POWER.dk - Odense Reviews

7.634
TrustScore 4 uit 5

Ørbækvej 75, 5220 Odense SØ, DK

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg var inde hos POWER for at købe en ny telefon, og selvom jeg allerede havde besluttet mig for, hvilken model jeg ville have, tog Mehran sig virkelig tid til at spørge ind til mine behov og vejl... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Købte en iPhone 17 pro, fik verdens bedste service af sælgeren Samuel, håber at Power vil fortælle vedkommende dette. Skulle så en tur forbi og have flyttet indhold fra den gamle telefon. Igen møder... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Min datter og jeg havde brug for et sd-kort til hendes nye kamera. Jeg havde desværre haft en dårlig oplevelse på nettet, med en international internetudbyder hvor jeg havde købt noget der var forker... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg oplevelse at kø - kasse strukturen er svær at gennemskue når man kommer i butikken første gang. Altså kan man godt kan købe noget uden at trække et nummer til hjælp? Er køerne opdelt efter specifi... Toon meer

Bedrijfsgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Alle reviews

(7.634)

32.834 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

God kunde servise

Hej Karsten,

Mange tak for den flotte anmeldelse og de fem stjerner! Det glæder os enormt at høre, at du har haft en god oplevelse med vores kundeservice i Odense. Vi sætter stor pris på din tid og dit besvær med at dele din oplevelse, og det motiverer os til at fortsætte med at levere god service hver eneste dag. Vi håber at se dig igen snart i vores butik eller online på power.dk.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig og god betjening sød herre der…

Hurtig og god betjening sød herre der betjener os

Hej Lisbeth,

Mange tak for den fantastiske anmeldelse! Det er altid en fornøjelse at høre om gode oplevelser i vores butikker. Vi sætter stor pris på at du tog dig tid til at dele din oplevelse med os.

Det lyder til at du har fået en rigtig god og hurtig betjening af en af vores medarbejdere i POWER Odense. Vi er stolte af vores team og det glæder os at deres venlighed og effektivitet har sat aftryk hos dig.

Vi håber at vi byder velkommen igen en anden dag.

Dårlig stil og dårlig kundeservice

Jeres personale sender en vider når de ikke kan svare på det produkt de lige har solgt til en så er det kunden som skal rundt i butikken for at finde svaret og ikke sælger som finder svaret
Dårlig stil og dårlig kundeservice

15 augustus 2026

Hej Flemming,

Det er ærgerligt at høre, at du oplevede dårlig service og manglende hjælp fra vores personale i butikken i Odense 😊 Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give, og det er frustrerende, når man som køber bliver sendt videre for at finde svar på et produkt, man lige har købt. Vi tager din feedback alvorligt og vil følge op internt på både service- og produktkendskab hos personalet i butikken 💬 Vi håber, at vi får muligheden for at give dig en bedre oplevelse næste gang 🤗

Hej kunde,

Mange tak for den fantastiske 5-stjernede anmeldelse og de venlige ord om vores medarbejdere i Odense. Det glæder os utroligt meget at høre, at du har haft en god oplevelse hos os, og at vores team har været dig til behjælpelig. Vi sætter stor pris på, at du tager dig tid til at dele din oplevelse med os og andre. Vi håber at byde dig velkommen igen en anden gang.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

God oplevelse hos Power-Odense

Vi havde en god oplevelse da vi købte et nyt LG-TV.
Jeres unge elev Noa har god viden om bl.a. QNED, Nano Cell og Mini Cell. Han har forståelse for kundens ønsker m.m.
Desværre har LG-support et problem med at oprette en LG-konto med Microsoft i denne tid.

Hej Leif,

Mange tak for din fine anmeldelse og for at tage dig tid til at dele din oplevelse hos os! Det er fantastisk at høre, at du fik god vejledning til dit nye LG-TV, og at vores elev kunne hjælpe dig med at finde det rette valg blandt de forskellige skærmteknologier. Det er altid dejligt at se, at vores team har forståelse for kundens ønsker og behov.

Angående udfordringen med at oprette en LG-konto med Microsoft, kan det være en midlertidig teknisk udfordring hos LG. Du er velkommen til at kontakte LG direkte på +45 78 79 64 54 for at få opdateret information om, hvornår problemet forventes løst.

Vi håber, du får stor glæde af dit nye LG-TV, og vi ser frem til at byde dig velkommen igen i POWER Odense.

Hej Palle,

Mange tak for den fantastiske anmeldelse og de fem stjerner! Det er en fornøjelse at høre, at du har haft en god oplevelse i vores Odense-butik. Vi sætter stor pris på din tid og dit flotte ord for vores butik.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Skulle finde en ny ældrevenlig mobil…

Skulle finde en ny ældrevenlig mobil til min mor i Odense og tog i Power for at se deres udvalg. Fik god hjælp og af Oliver J. og købte endda en ekstra af samme grund :)

5 augustus 2026

Hej Mikael,

Mange tak for den fantastiske anmeldelse! Det er fantastisk at høre, at du fik god hjælp hos os i Odense, da du skulle finde en ældrevenlig mobil til din mor. At du endda tog en ekstra med, er jo bare prikken over i'et! Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse, og vi håber, at din mor bliver glad for sin nye mobil.

Helt tilfeds

Jeg fandt hurtigt det jeg skulle købe.
Kæmpe godt tilbud.
Kunne afhente næste dag👍🏼

9 augustus 2026

Hej Rikke,

Mange tak for den fantastiske anmeldelse! Det er vidunderligt at høre, at du hurtigt fandt det du ledte efter, og at du kunne afhente din ordre allerede næste dag. Det er netop den gode oplevelse, vi altid stræber efter at levere. De skarpe tilbud er altid populære, så det er fantastisk at se, at du fik fat i et rigtig godt tilbud. Tak for at du tog dig tid til at dele din oplevelse med os og andre.

Super godt service

Super godt service

8 augustus 2026

Hej Henrikka,

Mange tak for den fantastiske 5-stjernede anmeldelse! Det glæder os utroligt meget at høre, at du har haft en god oplevelse med super service hos POWER Odense. Vi sætter stor pris på din tid og dit engagement i at dele din positive oplevelse med os og andre. Sådan feedback gør en forskel og motiverer os til at fortsætte med at levere god service hver dag. Vi håber at byde dig velkommen igen hos POWER Odense en anden gang.

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Det er helt forfærdeligt at besøge…

Det er helt forfærdeligt at besøge POWER Odense. Når man kommer ind er der en nummermaskine, hvor man ofte står og venter længe på at det bliver sin tur. Når man så fortæller at man blot skal gøre et Apple køb, bliver man sendt videre til endnu en nummermaskine med tilsvarende ventetid. Man på kunne guide kunden bedre med retning i gulve eller anden skiltning.

Hej Helle,

Kære Helle

Det er ærgerligt at høre om din oplevelse i POWER Odense, hvor ventetiden ved nummermaskinerne og manglende vejledning til Apple-køb gjorde besøget frustrerende 😊 Vi kan godt forstå, at det er irriterende at skulle vente ved to forskellige nummermaskiner, og at bedre skiltning eller vejledning i gulvet ville gøre en stor forskel.

Din feedback om ventetider og mulighederne for forbedret skiltning i butikken vil vi tage med internt, så vi kan se på, hvordan vi kan gøre oplevelsen mere overskuelig for fremtidige besøgende 💬

Vi håber, at vi får mulighed for at give dig en bedre oplevelse næste gang du besøger POWER 🤗

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Mehran var super sælger og meget…

Mehran var super sælger og meget behjælpelig. Vi var meget tilfredse.

Hej Kim,

Mange tak for den fantastiske anmeldelse! Det er en fornøjelse at høre, at Mehran stod frem som en super sælger og var meget behjælpelig under jeres besøg. Det er netop den gode oplevelse, vi altid stræber efter at levere. Vi sætter stor pris på, at I tog jer tid til at dele jeres tilfredshed med os.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Handler det meste af mit elektronik i…

Handler det meste af mit elektronik i power og det må være tegn nok på tilfredshed 😊

Hej Hanne,

Mange tak for den fantastiske 5-stjernede anmeldelse! Det at du vælger at handle det meste af din elektronik hos os er jo den allerbedste anerkendelse, vi kan få. Vi sætter stor pris på din loyalitet og er glade for, at du har haft gode oplevelser i vores butik i Odense. Vi håber at kunne fortsætte med at levere den gode service og det rette udvalg, næste gang du har brug for ny elektronik.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Hurtig kontakt med ekspedienten så er…

Hurtig kontakt med ekspedienten så er meget tilfreds

Hej Helge,

Mange tak for din fine anmeldelse og de fire stjerner! Det er dejligt at høre, at du fik hurtig og god hjælp af vores ekspedient i POWER Odense. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse med os. Vi håber at se dig igen snart i butikken.

Den taber hurtigt strøm

Den taber hurtigt strøm, den lakker og den er langsom

Hej Melinda,

Hej Melinda 🤗

Det er ærgerligt at høre, at din powerbank taber strøm hurtigt, lakker og virker langsom. Vi forstår godt, hvor frustrerende det er, når et produkt ikke fungerer som forventet. Vi har sendt din sag videre til butikken i Odense, så de kan se nærmere på problemet og komme tilbage til dig. 💬

Vi tager din oplevelse alvorligt og vil bruge feedbacken til at forbedre vores håndtering af reklamationer og produktkvalitet. Tak fordi du deler din oplevelse med os 😊

Ingen hjælp ved reklamation

Jeg har for 3 mdr siden købt et headset som er knækket. Det er knækket i bøjlen ved brug. Jeg tænkte jo umiddelbart at da et headset er beregnet til at have på hovedet så ville min reklamationsret gælde. Men i butikken vurderer de at det er selvforskyldt- hvilket jo er rigtigt i den forstand at det er knækket fordi det er blevet brugt til formålet. Jeg blev også orienteret om at jo ville koste Power penge at ombytte det. Jeg har skrevet til kundeservice som viser sig at være en AI funktion der dog ærligt skriver at den hverken kan ændre eller omstøde butikkens beslutning- jeg står tilbage med et knækket headset,

Hej Susanne,

Hej Susanne, det er rigtig ærgerligt at høre om din oplevelse med dit headset, som er knækket i bøjlen efter normal brug, og at du ikke fik den hjælp ved din reklamation, som du havde håbet på 😊

Jeg kan godt forstå, at det er frustrerende at stå tilbage med et produkt, der ikke længere fungerer, særligt når du føler, at det er brugt til sit tiltænkte formål. Vi tager din feedback alvorligt og vil se nærmere på, hvordan vores reklamationssager håndteres i butikken, så vi kan sikre en bedre oplevelse fremover 💬

Din sag er blevet sendt videre til den relevante butik, så de kan gennemgå den igen. Vi sætter stor pris på, at du deler din oplevelse med os, da det hjælper os med at forbedre vores service 🤗

Venlig hilsen POW, POWERs AI-assistent

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Min bestilling kom hurtigt til butikken…

Min bestilling kom hurtigt til butikken og god kommunikation om min vare

6 augustus 2026

Hej Carsten,

Mange tak for den fantastiske anmeldelse! Det er dejligt at høre, at din bestilling kom hurtigt til butikken, og at du oplevede god kommunikation undervejs. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse med os. Sådan en femstjernet feedback gør os utrolig glade og motiverer os til at fortsætte med at levere god service. Vi håber at byde dig velkommen igen hos POWER Odense en anden gang!

Ny iPhone

Fin hurtig og kompetent betjening

7 augustus 2026

Hej Gitte,

Mange tak for den fantastiske 5-stjernede anmeldelse! Det er en fornøjelse at høre, at du fik fin, hurtig og kompetent betjening hos os i Odense. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse med os. Din nye iPhone er et spændende produkt, og vi er glade for, at alt gik gnidningsløst. Vi håber, du får stor glæde af din nye telefon. Tak fordi du valgte POWER!

El løbehjul

Super søde og flink personale der har hjulpet mig med at vælge min først or el løbehjul. Er meget glad for hans service. Jeg har ikke modtaget min produkt endnu så må vi vente og se om den også lig så god

11 augustus 2026

Hej Israa,

Mange tak for din fantastiske anmeldelse og fem stjerner! Det er dejligt at høre, at du fik god hjælp til at vælge dit første el-løbehjul hos os i Odense. Vi sætter stor pris på, at du deler din oplevelse med vores personale.

Vi håber selvfølgelig, at din ordre ankommer som forventet, og at du bliver lige så glad for produktet, som du var for servicen i butikken. Du kan altid følge din ordrestatus på din MyPOWER-konto, så du har fuldt overblik over, hvornår din pakke er på vej.

Tak endnu engang for din tillid og for at du tog dig tid til at skrive en anmeldelse!

Hurtiig og god serbice

6 augustus 2026

Hej Preben,

Mange tak for den flotte vurdering og de venlige ord! Det glæder os at høre, at du har haft en god og hurtig oplevelse med os. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse. Vi håber at byde dig velkommen igen en anden gang.

Super god oplevelse.

Super god oplevelse.
Glad og meget venlig betjening 😊😊

Hej Jan,

Mange tak for den fantastiske anmeldelse! Det gør os utroligt glade at høre, at du har haft en super god oplevelse hos os i Odense. Det er lige præcis den venlige og glade betjening, vi altid stræber efter at tilbyde. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse, og vi håber at byde dig velkommen igen en anden gang.