POWER.dk - Odense Reviews

TrustScore 4 uit 5

Ørbækvej 75, 5220 Odense SØ, DK

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

The AI guy was helpful in selecting the correct size air conditioner. The unit was ready for pick up a day earlier 👍. The only “bad” thing was the finding the location where we had to pick it up.... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kæmpe ros til Hjalte fra Power i Odense for særlig god kundeservice! Jeg havde reserveret en outletvare fra hjemmesiden, som desværre ikke længere var tilgængelig. På trods af misforståelsen blev... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Joh, der var mange mennesker men de formår alligevel at ekspedition går hurtigt samtidig med kundevendelighed. Og så okay hurtigt levering. Så all in all udmærket. Grund til er ikke er 5 stjerner er n... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Ingen løsninger hos Power En ekspedient udleverede en anden telefon end den der blev bedt om. Vi opdager det først da kassen åbnes og henvender os straks samme aften. Næste dag kører vi derud for at... Toon meer

Bedrijfsgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Alle reviews

(7.192)

32.721 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Hurtig og effektiv betjening

Hurtig og effektiv betjening. Lyttede til kundens behov.

Hej Bo,

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Det er virkelig dejligt at høre, at betjeningen var hurtig og effektiv, og at der blev lyttet godt til behovene.

Den slags feedback sætter vi stor pris på.

Alt gik som planlagt

Alt gik som planlagt. Har ikke en finger, at sætte på oplevelsen.

Hej Kevin,

Det er dejligt at høre, at alt gik som planlagt, og at oplevelsen levede helt op til forventningerne.

Tak for den flotte anmeldelse. Det sætter vi stor pris på.

Hej Steen,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er virkelig dejligt at høre, at du har fået fin service og hjælp. Den slags feedback sætter vi stor pris på.

Hej Peter,

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Det er virkelig dejligt at høre, at ekspeditionen var hurtig og effektiv.

Høflige og venlige sælgere

Høflige og venlige sælgere, gjorde alt for at hjælpe mig med min urrem i butikken.
Support køen er alt for lang kun en til at ekspedere det tog en halv time før man kom til ikke i orden der skulle have været to, stakkels den der stod alene

Hej Pia,

Det er virkelig dejligt at høre, at du blev mødt af høflige og venlige medarbejdere, som gjorde en indsats for at hjælpe dig i butikken.

Samtidig er det også værdifuldt, at du deler oplevelsen med ventetiden i supportkøen. Det forstår vi godt kan påvirke besøget.

Vi sætter pris på, at du tog dig tid til at dele begge dele.

Træls oplevelse

Det kan simpelt hen ikke være rigtigt, at det skal tage 45 minutter og købe en telefon, når man kommer ind og siger man skal have den og den model og så skal blive ved med at finde sig i at sælgeren vil sælge både det ene og det andet, forsikringer abonnementer samt anden tingeltangel!… til sidst måtte jeg spørge om jeg kunne få min telefon eller om vi skulle gå et andet sted hen og købe, den det forstod han dog endelig efter at have spurgt 5 gange .
Sidste gang jeg handlet i power

Hej Winie

Tak for din anmeldelse. Jeg er ked af at høre om din oplevelse.

Jeg kan godt forstå din frustration over, at et køb af en smartphone tog så lang tid, når du på forhånd vidste præcis, hvilken model du ønskede. Når man kommer ind med et klart valg, skal processen selvfølgelig være hurtig og enkel.

Jeg er også ked af at høre, at du oplevede gentagne forsøg på mersalg af forsikringer, abonnementer og andre ydelser, selv efter du havde gjort det tydeligt, at du ikke var interesseret. Det er naturligvis ikke meningen, at vores kunder skal føle sig pressede eller fastholdt i en salgssituation.

Det er selvfølgelig ekstra ærgerligt at høre, at oplevelsen har gjort, at du ikke ønsker at handle hos os igen. Din feedback omkring mersalg og kundebetjening bliver taget med videre internt i arbejdet med at forbedre kundeoplevelsen.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

En god og hurtig service og en meget…

En god og hurtig service og en meget venlig og imødekommende ekspedient

Hej Henrik,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er virkelig dejligt at høre, at oplevelsen var både hurtig, venlig og imødekommende.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Butikkens flotte rammer med behagelig…

Butikkens flotte rammer med behagelig belysning skaber en god atmosfære
Kundebetjening var god og venlig

4 juni 2026

Hej Michael,

Tak for de fine ord.

Det er virkelig dejligt at høre, at både butikkens atmosfære og den venlige betjening gav en god oplevelse.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din feedback.

Kompetent og venlig salgs assistent

Kompetent og venlig salgs assistent

4 juni 2026

Hej BRITT,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er virkelig dejligt at høre, at oplevelsen i Odense var kompetent og venlig.

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Endnu en dårlig oplevelse i Power

Endnu en dårlig oplevelse i Power. Intet er muligt at finde på egen hånd og man skal derfor stå i kø rundt om i forretningen for at finde en person som kan hjælpe dig. Jeg har været i Power tre gange det seneste år og det er det samme hver gang så dette var sidste gang. De har nogle gode tilbud så jeg vil anbefale at få prismatchet det i Elgiganten eller anden forretning eller kun købe med levering hvis du handler hos Power.

Hej Nina

Tak for din anmeldelse. Jeg er ked af at høre, at du endnu en gang har haft en dårlig oplevelse hos os.

Jeg kan godt forstå din frustration over, at det opleves svært at finde varer på egen hånd, og at du flere gange har skullet vente rundt omkring i butikken for at få hjælp. Det er naturligvis ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder.

Det er særligt ærgerligt at høre, at du har haft den samme oplevelse flere gange over det seneste år, og at det nu har påvirket din lyst til at handle hos os fremover. Samtidig sætter vi pris på, at du anerkender vores tilbud, selvom den samlede butiksoplevelse ikke har levet op til dine forventninger.

Din feedback omkring butikkens indretning, tilgængelighed og serviceniveau bliver taget med videre internt i arbejdet med at forbedre kundeoplevelsen.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kæmpe ros til Bjørn fra support i power.

Kæmpe ros til Bjørn fra support i power i rosengårdscentret.

Jeg oplevede han havde et stort overskud og overblik til at hjælpe kunder og kollegaer, samt en god tone og forståelse, de par gange jeg var forbi i dag, samt at han fik løst det problem jeg kom med med.

Meget behagelig oplevelse.

Hej Maya,

Tusind tak for de flotte ord og for at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Det er virkelig dejligt at høre, at du fik en så god hjælp i Odense, og at du oplevede både overblik, overskud og en behagelig tone undervejs.

Det betyder meget for os at få den slags feedback, og vi er glade for, at dit problem blev løst på en god måde.

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Skulle bare hente en bestillingsvare i…

Skulle bare hente en bestillingsvare i telefonafdelingen i rosengårdscentret. Ventede i 45 min, før det blev min tur. Det er ALT for lang tid.

Jeg havde givet 4 stjerner, hvis der havde været mulighed for at sidde ned. Mit helbred har svært ved at klare at stå så længe, og jeg så da også flere give op.

Til gengæld vil jeg gerne give den medarbejder, som råbte mit nummer op 5 stjerner. Han havde “god energi”, var smilende og meget hjælpsom.

Det er en afdeling, hvor man ofte har spørgsmål til de forskellige produkter. Det tager selvfølgelig længere tid. Helt forståeligt, men så må man enten sætte mere personale på eller give mulighed for at kunne sidde.

Virkelig god service

Virkelig god service

Hej Rikke,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er virkelig dejligt at høre, at oplevelsen var så god, og at servicen levede op til forventningerne.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Meget behjælpelig og medarbejder der…

Meget behjælpelig og medarbejder der gerne ville imødekomme mit behov

Hej Elisabeth,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er virkelig dejligt at høre, at du oplevede hjælpsom og imødekommende service, og at behovet blev mødt på en god måde.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Click and collect oplevelse

Click and collect how power er på ingen måder smart eller tidssparende.

Man skal stadig ind og stå i kø i de forskellige afdelinger for at få hentet sine ting. Det er ikke samlet hos kassen.

Det er meget hurtigere at finde varerne i butikken og gå til kassen.

Deres AI bot på hjemmesiden er en dårlig joke. Den lover ting som ikke kan lade sig gøre.

Hej,

Tak for din anmeldelse. Jeg er ked af at høre om din oplevelse med vores Click & Collect.

Jeg kan godt forstå din frustration over, at processen ikke opleves som hverken smart eller tidsbesparende, når man stadig skal stå i kø i forskellige afdelinger for at få udleveret sine varer. Når man vælger Click & Collect, skal det naturligvis være en hurtigere og nemmere løsning end at handle direkte i butikken.

Jeg er også ked af at høre, at du har haft en dårlig oplevelse med vores chatbot på hjemmesiden, og at den har givet forventninger, som ikke kunne indfries. Det er bestemt ikke meningen.

Din feedback omkring både Click & Collect og vores online kundeservice bliver taget med videre internt i arbejdet med at forbedre kundeoplevelsen.

Jakob i Power i Odense

Jakob i Power i Odense rosengårdscentret, betjente os i dag og det var helt tydeligt, at han vidste hvad han snakkede om. Vi stillede mange spørgsmål angående pc og gamer computer. Han gjorde sig umage for at forklare så enkelt og forståeligt som muligt for os, så vi kunne tage det rigtige valg. Han prøvede ikke at prakke os noget urimelig dyrt på, men forklarede ud fra vores behov, både fordele og ulemper.
Dejligt med en medarbejder der rent faktisk ved hvad han taler om.

6 juni 2026

Hej Charlotte,

Tusind tak for de flotte ord og for at dele din oplevelse fra Odense.

Det er virkelig dejligt at høre, at du fik grundig og ærlig vejledning, og at rådgivningen tog udgangspunkt i jeres behov.

Vi sætter stor pris på den slags feedback, og det er skønt at høre, at besøget gjorde det lettere at træffe det rigtige valg.

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Det må i kunne gøre bedre Power..

Jeg havde bestilt og betalt en printer via hjemmesiden uden problemer. Jeg valgte at afhente den i Odense, da de havde den på lager der.
Jeg trækker et nr. ved kassen, og venter på at det bliver min tur.
Da det bliver min tur, får jeg at vide at jeg skal hente den i computerafdelingen. Og jeg går derfor tilbage i butikken for at trække et nyt nr. ved den afdeling.
Der var desværre rimelig lang ventetid, og jeg måtte stå i et godt stykke tid før det blev min tur.
Da det endelig blev min tur, blev den udleveret og det gik forholdsvis hurtigt.
Men da jeg så skal ud af butikken, skal jeg endnu en gang trække et nr. ved kassen for at fremvise min kvittering og printer. Uheldigvis står der en masse andre i kø, og jeg skal endnu en gang vente længe før jeg jeg kan komme ud af butikken.
Det må i da kunne gøre bedre Power?
Jeg købte og betalte den netop hjemmefra, for at det kunne gå hurtigt.
I min optik giver click & Collect ikke rigtig nogen mening, når i kører det på den måde.
Ud over det, så har I altid god service, produkter og priser. Så jeg håber i kan tage dette til eftertragtning, og få lavet lidt om på metoden for jeres click & Collect.

6 juni 2026

Hej Lene

Tak for din anmeldelse. Jeg er ked af at høre om din oplevelse med Click & Collect i Odense.

Jeg kan godt forstå din frustration over, at noget som burde have været hurtigt og nemt, endte med flere køer og ventetid flere forskellige steder i butikken. Når man på forhånd har bestilt og betalt sin printer, er forventningen naturligvis, at afhentningen skal være så enkel og effektiv som muligt.

Jeg forstår også godt din pointe om, at Click & Collect mister noget af sin værdi, hvis processen bliver for omstændelig. Det er vigtig feedback, og vi sætter pris på, at du tager dig tid til at dele den med os.

Samtidig er vi glade for at høre, at du ellers oplever god service, produkter og priser hos os – det sætter vi stor pris på.

Din feedback omkring vores Click & Collect-proces bliver taget med videre internt i arbejdet med at forbedre kundeoplevelsen.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God service, og meget løsningsorienteret

2 juni 2026

Hej Dimitris,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er virkelig dejligt at høre, at oplevelsen var god og løsningsorienteret.

Køb af hvidevarer

Vi fik en god service og vejledning i de produkter vi købte

1 juni 2026

Hej Arly,

Mange tak for den flotte anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at oplevelsen var god, og at vejledningen omkring produkterne var hjælpsom.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele det.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God betjening og hurtig levering af mit…

God betjening og hurtig levering af mit køb.

Hej Hanne,

Mange tak for de flotte ord.

Det er virkelig dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse med både betjening og hurtig levering.

Alt det bedste, Erik hos POWER! ⚡

Lees meer over geverifieerde reviews.