Scherpe prijs, goeie communicatie, levering door de verkoper zelf en niet door 1 of andere vage transporteur. Yassine is een vriendelijke gast die zelf komt leveren en gelijk eventuele vragen nog be... Toon meer
Bestelling geplaatst bij plugpanelen.be en alles is vlot verlopen tot op het uur van levering, plaatsing is super goed verlopen en alles werkt prima,,,, dus een aanrader en word geleverd met een glim... Toon meer
uitstekende prijskwaliteit. snel geplaatst en alles netjes in de gang geleverd
Goeie afspraken bij levering met up to date leveringsuur. Ook alles door vervoerder bij ons binnengedragen in huis. Bij mijn vraag achteraf ivm waar micro omvormer te plaatsen direct antwoord gekregen... Toon meer
Plugpanelen.be specialiseert zich in complete plug-and-play zonne-energiesystemen voor particulieren en kleine bedrijven. Zelf te installeren zonder vakman, betaalbaar, efficiënt en ideaal voor wie onafhankelijker wil worden van het net.
Zeer tevreden
Zeer tevreden. Prijs-kwaliteit ga je niet beter vinden. Werd op de hoogte gehouden wanneer de levering zou plaats vinden.
Zonnepanelen set was snel geleverd.
Zonnepanelen set was snel geleverd.
Alles was goed verlopen ook het plaatsen van de panelen was niet zo moeilijk.
De panelen en de omvormer zijn best wel van goede kwaliteit zo te zien.
Snelle en correcte levering
Snelle en correcte levering, goede communicatie, sympathieke mensen.
Panelen werken zoals beloofd, geen hulp nodig gehad bij de installatie! Spijtig dat de ☀️ het even laat afweten...
Levering prima zoals afgesproken en…
Levering prima zoals afgesproken en makkelijk te installeren.Ik ben tevreden over alles.
Toegankelijk, goeie service, makkelijk product
Beperkt en eenvoudig aanbod dus geen keuzestress. Volledige sets aan een sterke prijs - en het is kwaliteitsmateriaal. Netjes geleverd zoals afgesproken. Plaatsing was makkelijk zoals beloofd, enkel de ballast instructies niet vergeten opzoeken bij de leverancier van de standaard, voor jouw situatie. Wat ik vooral kon appreciëren: deze verkoper is erg toegankelijk, via alle kanalen bv ook WhatsApp. Snel en behulpzame antwoorden.
Plug in zonnepanelen
Alles werd vlot geleverd en installatie is ook super gegaan , geen bijkomende hulp moeten vragen maar ben zeker dat ik die ook zou hebben gekregen .
MVG KRISTOF
Goede communicatie
Goede communicatie, levering zoals gezegd, nadien na het plaatsen hulp bij instelling van de app.
Nu juist nog problemen met internet verbinding met de app, maar via Bluetooth kan ik al zien dat de panelen werken. Hopen op een oplossing van wifi probleem met de app.
Werkt perfect
Werkt perfect, prima service, goede communicatie
Zeer vlotte levering en zeer…
Zeer vlotte levering en zeer vriendelijk ook uitleg was heel goed
Laat de zon nu maar schijnen.
prima service en knowhow
Het was een zeer snelle levering die persoonlijk door iemand van het bedrijf werd gebracht. zo kon je ook bij de levering nog vragen stellen in verband met de plaatsing
Topservice
Het is een heel fijne firma om mee samen te werken.
Correcte afspraken en eigen transport. Een echte aanrader.