Op vrijdag bestel ik een hoofdtelefoon welke, via Bol, op zaterdag zou worden geleverd helaas liep het anders. De zending was meteen aangemeld bij DHL maar het artikel is daar nooit aangeboden voor ve... Toon meer

1. Mobiele telefoonaccessoire winkel
  2. Computer & laptop accessoires
  3. Elektrische apparatuur winkel

Vind vandaag nog jouw favoriete opladers, kabels, adapters, powerbanks, IP-camera's, tv-accessoires, audio- en videokabels, MacBook-hoezen, telefoonhouders voor auto's en fietsen. Kies uit ons uitgebreide assortiment van hoogwaardige producten die je dagelijkse technologische behoeften ondersteunen. Phreeze Store heeft voor elk wat wils. Of je nu op zoek bent naar een powerbank om je smartphone onderweg op te laden, een telefoonhouder voor in de auto of op de fiets, of hoogwaardige audio- en videokabels voor je thuisbioscoop, wij hebben het allemaal.

3,9

Goed

TrustScore 4 uit 5

Heeft 20% van zijn negatieve reviews beantwoord

topservice

Ik had een kabel besteld om mijn gsm met mijn wagen te verbinden via Android Auto, maar de kabel werkte helaas niet. Na het terugsturen kreeg ik meteen een nieuw exemplaar dat wel perfect functioneert. Echt een supersnelle en uitstekende service!

5 mei 2026

Kabel gekocht voor mijn iPhone via…

Kabel gekocht voor mijn iPhone via bol.com maar die werkte niet. Een e-mail geschreven en wat screenshots gemaakt van het laden. Hierna kreeg ik netjes dezelfde dag nog een nieuwe kabel opgestuurd. Fijn contact gehad met de klantenservice maar geen 5 sterren omdat ik een kapotte kabel had gekregen.

27 april 2026

Slechte kwaliteit en service

Slecht! Oordoppen besteld via bol.com. Oordoppen vallen random uit of verbreken connectie. Linker oor doet het helemaal niet meer. Andere set doet het rechter oor het niet meer. Binnen 24 uur stuk!

25 maart 2026

Wel de volgende dag geleverd maar

Wel de volgende dag geleverd. 45 w draadloze oplader besteld voor een iPhone. Helaas een 15 w ontvangen . Ik ga de verkeerde gelijk terugsturen. Maar wel irritant. Oude oplader is kapot dus een nieuwe besteld bij iemand die snel levert. Ben benieuwd hoe lang het duurt voor het is hersteld.

24 maart 2026

Prima service!

Na het zoekraken van ons pakketje, heb ik één mailtje gestuurd naar Phreeze, via Bol.com.
Barry van Phreeze heeft het prima opgepakt en direct een nieuw pakketje verstuurd, die heel snel binnen was. Top service!

6 maart 2026

Prima ervaring…….ouderwets wederzijds vertrouwen, waarvoor van mijn kant respect!

Via onze grootste webshop 6 artikelen ((3x2) besteld, maar er zaten er maar 5 in het pakket. Met Bol gebeld, die hebben het doorgegeven (dat was gisteravond om kwart voor 6), vanochtend een keurig mailtje dat het pakketje met het snoer bezorgd wordt vandaag. Supernetjes! Waar gewerkt wordt worden soms foutjes gemaakt maar dat dat op enkel een telefoontje direct wordt rechtgezet vind ik klasse. Dankuwel Phreeze! Dat is én geeft vertrouwen! Aanbevolen.

10 februari 2026

Fijne service, goed product.

Op 6 januari jl. heb ik een snellader en oplaadblokje voor mijn Macbook gekocht. Tot op 14 januari gaf PostNL elke dag aan ‘wordt morgen bezorgd’. Ik verloor mijn geduld en besloot met Phreeze contact op te nemen. Zij reageerde erg snel en zorgde de volgende dag al voor een passende oplossing.

Enorm bedankt voor de goede service! Top.

15 januari 2026

Draadloze headset

Maandag een mail gestuurd dat onze draadloze headset het niet meer deed. Direct geholpen om deze alsnog te gebruiken maar bleek dan toch een defect inzitten en vandaag onze nieuwe headset in ontvangst mogen nemen.
Dus wij zijn heel goed geholpen.

22 januari 2026

Sneller reageren, én neem de telefoon op....

Op 29 november 2025 een afstandsbediening voor mijn Samsung smart tv gekocht, in januari deed hij niks meer (niet via kabel én niet via zonne energie).
Mail gestuurd, gebeld maar reageren laat, ook bellen kun je doe tot je een ons weegt maar pakken niet op.

Op hun eigen website geven zij zichzelf een 8,7 score.

****************************************************************

Update!!!! Inmiddels eindelijk contact gehad en ze zouden het oplossen, wordt vervolgd............

Vandaag 22-1-26 bericht ontvangen ontvangen, er is ons toegezegd dat wij ons aankoopbedrag terug krijgen, (zet hen nu op 2sterren) wordt vervolgd

Vandaag 23-1-26 bedrag teruggestort op de rekening .
Blijf ik nog wel van mening dat er sneller gereageerd moet worden en/of de telefoon oppakken, verhoog mijn review niet naar 5 maar naar 4 sterren.
Toch nog netjes opgelost Phreeze store 👍🏻

21 januari 2026

Waardeloos

Waardeloos, geven zich nooit thuis, nemen telefoon nooit op reageren niet op emails
Ik raad iedereen af om zaken te doen met deze scam webshop

8 december 2025

Vervoeder verzaakte maar Phreeze heeft het super opgelost

Wij hadden een monitor verhoger besteld en de vervoerder beweerde tot 2x toe dat het bedrijf gesloten was en het pakketje niet kon bezorgen terwijl 24/7 open zijn. Contact opgenomen met Phreeze.nl en zij hebben meteen een onderzoek gestart en gezorgd dat wij alsnog het pakketje ontvingen. Super goede service en ontzettend vriendelijk behandeld! Een dikke 10!

5 december 2025

Via BOL een USB kabeltje besteld

Via BOL een USB kabeltje besteld. Was na een week nog niet bezorgd. Klacht ingediend bij BOL die deze heeft doorgegeven aan Phreeze. Onmiddellijke reactie van Patrick van klantenservice die aanbood opnieuw het kabeltje te leveren. De volgende dag bezorgd. Uitstekende service en dat voor een kabeltje van € 7.

27 november 2025

Snel en goede klantenservice

Mijn afstandsbediening ging net binnen het jaar stuk, wat altijd kan gebeuren met apparaten. Ik heb in de avond een mail gestuurd en bijna direct een antwoord terug met de keuze: geld terug of nieuwe. Ik koos voor een nieuwe en de volgende dag had ik mijn afstandsbediening al in huis. Super service!

26 november 2025