Een ster omdat ik een ster moet geven, maar liever zou ik -5 sterren geven!! Ik heb hier een bestelling gedaan van 6 rokken. Alle 6 rokken werden in 1 pakket bezorgd! Nu wil ik 3 rokken retourneren. R... Toon meer
Polaranl
Ga niet in zee met Polara, ik ben er helaas ook ingestonken. Product (hogedrukreiniger) voldoet niet aan wat ze beloven hoop herrie en weinig druk. Retourneren is onmogelijk ze dreigen met invoerrecht... Toon meer
PASOP! Dit bedrijf wordt gerund door oplichters, ze noemen zichzelf Ron en Maria in hun email contact. Er wordt net gedaan alsof ze je bestelling hebben verstuurd en vervolgens komt het niet aan... Toon meer
Was niet tevreden over het apparaat zelf. Werkt namelijk alleen boven de 14 graden en had hem nou juist in een koele ruimte nodig. Na enig heen en weer gemail, uiteindelijk mijn aankoopsom vergoed gek... Toon meer
Mensen keken ook naar
Met 1 woord een K.U.T
Met 1 woord een K.U.T. bedrijf uit chine tussenpersoon zit in Zoetermeer.Bij retour zendingen kun je zelf voor de verzendkosten opdraaien wat je zelf naar China moet sturen en in de hoop dat het aankomt en er ooit nog iets van hoort en je geld terug krijgt ???? en zie je er ooit nog iets van terug das afwachten als het terug moet naar china .de tussenpersoon in Zoetermeer maakt er zich makkelijk van af en sluit zich buiten bij retour zendingen . Nooit iets kopen hier want als je niet tevreden bent dan heb je het aan je broek hangen .Wij vinden om zo zaken te doen erg slapjes wat beterfty de persoon uit Zoetermeer .Gewoon niet doen beste mensen ...Grt een ontevreden klant..
Diefstal
Diefstal. Het product is simpelweg dropshipping. Werkt niet, en is niet terug te sturen. Grote fout om niet eerst deze reviews te lezen. KOOP HET NIET
Dit toestel is BROL!!
Dit toestel is BROL!!
Werkt totaal niet zoals het zou moeten, na enkele uren draaien in onze nogal vochtige badkamer zien we amper tot geen resultaat...
We hadden deze aangekocht omdat we een 2de ontvochtiger konden gebruiken in onze woning, maar tot tegenstelling van onze andere wel goed presterende Delonghi is deze een grote flop.
Op hun website pronken ze met veel belovende woorden omtrent het product, maar dit is pure SCAM!
Had ik eigenlijk maar eerst goed naar…
Had ik eigenlijk maar eerst goed naar de reviews gekeken. Waardeloos apparaat, pure oplichting, terugsturen kan gewoon niet, belachelijk.
Er werd zelfs op internet een test van verschillende ontvochtigers geplaatst, waar deze rommel met slechte service als beste werd vermeld. Ik ben dus genaaid.
Het zijn duidelijk Chinezen die een Nederlandse website opgezet hebben. Als je mailt om hun goederen terug te sturen begint de lijdensweg. Ze willen hunne brol duidelijk niet terug nemen. Hier niet kopen is mijn advies
Kan product niet meer terugsturen.
Aangezien mijn review door trustpilot eraf is gehaald vanwege betrouwbaarheid, hier wederom een waarschuwing. Ga niet in zee met dit bedrijf. Ze dreigen dat je het echt niet moet terugsturen want dat zou heel duur zijn. Je krijgt mail op mail. De positieve reacties zijn heel opvallends allemaal Engelse namen waar een Nederlandse vlag bij staat. Ik zou denken trustpilot ga daar eens goed naar kijken. Ik heb wat onderzoek gedaan op internet, maar als je zoekt naar een ‘beste’ product kom je dus op zo’n valse site uit van China. Het is niet alleen bij dit product.
ONBETROUWBAAR
ZEER Onbetrouwbare firma ondanks de leuke website! Ik ben altijd voorzichtig bij online bestellingen maar deze keer ben ik er met mijn 2 voeten ingelopen! 148€ betaald voor een Luchtontvochtiger maar NOOIT aangekregen! Ze hebben zogezegd ons toestel op een adres in Nederland geleverd ipv in België. Geleverd met DHL (waarvan ik ook mijn twijfel heb na contactname via robot). Na mail van levering onmiddellijk contact opgenomen om te melden dat het toestel nooit geleverd is. Ik zou zogezegd afgetekend hebben wat nooit is gebeurd. Als ik vraag om dit bewijs te zien krijg ik geen antwoord. Dus NOOIT bij deze firma bestellen ondanks de lovende woorden over het toestel op internet :- Degoutant de mensen zo oplichten!
Koop het niet, ga niet met Polara in zee!
Ik kan mij aansluiten bij alle onderstaande waarschuwingen dit product niet te kopen. Dit bedrijf heeft het recht niet te bestaan door de misleiding van hun reclame, het negatieve contact met de klantenservice waarin de mails, volledig gebrek aan integriteit.
Na iedere slechte review komt er gelijk…
Na iedere slechte review komt er gelijk goede review.
Heel jammer producten zijn waardeloos.
Terug sturen kan niet.
HIER NIETS KOPEN.
IK BEN OPGELICHT DOOR DEZE SITE
De levering was echt snel
De levering was echt snel! Het apparaat werd binnen 48 uur geleverd en was goed verbakt. Heel tevreden over de service.
mensen pas op koop dit product niet werkt voor geen meter.
geen ster waard.
Chinese product die minder dan 40 euro waarde en ook niet werkt..
heel beleefd gevraagd om hem retour te sturen maar zij weigerden.
Iedereen opletten van de website van de reclame. ik raad niemand om deze product te kopen of denken te kopen.
dit product staat als beste in de test.
maar ik denk als slechtste koop van mijn leven.
Geen retour geaccepteerd
De ontvochtiger werkt nauwelijks. Op een mail om te retourneren komen onzinnige chatbox antwoorden maar geen retourprocedure. Ze voldoen niet aan het retourbeleid op hun website en houden zich niet aan de wettelijke regels. Niks hier bestellen
Dit bedrijf POLARANL.com werkt zeker…
Dit bedrijf POLARANL.com werkt zeker niet zoals het wettelijk zou moeten gebeuren.
KOOP DIT TOESTEL NIET...
Deze ontvochtiger werkt zeker niet zoals het moet.
-Produceert teveel licht bij gebruik in een slaapkamer..
-Vochtigheid kan niet ingesteld worden
-Werkt volgens hun advies het best bij hogere temperaturen dan 18graden.
Dus bij gebruik in de kelder stoken tot 18graden.8-)
Ontvochtigt zeker niet als een top 3 ontvochtiger
En ergste van al ..dit internet bedrijf is zeker niet van plan om dit toestel terug te ontvangen....ze houden je aan het lijntje met mails en houden zich niet aan het wettelijke voor het retourneren van de ontvochtiger...geen retourticket en geen adres.
Een verwittigt man is er twee waard...en buye buye 147 euro
Groetjes
NIET DOEN!!!
Helaas net als iedereen in getrapt. Producten zouden conform CE zijn. Nederlandse website, top 3 best ontvochtigers. Mooi verhaal. 2 ontvochtigers besteld die dus totaal niet werken en uit China komen. Net als anderen krijg ik geen retour adres maar ze houden me elke keer aan de lijn met hun onzin.
NIET KOPEN bij dit bedrijf!!!
waarheid kost geld
als er minder dan één ster doe ik graag
Chinese product die minder dan 40 euro waarde en ook niet gaan.
heel beleefd gevraagd om toch te retorer maar zij weigerden.
Dropshipping. Niet doen!
Zeer slechte kwaliteit product, blijkt direct na aankoop. En dan begint de ellende. Dit bedrijf bevindt zich NIET in Nederland en houdt zich NIET aan het Nederlandse recht. Je kunt je aankoop NIET ontbinden, en hebt geen recht op retour binnen 14 dagen. Je krijgt simpelweg GEEN retouradres, maar standaard antwoorden. Wij gaan stappen ondernemen tegen deze oplichters.
oplichters
Mensen, wees voorzichtig! Ook al denk je dat dit een Nederlandse webshop is, dat is het niet. Je krijgt een track&trace van een Chinese koerier waar je niets mee bent want je kan helemaal niets volgen. Ik wil de bestelling meteen annuleren als ik dit opmerk, maar de klantendienst weigert "wegens reeds verzonden", ook al zegt de track&trace helemaal niets.
Google deze firma, je zal er niets over terugvinden, ook niet over de producten die ze aanbieden. De enige positieve berichten die je hier leest, zijn berichten van namen die Amerikaans zijn en die door Polara betaald worden.
Laatste mail: Hallo,
Er is niets mis met onze producten.
Ik moet uitleggen dat retourneren een gedoe is.
melden:
1. U dient het product zelf naar China te retourneren en de verzendkosten voor retourzending te dragen;
2. Nadat de retourzending is gelukt, moeten we de relevante kosten en 15% retourkosten in mindering brengen;
3. Indien het product tijdens het retourproces beschadigd raakt, wordt het niet geretourneerd of geruild.
4. In het retourbeleid is vastgelegd dat het retouradres door ons moet worden opgegeven.
Ons retouradres is niet het adres dat op het pakket staat. Wij accepteren alleen retourzendingen naar het door ons opgegeven adres. Als u het pakket retourneert naar een ander adres dan het door ons opgegeven adres, kunnen wij het pakket niet in ontvangst nemen; alle verliezen zijn voor rekening van de koper.
Als u een volledige terugbetaling wilt, moet u het artikel retourneren en de verzendkosten en invoerrechten betalen. Het retourneren van artikelen van uw locatie naar China kost veel geld en tijd.
Wat gebeurt er in dit geval als we 5% van de waarde van uw bestelling terugbetalen en u het pakket niet retourneert? Je kunt er spullen achterlaten als cadeau voor vrienden of familie.
Doet niet wat het belooft
Doet niet wat het belooft. Binnen 2 dagen aangegeven retour te willen sturen. Krijg alleen maar ai gegenereerde mails terug. Instructies of adres ho maar. Geen kvk nummer, had ikeerder moeten checken
Oplichting
Ben zeer ontevreden omdat hij niet doet wat 't beloofd. Terugsturen lukt nu ook nog niet constant de zelfde uitleg om je aan 't lijntje te houden. Oplichting.
Aangegeven dat ik wil retouren omdat de…
Aangegeven dat ik wil retouren omdat de slaapstand heel erg luid is. Moest video opneme en opsturen. ook gedaan. Geen reactie meer!! Ik geef meerdere keren aan dat ik het product wil retourneren, maar er wordt niet gereageerd! Niet bestellen!!!!!!
Levering spoorloos
Hier besteld met idee Nederlandse site maar komt zoals ik hier nu ook lees van China. Via support wel reactie maar duidelijk vertaald. Een week geleden besteld maar nog niets ontvangen. Aan links die je door krijgt heb je niets , Chinese site & 17 track. Pakket zou in België zijn maar kan niet gevonden worden. Benieuwd … of ik hier toch nog een happy einde kan schrijven of mijn
Centen weg zijn.