Kæmpe god service! Jeg var på udkig efter en laptop (mit behov er ikke særlig stort). Jeg fortalte hvilken laptop jeg havde udset mig. Men den var desværre udsolgt, men ville komme på lager igen dage... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Havde bestilt igennem click’n’collect. Havde den opfattelse, at man ligesom i andre butikker, så kunne gå direkte ind og hente ens varer. Men der skulle man alligevel stå i kø i “TV afdelingen” h... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Hvis jeg kunne give 0 stjerner, gjorde jeg det. POWER sælger dig en fabriksdefekt telefon, og når du kort efter købet vil returnere den inden for 30 dage, får du at vide, at det ikke kan la... Toon meer
Produktet var klar til tiden i Horsens afdelingen og betaling var allerede foretaget på Click & Collect. Måske bør man gøre opmærksom på at signalet til GSM og Mobile Pay, ikke er så stærkt bag i... Toon meer
Grønlandsvej 3c, 8700, Horsens, Denemarken
Vraagt klanten om een review
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Antwoord van POWER.dk - Horsens
Jeg synes ikke jeg fik nok oplysning om produktet det er ikke et mærke jeg kender
I reklamere om at I tager mit gamle TV med når I kommer ned det nye og jeg får 500 kr
Jeg mangler lidt flere oplysninger
Jeg har også fået en sms om at jeg kan afhente TV men jeg har betalt 499 kr for at få det leveret

Antwoord van POWER.dk - Horsens
Fuld service ved kassen, selv om jeg havde manglede oplysninger i Pick and collect, dog kunne der godt have været flere oplysninger vedr. cash back

Antwoord van POWER.dk - Horsens
Bestilte en ovn til en god pris. Da vi skulle hente den ville sælgeren bytte den til et meget dårligere produkt i et helt andet mærke.

Antwoord van POWER.dk - Horsens
Rigtig god service. Ingen problemer, bortset fra at jeg ikke kan gennemskue hvordan man laver en click and collect ordre med mere end en vare. Så var nød til at lave flere separate ordrer.

Antwoord van POWER.dk - Horsens
Den sælger der fortalte mig at ventilator går i stykker i varmen da jeg netop havde købt en sikke et fjols

Antwoord van POWER.dk - Horsens
Service og rådgivning i TOP!!
Vurdering starter ved en POWER-Chat, der i den grad er behjælpelig og hurtig i sin rådgivning og service.
Bestilling afsluttes ved Chatten og gives videre til den lokale POWER forretning, der er lige så professionel i rådgivning og service.
Det fortsætter i den lokale forretning i forbindelse med udlevering af den bestilte varer,.
Kan varmt anbefale POWER næste gang der skal købes elektronik eller hårde hvidevarer.
På gensyn.

Antwoord van POWER.dk - Horsens
Magen til elendig service er heldigvis nærmest håbløs at finde. Indlevere en Dream støvsuger til reklamation, bliver lovet Max 15 hverdage og den er klar igen, efter 25 arbejdsdage er der stadig ingen melding om hvornår.
Kontakter power kundeservice da det ikke er muligt at komme i direkte kontakt med Horsens afdelingen og stadig sker der ikke en skid.
Elgiganten foreviget, der finder man i det mindste god service👍
Opdatering……
Har over flere gange været i kontakt med kundeservice nu, som lover at varehus chefen i Horsens kontakter mig med det samme, enten er de fulde af løgn eller har en varehus chef der er Max konflikt sky og mangel på “balls” ingen kontakt overhovedet, ER DETTE HVAD POWER BETRAGTER SOM SERVICE??
Suk…….

Antwoord van POWER.dk - Horsens
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.