekijk onze website voor onze voledige collectie en meer informatie.

PAS OP LEVEREN NIKS

19 juli mijn hoesje besteld helaas nog altijd niks ontvangen, reageren op niks: mail, belletjes of instagram. Mijn advies BESTEL HIER DUS NIET!!!

11 september 2019

Hey,

Wat naar om te horen. Dit lijkt ons niet de bedoeling.

Zou je ons je ordernummer kunnen doorsturen, dan kunnen wij even checken wat er fout is gegaan en dit op een nette manier oplossen.

Lange wachttijd en geen tracknummer.

Het is nu twee weken geleden dat ik wat heb besteld, ik heb laatst een mail gekregen van hun dat de bestelling is verzonden en met een tracknummer hierbij. Als ik dit tracknummer wil opzoeken kan hij deze niet vinden of deze bestaat niet...

Ik zou graag willen weten wanneer het pakket binnenkomt anders vind ik dit zonde van het geld.

25 juli 2019

Antwoord van Phone Case

Hi Jennine, bedankt voor je bericht.

Jouw bestelling is 13 juli geplaatst en 20 juli verzonden. De levertijd is 7 tot 14 dagen voor Nederland.

Mocht je gedetailleerdere tracking informatie willen stuur ons dan een mail naar info@phone-case.nl

Veel te lange levertijd

Op 19 juni een item besteld. Na een week nog niks, maar kon ik mijn bestelling wel volgen. Verwachtte levertijd: tussen 28-06 en 04-07. Inmiddels is het 05-07 en is de nieuwe verwachte levertijd: tussen 05-07 en 10-07. Had ik hetzelfde item via bol.com besteld, dan had ik deze de volgende dag ontvangen!!!
Vind dit heel erg slecht en zal nooit weer iets via deze website bestellen!

5 juli 2019

Antwoord van Phone Case

Hi Aileen, we hebben je zojuist een e-mail gestuurd over jouw order.

PAS OP

Idd zijn wij er te laat achter gekomen dat de producten via alieexpress bestelt en geleverd worden...Het is natuurlijk veel goedkoper als je dat zelf doet ..
Scheelt al gauw de helft.....Jammer dat mensen op deze manier hun geld moeten verdienen...en ik ben gelijk op Facebook geblokt natuurlijk😄

9 juni 2019

AliExpress duurder doorverkopen

Dit bedrijf verkoopt producten van chinese leveranciers via platformen zoals AliExpress. Deze verkopen ze dan via hun website voor meer dan het dubbele van de prijs op AliExpress. Wees slim en bestel gewoon zelf via AliExpress, zal je héél wat € besparen.

Op hun facebook pagina werd ik door hen zelfs geblokkeerd wanneer ik bovenstaande informatie deelde.

1 mei 2019

Oplichters

Ik heb een horloge besteld waarbij staat leverijd zelfde week. volgens de medewerker zou mijn bestelling uit het Nederlandse magazijn verstuurd worden. Tot op heden niks ontvangen, en ze laten ook niks meer van zich horen. Heb al verscheidene malen gemaild naar hun met mijn ordernummer erbij.
OPLICHTERS !!!!. Ben mooi mijn geld kwijt.

1 april 2019

Hey Bianca,

We hebben je prive al een mail gestuurd. De bestelling is afgelopen week opgestuurd en is op dit moment bij Postnl. Helaas kunnen wij de levering niet beinvloeden en is dit aan Postnl. Aldus de meest recente informatie vindt de levering morgen plaats.

Voor meer informatie willen we je verwijzen naar de Track & Trace:

Het verdient niet eens 1 ster

Het verdient niet eens 1 ster. Ik zit nog steeds op mijn iPhone 7 hoes te wachten. Levertijd 7-15 dagen. Mijn bestelling heb ik nog steeds niet binnen, 02 februari 2019 besteld en het is nu 07 maart, 24 werkdagen later nog steeds niks. Ze beloven je dat je je geld terugkrijgt mocht het pakketje niet gearriveerd zijn. Maar hoelang moet je wachten totdat je je geld terugkrijgt? Na een half jaar? Dan moet je de levertijd wijzigen en dat niet beloven. Waar blijft mijn bestelling? Onbetrouwbaar dit!!!!

6 maart 2019

Hey,

Dit lijkt ons zeker niet de bedoeling. Wij zouden dit graag even voor u nakijken, maar helaas kunnen wij geen order onder uw naam vinden in ons systeem. Wij hebben helaas het ordernummer even nodig.

Stuur ons even een berichtje op facebook of stuur een mail naar info@phone-case.nl. Dan kunnen wij dit even voor u uitzoeken en dit op een passende manier oplossen.

We hopen snel van u te horen.

Producten afkomstig van Ali express

Phone-case.nl is een ordinaire dropshipper. Je bestelt bij hun een hoesje voor veel te veel geld, zij bestellen (automatisch) namens jou bij Ali hetzelfde hoesje voor de echte prijs, Ali stuurt het vervolgens rechtstreeks naar jou. Vandaar de lange levertijd.
Ze doen hier werkelijk niks voor, hebben geen voorraad (dus geen risico), weten waarschijnlijk niet eens wat voor een bagger ze verkopen want ze hebben het product nog nooit in handen gehad, ze verzenden dus NIKS zelf. Zelfs de foto's zijn van Ali gestolen...

Bestel gewoon bij Ali en bespaar jezelf veel geld. Het product is hetzelfde, de levertijd is hetzelfde, de garantie is hetzelfde. Alles is hetzelfde, behalve de prijs, die is veel lager bij Ali.

Op Facebook ben ik geblokkeerd omdat ik dit aankaartte, blijft dit wel staan?;)

25 februari 2019

Hey Sylvia,

Wij maken gebruik van wereldwijde leveranciers. Dit betekent dat veel van onze pakketjes inderdaad uit andere landen komen. Dit betekent inderdaad dat er ook een aantal van de pakketjes uit Azië komen.

Uiteraard hebben wij u niet geblokkeerd op Facebook. Wij hebben geprobeert u op facebook te contacteren en dit op te lossen. We zien u reactie tegemoet.

Team Phone-case.nl

Lage prijzen, lange levertijd.

Lage prijzen voor mooie hoesjes.
Ik had mijn bestelling na 2 weken en 3 dagen binnen.

Geen mail met "bestelling verzonden", gewoon ineens een pakketje in de bus. Het kan hier en daar dus iets professioneler, maar je ontvangt het product uiteindelijk wel, en dat is het belangrijkste.

5 januari 2019

Hey Arno,

Bedankt voor je positieve review. Onze levertijd wordt op verschillende plekken op de website gecommuniceerd. Ook staat dit aangegeven in de orderbevestiging die je krijgt na het plaatsen van de bestelling. Daarnaast houden we de klant tijdens het hele process op de hoogte via een aantal e-mails en kun het pakketje volgen doormiddel van Track & Trace.

We zouden graag even contact met je opnemen om te kijken wat wij als bedrijf zouden moeten verbeteren.

Team phone-case.nl

Reviews in alle talen tonen. (57 reviews)