Ik kan Pouch Direct echt aanbevelen. Wij kopen al onze koffiezakken bij hen. Altijd vriendelijk en deskundig personeel om mee te praten, dat direct antwoordt. Goede prijzen, snelle levering en fantast... Toon meer

Deze mensen weten van aanpakken. Niettegenstaande mijn bestelling lang op zich laat wachten, door productie problemen, heeft men mij spontaan ingelicht en een alternatief aangeboden. Dit alternatief w... Toon meer

Voorafgaand aan de bestelling ben ik nog gebeld met de vraag of ik het juiste product had gekozen als proefbestelling. Een heel attent gesprek waarin duidelijk met jou als klant werd meegedacht. Top!... Toon meer

Al jaren tevreden klant. Pouchdirect is heel klantvriendelijk, heel snel. Ik ben ook blij dat er steeds meer milieuvriendelijke opties komen. Ik zou willen dat nep-milieuvriendelijk (zoals kraftpapier... Toon meer

1. Vervoer- en verpakkingsbenodigdheden winkel
  2. Verpakkingsbedrijf
  3. Verpakkingsmachines

PouchDirect is een internationaal leverancier van hoogwaardige hersluitbare stazakken, koffiezakken, flat bottom zakken, zakken met schenktuit en vele variaties bedrukte zakken voor de food en non-food industrie.

4,7

Uitstekend

Mooie zakken

Mooie zakken, levering was een beetje langzaam

1 juli 2024

Beste Bob,

Hartelijk dank voor de bestelling en het achterlaten van deze beoordeling. We hopen dat de drukte bij DPD snel afneemt, waardoor de doorlooptijden weer versnellen.
Hopelijk zien we je snel weer terug op onze website.

Makkelijk en snel besteld

Makkelijk en snel besteld. Ik had per ongeluk de verkeerde maat besteld en ook dat werd zonder problemen opgelost (terugsturen en kredietnota).
Geen 5 sterren, omdat de bezorging door DPD bijna een week duurde en ik van DPD ook geen mails gekregen heb. Dit heeft Pouchdirect wel gelijk opgepakt

21 juni 2024

Beste Monique,

Nogmaals hartelijk dank voor het plaatsen van de bestelling en het vertrouwen in PouchDirect! Zoals per mail besproken hebben wij meteen contact gelegd met DPD waarom de mails niet zijn verstuurd vanuit hun systeem, dit wordt direct opgepakt. Bedankt voor je feedback, dit is erg belangrijk voor ons.
We hopen jullie nog lang van dienst te kunnen zijn.

Team PouchDirect.

Prima service

Snelle levering, goede producten en de prijs is niet mis.

20 juni 2024

Beste Janine,

Fijn dat alles goed en snel ontvangen is en bedankt voor deze mooie beoordeling. Tot snel op PouchDirect.nl!

Service is goed!

Snel in oplossingen denken. Heel klantvriendelijk.

27 mei 2024

Beste Metin,

Hartelijk dank voor het achterlaten van deze mooie woorden. Dat waarderen we enorm! We helpen je graag weer verder bij je volgende bestelling.

Snelle levering!

14 mei 2024

Beste Louise,

Bedankt voor het achterlaten van de review. Fijn om te horen dat je blij bent met de snelle levertijd. Hopelijk zijn de stazakken voor jullie koffie ook naar wens. We kijken er naar uit om je snel weer van dienst te zijn.

Topservice

Topservice! Zeer vriendelijk en professioneel opgelost van deze firma. Maken we nog zelden mee in deze tijden. Aanrader! Ook de prijs/kwaliteit van de producten is dik in orde.

2 mei 2024

Beste Edouard,

Hartelijk dank voor je mooie woorden. Dit waarderen we enorm!
We zijn blij dat we je goed helpen kunnen helpen met een alternatief, en dat je hierdoor tijdig je eigen klanten hebt kunnen bedienen. We kijken uit naar een volgende keer dat we je weer van dienst mogen zijn.

Mooie verkoop gewenst!
Team PouchDirect

Gewoon goed..ook dat mag gezegd worden

Gewoon goed... ook dat mag gezegd worden. Kwaliteit is naar tevredenheid. Enige minpunt is dat het product niet op voorraad was, wat overigens wel vermeld wordt o[p de site. lwevertijd 15 dagen maar werd toch ruim binnen de tijd geleverd

3 mei 2024

Beste Sander,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om deze review te schrijven. We waarderen je feedback en zijn blij dat we toch snel hebben kunnen leveren.
Veel plezier met verpakken en een mooie verkoop.

Team PouchDirect

Bestelling was niet afgelevrd in het…

Bestelling was niet afgelevrd in het juiste aantal.
Even doorgegeven en daarna goed opgelost

29 april 2024

Beste Frans,

Hartelijk dank voor het achterlaten van deze review. We waarderen het dat je de moeite hebt genomen om ons aan te schrijven. Gelukkig hebben we snel de juiste hoeveelheid zakken kunnen leveren. Veel plezier met verpakken en verkopen. Tot gauw!

4 april 2024

Beste Jacqueline,

Fijn om te horen dat je tevreden bent met de snelle levering van de koffiezakken aan jullie restaurant.
Veel plezier met verpakken en een mooie verkoop gewenst.

Goede producten

Goede producten, goede klantenservice en wordt goed op de hoogte gehouden waar de zending is. Zoals het hoort 👍

29 februari 2024

Beste Tristan,

Heel erg bedankt voor deze mooie review. Fijn om te horen dat we je goed hebben kunnen helpen en we hopen je snel weer te mogen begroeten op onze shop.

Snelle levering!

6 maart 2024

Beste Jan,

Fijn dat alles goed en snel ontvangen is en bedankt voor deze beoordeling. Tot snel op PouchDirect.nl!

Top bedrijf

U levert uitstekende klantenservice; uw medewerkers bieden ondersteuning en denken actief mee. Ga vooral zo door!

1 maart 2024

Beste Anton,

Wat een mooie review! Bedankt, dat is waar we ook naar streven. We kijken er naar uit om je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn.

Alles weer top

Top en snelle levering

9 februari 2024

Beste Bert,

Hartelijk dank voor de 5 sterren beoordeling en fijn dat de levering goed is verlopen. Hopelijk tot snel op PouchDirect.nl!

snelle levering

snelle levering, prima kwaliteit

2 februari 2024

Beste Ivonne,

Beste Luc,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om deze mooie review te plaatsen. We zijn blij te horen dat je bestelling snel en correct bij je is afgeleverd.
Zien we je snel weer in onze webshop?!

Beste Ien,

Wederom hartelijk dank voor het plaatsen van de bestelling voor jullie custom made stazakken en het vertrouwen in PouchDirect! We hopen jullie nog lang van dienst te kunnen zijn.

Beste Wim,

Fijn om te horen dat we aan de verwachting van de levering hebben kunnen voldoen. We danken je voor het achterlaten van deze review.
Bedankt voor het vertrouwen en hopelijk tot ziens

te laat geleverd

21 december 2023

Beste Nathan,

Bedankt voor je review en vervelend om te horen dat je niet tevreden bent.

Ik heb gezien dat er verschillende oorzaken zijn geweest waardoor je bestelling later is geleverd dan je van ons mag verwachten. Onze transporteurs zijn heel druk geweest de laatste weken en jouw bestelling heeft hier meerdere keren mee te maken gehad. Ondanks dat we je op de hoogte hielden hadden we goede hoop dat toen de bestelling ons magazijn verliet de 21ste dat je deze nog voor de kerst mocht ontvangen. Dat dit niet is gelukt betreuren we ten zeerste.

Wij sturen je een persoonlijke e-mail met een tegemoetkoming, omdat wij het vervelend vinden dat we onze beloftes richting jou niet hebben kunnen waarmaken.

Neem gerust contact met ons op als we je ergens mee kunnen helpen.

Mvg,

Ruud

Uitstekende klantenservice via de chat. Goede uitleg en snelle reactie.

11 december 2023

Beste Feroz,

Bedankt voor je mooie review, wat fijn om te horen dat je goed bent geholpen via onze chat. Mijn collega zal het leuk vinden om dit te horen!
We wensen jullie heel veel plezier met het inpakken van de stazakken een een succesvolle verkoop.

Service!

Goed geholpen!
De opgevraagde samples zijn opgestuurd.
Op deze wijze heb ik een goede keuze kunnen doen.

21 november 2023

Beste Dirk Jan,

Hartelijk dank voor het achterlaten van deze review. Fijn dat de samples een bijdrage hebben kunnen leveren aan het maken van de juiste keuze.
We kijken er naar uit om je nog lang van dienst te kunnen zijn.