Goede prijs voor het IPone die ik hen aanbood.ze verhoogden hun bod zelfs toe ze de telefoon hadden bekeken. Nadat ik de telefoon had verstuurd had ik binnen 1 week! het geld op de rekening staan. Tus... Toon meer
Top!!! Heel blij dat ik het aandurfde mijn smartphone op te sturen naar Zweden. Betrouwbaar bedrijf! Ik kan het iedereen aanraden. Correcte prijs voor mijn s23 gekregen. Snelle afhandeling. Goede comm... Toon meer
Het bedrijf reageert snel en correct. Ook uitbetalingen worden snel afgehandeld. Aanrader om snel en voor een acceptabele prijs van je oude mobiel af te komen.
Duidelijke website, heldere communicatie, en hele nette afhandeling. Ik had na het opsturen van mijn toestel nog een vraag, hier werd via email zeer snel, netjes en in het Nederlands op gereage... Toon meer
Over Phonehero

Hos oss köper, säljer och reparerar du din mobil och surfplatta oavsett märke. Vi har ett enormt utbud av begagnade mobiler av alla märken och prisklasser.
Du hittar oss på webben samt i våra butiker i Stockholm, Göteborg och Malmö.
Köp din nya begagnade mobil hos oss
- Lager i Sverige
Sankt Eriksgatan 28, 11239, STOCKHOLM, Zweden
- +46 812 411 411
- hello@phonehero.se
- phonehero.se
Vraagt klanten om een review
Heeft 51% van zijn negatieve reviews beantwoord
Ik heb precies het bedrag gekregen
Ik heb precies het bedrag gekregen, wat ze hadden ingeschat. Hoger dan bij andere bedrijven. Snelle afwikkeling, gratis opsturen, reageren snel op mail.
Erg tevreden)
Zorg dat je bewijs hebt van wat je stuurt
Ik heb mijn iPhone SE uit 2022 aangeboden , puntgaaf zonder beschadigingen alleen omdat het geheugen beperkt was.. bod van phone Hero was 130 euro
Kreeg een bod terug van 90 euro met foto’s van een beschadigd scherm wat niet klopte met hoe ik mijn telefoon heb gestuurd ..
Heb dit bod niet geaccepteerd en gevraagd om het eerste bod.. en anders de telefoon retour te zenden
9.15 kreeg ik een mail dat dit bod van 90 helaas het bod was en dat ze de telefoon terug zouden sturen..
9.25 kreeg ik bericht dat er een inbraak was geweest de week ervoor en dat ze daardoor mijn telefoon niet meer konden terugsturen en ik alsnog mijn 130 euro kreeg ..
Blij met het juiste bod maar het verhaal eromheen klinkt wat louche …
Duidelijke communicatie ,afspraken via…
Duidelijke communicatie ,afspraken via mail kloppen
Alles netjes en volgens offerte…
Alles netjes en volgens offerte nagekomen.
Binnen een week verkocht en het geld op de bank.
Eerlijke bekeken de toestellen geld…
Eerlijke bekeken de toestellen geld keurig betaald
Fijn om zo te recyclen
ik heb dit bedrijf gekozen omdat ze…
ik heb dit bedrijf gekozen omdat ze alles bij elkaar de beste voorwaarden hadden (gebruikte samsung met garantie op de batterij).
Toen ik een berichtje schreef dat ik problemen had met betalen met mijn bank app kreeg ik binnen een dag een duidelijke reactie. De smartphone kwam binnen een week uit Zweden, met goede hoesje en beschermglas. Met een app heb ik 5 dagen lang de batterij gemeten en die was boven 80% van de nieuwe capaciteit.
Goede communicatie
Goede communicatie. Binnen een week geld op de rekening. Nog meer dan gedacht.
nog steeds niet geleverd
bestelling die op 24 februari geleverd zou worden op 26 februari nog niet ontvangen
Geweldige ervaring
Geweldige ervaring
Top bedrijf geen gezeik waarde oprecht geschat van het toestel
Geld in rap tempo overgemaakt
Een aanrader!!!!!
Zeer tevreden
Met het beantwoorden van een aantal vragen was het al snel geregeld. Gratis verzenden met voorgedrukt verzendlabel (op verzoek, je kan ook zelf printen) en snelle uitbetaling. Van aanmelden tot uitbetalen van het afgesproken bedrag duurde iets meer dan een week (het bedrijf zit in Zweden).
Prima hoor 👍🏻
Snelle uitbetaling
Goede website, loodst je makkelijk door het aanmeldproces heen. Snelle afhandeling en uitbetaling.
Snelle afhandeling zonder problemen
Een hele goede prijs voor de aangeboden telefoon,snel verzonden, afgehandeld en betaald. Het hele proces was goed te volgen en nam slechts enkele dagen in beslag.
Snel en eerlijk
Fantastische partij! Handelen super snel en zijn eerlijk en transparant. Voor mij de volgende keer weer!
2e keer gebruik gemaakt van Phonehero…
2e keer gebruik gemaakt van Phonehero en wederom vanaf contact 1 tot het uitbetalen vh afgesproken bedrag klopte het allemaal. Ze doen wat ze beloven. Uitstekende service.