POWER.dk - Odense Reviews

7.192
TrustScore 4 uit 5

Ørbækvej 75, 5220 Odense SØ, DK

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

The AI guy was helpful in selecting the correct size air conditioner. The unit was ready for pick up a day earlier 👍. The only “bad” thing was the finding the location where we had to pick it up.... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kæmpe ros til Hjalte fra Power i Odense for særlig god kundeservice! Jeg havde reserveret en outletvare fra hjemmesiden, som desværre ikke længere var tilgængelig. På trods af misforståelsen blev... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Joh, der var mange mennesker men de formår alligevel at ekspedition går hurtigt samtidig med kundevendelighed. Og så okay hurtigt levering. Så all in all udmærket. Grund til er ikke er 5 stjerner er n... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Ingen løsninger hos Power En ekspedient udleverede en anden telefon end den der blev bedt om. Vi opdager det først da kassen åbnes og henvender os straks samme aften. Næste dag kører vi derud for at... Toon meer

Bedrijfsgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Alle reviews

(7.192)

32.721 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

God service 😊

Hej Torben,

Tusind tak for de flotte ord og de 5 stjerner. Det er dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse i POWER Odense. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din feedback.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super service og produkter kan varmt…

Super service og produkter kan varmt anbefales

14 juni 2026

Hej Rikke,

Tusind tak for de flotte ord. Det glæder os at høre, at du har haft en så god oplevelse med både service og produkter i Odense.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse og anbefale os.

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Service ved retur ku godt bliv bedre

Service ved retur ku godt bliv bedre

Hej Hamad

Tak for din anmeldelse. Jeg er ked af at høre, at din oplevelse med retur ikke levede op til dine forventninger. Det er selvfølgelig ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder.

Vi ved, at en returproces skal være så enkel og smidig som muligt, og jeg er ked af at høre, at du ikke oplevede det sådan. Din feedback omkring servicen ved retur bliver taget med videre internt i arbejdet med at forbedre kundeoplevelsen.

Du ønskes en dejlig dag. De bedste hilsner,
Astrid/POWER

Hej Christina,

Tak for den flotte anmeldelse. Det er dejligt at høre, at det var nemt både at bestille og få varen udleveret. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse med POWER Odense.

Hej Lone,

Tusind tak for de flotte ord. Det er virkelig dejligt at høre, at du er meget godt tilfreds med oplevelsen hos POWER Odense.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din feedback, og vi håber at se dig igen.

Hej Per,

Tusind tak for de flotte ord. Det glæder os virkelig at høre, at alt bare var perfekt, og at du har haft en god oplevelse hos POWER Odense.

Rigtig god betjening

Rigtig god betjening

5 juni 2026

Hej John,

Tusind tak for de flotte ord og for din anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at du fik rigtig god betjening i POWER Odense. Den slags feedback sætter vi stor pris på.

Hej Hanne,

Tak for den flotte anmeldelse. Det er skønt at høre, at alt var super og helt i orden.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse med os.

En frisk ung mand

En frisk ung mand, fandt straks den ønskede “ snor “ til min store tilfredshed / P E

12 mei 2026

Hej Poul,

Tusind tak for de flotte ord og for din anmeldelse.

Det er skønt at høre, at du hurtigt fik hjælp til at finde det, du manglede, og at besøget i Odense levede op til forventningerne.

Hej Ingrid,

Tak for den flotte anmeldelse og for at du fremhæver den hurtige forsendelse. Det er dejligt at høre, at oplevelsen levede op til forventningerne.

Hej Charles,

Tak for de flotte ord. Det er dejligt at høre, at du oplevede hurtig betjening og en god pris hos POWER Odense.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Fjernbetjeningen kom men rodet oplevelse

Fjernbetjeningen kom, den var dog forsinket pga. noget med en lastbil. Da den blev leveret til butikken fik jeg en besked om at den var leveret, og fire minutter efter fik jeg en ny besked med påmindelse om at hente min pakke - det var måske lidt hurtigt med en påmindelse 😅

Jeg tog ud i butikken og henvendte mig ved kassen ved click and collect, de fortalte den lå i deres TV afd. så der skulle jeg gå ned. Da jeg nåede TV afd. i den anden ende af butikken kunne ekspedienten fortælle mig at min ordre lå ved kassen, så måtte jeg hele vejen retur igen.

Så ja fjernbetjeningen kom frem men forløbet virkede lidt rodet.

Hej Rikke,

Tak for din anmeldelse og for at du deler oplevelsen.

Det er godt at høre, at fjernbetjeningen kom frem, men forløbet lyder unødigt rodet med både den hurtige påmindelse og den forkerte vejledning i butikken.

Den slags feedback er værdifuld, fordi den peger på, hvor oplevelsen kan blive mere smidig fra beskederne sendes, til ordren bliver udleveret.

Vi sætter pris på, at du beskriver hele forløbet så tydeligt, og vi tager det med videre i forhold til vores rutiner i butikken.

Tak igen for den ærlige og konstruktive tilbagemelding.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

jeg synes at jeg bliver behandlet godt…

jeg synes at jeg bliver behandlet godt når jeg køber noget og i er meget hjælp som når vi kommer med noget vi ikke kan finde ud af noget vi har købt ved jer

10 juni 2026

Hej Margit,

Tusind tak for de flotte ord. Det er virkelig dejligt at høre, at du føler dig godt behandlet, og at du oplever hjælpsom service, når der er noget, der driller.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse med os. Den slags feedback betyder meget.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hej her får man en fantastisk service…

Hej her får man en fantastisk service og en masse hjælp fra en fantastisk personale mange tak for hjælpen med mit køb

Hej Marianne,

Tusind tak for de flotte ord. Det glæder os virkelig at høre, at du fik fantastisk service og god hjælp i Odense, og at personalet gjorde dit køb til en god oplevelse.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse med os.

Fin betjening

Fin betjening

Hej Carl,

Tak for de flotte ord. Det er dejligt at høre, at du havde en god oplevelse og fik fin betjening i POWER Odense.

Hurtig ekspedition

Hurtig ekspedition

Hej Solveig,

Tak for den flotte anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at du oplevede hurtig ekspedition i Odense.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse, og vi håber at kunne give dig samme gode service igen næste gang.

Imødekommende personale

Ekspedienten var tålmodig og imødekommende

8 juni 2026

Hej Sofie,

Tak for de fine ord. Det er dejligt at høre, at du havde en god oplevelse i Odense, og at du blev mødt med tålmodighed og imødekommenhed.

Hej Bent,

Tusind tak for de flotte 5 stjerner og for din anmeldelse.

Det er virkelig dejligt at høre, at alt forløb helt uden problemer. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

nemt at finde det produkt som jeg…

nemt at finde det produkt som jeg ønskede

7 juni 2026
Review zonder uitnodiging

Hej Leif,

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at det var nemt at finde det produkt, du ønskede.

Alt det bedste, Erik at POWER! ⚡

Hej Ulf,

Mange tak for de flotte ord.

Det er virkelig dejligt at høre, at oplevelsen var hurtig og god.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din feedback.

Alt det bedste, Erik at POWER! ⚡

Lees meer over geverifieerde reviews.