Lees wat reviewers zeggen
Värdelös kundtjänst. Försökte teckna student abonnemang. Deras ai system godtog inte mina handlingar. Kontaktade deras kundtjänst och fick till svar att kontakta det här ai företaget som sköter veri... Toon meer
Appen känns alldeles för utdaterad.
Appen känns alldeles för utdaterad.
Nästintill inga inställningar att konfigurera för mina personliga preferenser. Podme är heller inte riktigt kompatibel med iOS vilket gör att appen inte alls är lika smidigt som andra podspelare.
Jag skulle vilja se att Podme anpassades mer för att integreras med iOS, samt mer alternativ att användarna kan skapa personliga inställningar.
Jag förstår helt ärligt inte hur en betaltjänst kan vara så mycket sämre än många andra gratistjänster.
Exempel på personliga inställningar:
- Ställa in så man hoppar fram 30sek åt gången istället för 15sek.
- Ställa in så vissa poddar alltid läggs till i min kö när nya avsnitt läggs upp,
- ställa in så nya avsnitt av poddar jag följer alltid laddas ner automatiskt. Jag vill även kunna välja så detta gäller endast sålänge jag är kopplad till Wifi.
- Vissa poddar har alltid massor reklam i början. Gör det möjligt att ställa in att ”när jag spelar pod x så hoppar vi alltid över de första 2min”. Även så man kan hoppa över sista minuterna. Men detta ska vara möjligt att ställa in olika för olika poddar.
Dålig och buggig app
Dålig och buggig app. Tvingad till denna sk*t för att kunna lyssna på DSSF-podden, utan dem hade jag aldrig använt den.
Snälla Podme, kolla på andra podcast-appar som faktiskt fungerar bra och har en bra design. Börja med Pocket Casts ex. Vi betalar faktiskt för appen, medan andras appar är gratis.
Värdelös kundtjänst
Värdelös kundtjänst.
Försökte teckna student abonnemang. Deras ai system godtog inte mina handlingar. Kontaktade deras kundtjänst och fick till svar att kontakta det här ai företaget som sköter verifikationen. Alltså en tredje parti. Helt sanslöst dåligt.
Bra poddar, usel app
Provade 14 dagar gratis och det finns många bra poddar som är välgjorda att lyssna på. Har inte fått någon reklam heller på poddarna märkta som premium så det verkar funka till skillnad från andra här som verkar få reklam trots att man har premium.
Det negativa då? Appen är hopplös, svårt att hitta poddar, inte något bra sätt att bokmärka poddar man lyssnar på så om man lyssnar på del 1 av något får man manuellt leta upp del 2 och ofta står det nån annan podd som aktiv om appen varit avstängd.
Appen får en 2a i betyg och poddarna 4 vilket ger en 3a som helhet.
Blir debiterad trots uppsagd…
Blir debiterad trots uppsagd prenumeration och får ingen hjälp av kundtjänst.
Denne appen blir bare dårligere og…
Denne appen blir bare dårligere og dårligere. Det står også at den skal støtte Android Auto, noe jeg aldri har fått til å virke. Denne appen er ikke verdt pengene og kundeservice kommuniserer kun på e-post 1 gang i uken. De misforstår, lyver og later som at jeg er den første som opplever problemer, selv om alle kommentarene under appen i Google Play beskrefter det samme som jeg opplever.
Ni har tappat de helt
Ni har tappat de helt! Inget nytt utbud jämfört med förr. Sjukt mycket repriser HELA tiden . Känner mig lurad på pengarna!
Podme MED reklam
De säger att Podme levererar reklamfria appar. Helt osant! Köpt premium. Inloggad. Podden är märkt Premium (inte rss). Ändå får jag reklam!
Tecknade ett abonnemang efter ett…
Tecknade ett abonnemang efter ett otroligt omständigt förfarande. Väl i appen finna inget rimligt sätt att upptäcka titlar, utan endast en enkel sökfunktion som du kan använda om du väl vet vad podden du letar efter heter.
Appen är buggig och behöver ofta startas om för att överhuvudtaget fungera. Även otroligt ful och sämst planerad. Sade upp abonnemanget.
Appen krånglar hela tiden
Appen krånglar och hänger sig jätte ofta, men priset ökar på prenumerationen hela tiden. Jag har försökt att mail chatta med dom på podme men dom kringgår bara frågan.
Expensive, still with adds, technical issues and no costumer service.
No costumer service, alot of technical issues, forced to listen to adds even with premium, and the app format doesn't save where's you're at or your favorites. Waste of money, waste of time. I won't even recommend the 60 day free trial cause it's more frustrating than anything. Just stay away. 🌞
Gratisperiod fungerar ej.
Fick upp 14 dagars testperiod, ändå debiteras jag 99 kr. Försökte häva köpet men har ej fått någon återkoppling.
Tänkte eftersom de inte svarar och mitt abonnemang löper på så ger jag det en chans iallafall att utnyttja det jag betalat för, men det går inte ens att lyssna på Podme från datorn. Värdelös tjänst.
Förlusten text!
Heej! Jag tycker eran nya design i appen är lite rörig, speciellt när jag har gått in i Biblioteket > allt ! Det tar en liten stund att sortera ut vilka poddar jag redan har lyssnat på en gång! Tycker texten är för liten! (Och jag har alltid fullpott på synundersökning)
Annars har jag haft Podme i några år nu och har alltid varit väldigt nöjd
99kr i månaden för reklam
Vill du betala 99kr i månaden för att lyssna på reklam? Då har du kommit helt rätt!
PodMe premium marknadsförs som ett abonnemang UTAN reklam, men det stämmer inte, det är reklam hela tiden. Dessutom kommer poddarna ut senare på PodMe så man hinner ändå använda Spotify innan.
Om du castar till Google Home och sen vill höja volymen- då måste du öppna telefonen , gå in i appen, öppna casting och sen höja/sänka. Superbra kundupplevelse...NOT.
Rekomenderar ingen att använda PodMe, använd bara Spotify exempelvis. Har givetvis avslutat mitt abbonemang.
Super bra tjänst
Super bra tjänst! Trogen lyssnare av Viaplay F1-podden!
Fjernet støtte for PC versjonen uten å…
Fjernet støtte for PC versjonen uten å ha en alternativ app, så nå er vi som bruker Windows, Mac eller Linux ikke noe betydningsfulle for Podme lenger. Synes det var dårlig gjort.
Datorer
Inget problem med själva innehållet men de har tagit bort tillgången att lyssna på datorer helt utan någon anledning alls!
VARNING!!!
VARNING!!!
Stor varning för detta scam-företag. Även jag har sagt upp min prenumeration hos dem och antog att allt var lugnt bara för att flera månader senare upptäcka att de fortsatt dra pengar varje månad.
När jag kontaktar kundservice vägrar de hjälpa mig eftersom jag inte har några bevis på att jag sagt upp den. Jag klickade in på att avsluta och kom vidare tills det stod att prenumerationen var avslutad - givetvis trodde jag att jag då kunde lita på detta.
GÖR INTE DET!
Ingenstans stod det att man måste kolla att man fått ett bekräftelsemail för att uppsägningen ska räknas. Nu i efterhand kräver de ett mail som bevis. Fast de aldrig skickade något ELLER ens informerade om att det var nödvändigt.
Jag är uppenbarligen inte ensam om att ha blivit utsatt för detta ser jag när jag läser andra recensioner här (man ser ju på snittbetyget vad detta är för företag...), vilket gör att man förstår att de satt detta i system för att kunna "ha kvar" kunder som inte vill vara kvar. Otroligt lönsamma kunder dessutom som inte lyssnar en enda sekund men ändå får betala - ovetandes.
Håll er långt borta från detta företag!!
Bedrägerifara - får ett abonnemang som tar 5-10 minuter att ta bort.
Om ni är seriösa skapa ingen abonnemang automatiskt.
Man vill ju kolla kolla hur det funkar först.
Ideen verkar spännande, men jag blev avskräckt direkt.
Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.