POWER.fi Reviews

1.734
TrustScore 2 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Power Oulu Limingantulli ja kauhuskenaario: -Click and collect ei toimi -Palautus ei onnistu -Rahat ei tule takaisin -Myyjät ei osaa laskea + ja - laskuja -Asiakkaita juoksutetaan eri pa... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Elektronicawinkel

Geschreven door het bedrijf

Powerilta löydät laajan valikoiman kodinkoneita, elektroniikkaa, televisioita, puhelimia ja paljon muuta. Sama halpa hinta myymälässä ja netissä.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Alle reviews

(1.734)

78 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Huonoa palvelua Powerin Suomenojan myymälässä

Ostin iPhone Pro 17 512 GB-puhelimen Powerilta netistä tilattuna. Vasta kotona huomasin että minun olisi pitänytkin tilata Max-malli pelkän Pro-mallin sijaan. Tämä oli siis alkuperäinen ajatukseni, mutta en huomannut netistä tilatessani että tuo Max-merkintä oli unohtunut listauksesta. Sain siis kotiini toimitettuna pelkän Pro-mallin. Olin kuitenkin kotona ollessa kerennyt jo avata pakkauksen koska pelkästä pakkauksen koosta en tajunnut että tämä ei ollutkaan suurempi Max-malli.

Heti virheen huomattuani lähdin kiikuttamaan puhelinta lähimpään Power-myymälään. Myymälässä minulle ensin sanottiin että ehkä palautus onnistuu, mutta kun muutaman myyjän jäljeen minut kiikutettiin jollekin ylemmälle myyjälle, hän sanoikin, että koska pakkaus on avattu ei puhelimen palauttaminen onnistuisikaan enää. Oli tosi pettynyt olo, olin ostanut 1500 euron puhelimen ihan turhaan.

Kerkesin jo lähteä myymälästä pettyneenä kunnes rupesin lukemaan netistä oikeuksistani puhelimen palauttamisen suhteen. Googlen mukaan minulla oli kuluttajasuojalain mukainen oikeus 14 päivän palautusoikeuteen koska olin tilannut puhelimen netistä vaikka olinkin avannut pakkauksen.

Lähdin takaisin myymälään ja kerroin tämän tälle ylemmälle myyjälle tuohtuneena. Hän sanoi ottavansa yhteyttä esimieheensä. Ja kas kummaa, tuotteen palauttaminen onnistuikin! Kun olin saanut tuotteen palautettua, sanoin, että jos he olisivat ottaneet heti tuotteen palautukseen, olisin vaihtanut tuotteen Max-malliin ja maksanut erotuksen. Mutta koska koko puhelimen ostamisesta tuli huijattu olo, ajattelin tehdä vain palautuksen. Katsotaan tulenko ostamaan Powerin myymälöistä tai netistä enää koskaan mitään ikinä enää.

3 augustus 2026
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

VI afventer stadig at modtage levering af vores pakke som aftalt 20/6, med min erstatnings laptop, HVOR LÆNGERE SKAL VI VENTE.

Stadig ingen svar omkring, problem omkring harddisk.

OPDATERET 11/7. Sendt mail. 4998702.

Oprindeligt rep. Nummer. reparation 3690027.

I har nu sendt en mail, vi er i tvivl, om er den nye, er blevet leveret på anden adresse end som aftalt, nemmelig til. Carsten Storbjerg i Hornbæk.

Stod med småt, Hentes af kunde butik.

Vi har allerede betale kørsel frem og tilbage 2 gange.ialt 200 km.

Vi har betalt 2 gange for at parkere ved butikken, da det ikke er gratis, min tid er heller ikke gratis.

Vil i sørger for at vi får den computer vi har købt og betalt.

😤

Jeg købte en laptop i 19/11-25. har kun brugt den ganske få gange.

Pludselig da jeg skulle bruge min computer, var den stoppet med at lade, så undlod at bruge den, jeg skal så bruge den, og køre ind til power 20/6 tæt ved kl. 18.50 og har min næsten ubrugte pc med, kort efter modtager jeg en mail at den ikke kan laves, og jeg skal komme ned i butikken.

Kørte de 50/100 km. og spørger til hvad der gjorde de ikke kunne lave den, "det kan de ikke svare på." og jeg sagde jeg gerne ville have den tilbage, da jeg ønskede at tage harddisken ud, da denne indeholder private oplysninger og koder.

Det kunne jeg ikke få, og får oplyst at den bliver destrueret, jeg beder 20/6-2026 om en bekræftelse på mail. hvilket jeg blev lovet.

Her den 6/7 er denne garanti stadig ikke modtaget.

Jeg få oplyst at jeg kan få den ombyttet, og jeg skal tale med en anden i Power, han vil gerne sælge mig en dyrere, jeg siger jeg bare have en ny samme model, deres lager siger der er en, men den er væk, stjålet siger han og kommer med en anden, han siger det er den bedste som matcher den jeg har købt 7 måneder tidligere.

Og så vil han lige have 2.500 kr. mere.
det er jeg ikke interesseret i, og beder bare om at de så få sendt en hjem til mig.

Den unge mand lover at jeg vil modtage den hurtigt hjemme, lyder som om den bliver sendt samme dag. 20/6-2026 i dag 6/7-2026 har stadig ikke modtaget min erstatnings computer.

Så jeg mangler stadig her 3 uger efter, en bekræftelse på at min gamle computer, der var blevet sendt til reparation, ikke kan udleveres, så jeg kan få harddisken, der har værdi i form af data jeg gerne vil have en kopi af.

Eller en garanti på den er blevet destrueret.

Så nej jeg er bestemt ikke tilfreds, i skulle bare have fundet en erstatning for min computer, der var ny, og skulle i finde en der var lidt dyre, ville der klæde #Power at have udleveret denne uden at kræve en mer betaling.

Ps. Der står et andet navn på kvitteringen.
Hornbæk

20 juni 2026

Nouto tilaus

Nouto tilaus, ilmoitus tuli että noudettavissa.
Menin liikkeeseen eikä tuotetta löytynyt 30min odottelun aikanakaan.
Luvattiin soitella kun löytyy, mutta tilaus oli peruttu yksipuolisesti heidän toimesta

Laitonta toimintaa

7 juli 2026

Sujuva ostos Powerin verkkokaupassa

Ostin Powerin verkkokaupasta näppiksen, maksoin Mobilepaylla, tilausvahvistus tuli emailiin välittömästi, jonkun ajan päästä seurantanumero ja jo muutaman tunnin päästä paketti oli Postin kuljetettavana. Tilauspäivää seuraavana arkipäivänä paketti tuli määränpäähän. Ei olisi voinut enää sujuvammin koko homma hoitua!

3 juli 2026

tuplaveloitusta ei ole palautettu

Tilasin printterin ja värikasetin 6.6. ja se veloitettiin tililtäni samantien, toimitus kuitenkin viivästyi ja tuotteet toimitettiin vasta 18.6. jolloin ostokset veloitettiin uudestaan - olen ollut yhteydessä asiakaspalveluun useamman kerran, mutta tuplaveloituksen palauttaminen ei tunnu kiinnostavan heitä, asiakaspalvelu ei enää vastaa viesteihin. Täysin luokatonta toimintaa - ÄLKÄÄ TILATKO POWERILTA MITÄÄN!

2 juli 2026

Kiitos Riihimäen Power

Kiitos Riihimäen Powerin nuorelle asentaja/myyjälle, joka käytti erittäin runsaasti aikaa saadakseen kahdelle mummoikäiselle asiakkaalle toimivan television kaukosäätimen. Onnistunut lopputulos ei ollut aivan varma, mutta kotona säädin ja televisio iloksemme tunnistivat toisensa kuten toivottiinkin.

23 juni 2026
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Jeg har købt en ny iPad til min datter…

Jeg har købt en ny iPad til min datter og jeg havde den gamle med i forretningen, således jeg kunne få et tilbud om hvad Power ville betale for ombytning med den gamle. Jeg kunne dog ikke overføre hendes data uden opkrævning af betaling herfor. Jeg endte derfor med at takke nej, da jeg forventede den nye iPad først skulle lades op. Hvilket jeg også sagde var årsag til afslag. Da jeg åbner iPad’en hjemme er der helt opladt. Det synes jeg er enormt dårlig kunderådgivning og mangel på vejledning. Jeg kunne sagtens selv have overført data i forretningen, hvis personalet havde oplyst iPad’en udleveres opladt.

21 juni 2026

Power Oulu Limingantulli ja epäonnistuminen

Power Oulu Limingantulli ja kauhuskenaario:

-Click and collect ei toimi
-Palautus ei onnistu
-Rahat ei tule takaisin
-Myyjät ei osaa laskea + ja - laskuja
-Asiakkaita juoksutetaan eri palvelupisteille
-Myydään käytettyjä tuotteita uusina

Tuntuu että kauppa on kuin itsepalvelu jossa korjaat myyjien virheitä.

Yhteenveto: Olisiko aika konkurssille tai tehdä suunnan muutos?

1 juni 2026
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Powerista kokemus lähinnä Lielahden…

Powerista kokemus lähinnä Lielahden toimipisteestä Tampereella.
Palvelu ollut aina hyvää eikä olla turhaa tultu kyselemään ”voinko auttaa” ja jääty siihen tuijottelemaan.
Lisäksi useamman kerran on suositeltu halvempaa tuotetta mitä olen ajatellut ostavani koska sopii paremmin tarpeisiini etten maksa turhasta.

4 september 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

SAIN ITÄKESKUS P0WERISSA TÖRKEÄN HUONOA…

SAIN ITÄKESKUS P0WERISSA TÖRKEÄN HUONOA PALVELUA.MYYJÄ EI SUOSTUNUT ANTAMAAN PUHELIMEEN KÄYTTÖOHJETTA.PUHUI KAVERINSA PUHELIMESSA TODELLA KAUAN JA SEISOTTI MINUA SIELLÄ TURHAAN.KUN USKALSIN ARVOSTELLA HÄNTÄ HÄN HUUSI MINULLE TÄYSILLÄ.JÄTIN VIIKKO SITTEN HEIDÄN MYYMÄLÄPÄÄLLIKÖLLE SOITTOPYYNNÖN EIPÄ OLE SOITTANUT.KÄSITTÄMÄTÖNTÄ PALVELUA.

20 mei 2026

myyvat cepter spark konetta

myyvat cepter spark konetta, lapparia uutena,osat yli 10v vanhoja, edes netflixia ei voi koneella katsoa. hiukka kun ostas uuden auton, 10v vanhalla moottorilla. tama on power tana paivana, haluis tukea paikallista, mutta jos tama on heijastus heidan myymiin tuoteisiin, oi hemm etti. onko kaikki heidan myymaat tuotteet nain huonoja, en uskalla mitaan enaa ostaa powerista

28 mei 2026

Surkeata palvelua

Myyvät tuotetta, jota ei ole ja vetoavat "saldovirheeseen". Eivät ilmoita mitään ennen kuin itse tiedustelee aspanumeron kautta miksei click&collect-tilaus etene. Eivät vastaa myymälään jätettyyn soittopyyntöön. Powerin aspa vain naureskeli yrittäessaämme selvittää asiaa. Tammiston myymälässä aiemmin jouduimme sekä tuotteen valinnan osalta että kassalla anelemaan palvelua, vaikka vapaita myyjiä paljon ja asiakkaita pari. Myyjä tyrkytti puhelinliittymiä, mikä vaikutti tärkeimmältä työtehtävältä. En suosittele miltään osin Tammiston myymälää/koko ketjua.

22 mei 2026
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Älkää ihmeessä ostako poverista mitään

Älkää ihmeessä ostako poverista mitään, mikä voi mennää rikki tai palvelua minkä haluatte perua!
Koettakaapa soittaa liikkeeseen tai pääkonttoriin, ei muuten onnistu. Nr 030... , hohhoijaa, keskus suljettu. Liikkeisiin ei numeroa, koska myyjät on tarkoitettu palvelemaan liikkeessä olevia asiakkaita, hekkoo hekkkkoooo

28 april 2026
Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Vi har købt en dab radio som ikke var…

Vi har købt en dab radio som ikke var hjemme så den skulle bestilles problemet er bare at man ikke får den til den tid man får af vide og man får ikke at vide at den er forsinket de giver ingen besked det er ikke ok det er 2 gang vi oplever det så tror vi overvejer om vi vil blive ved med at købe noget i den forretning og deres medarbejdere kunne godt lære hvad service overfor kunderne er

23 april 2026

Paketti meni väärään noutopisteeseen

Poweri ei toimittanut Postille valitsemaani pakettiautomaattia eikä osoitetta, vain postinumeron:

"Lähetykselle on valittu noutopaikka postinumeron perusteella. Lue myös lisätiedot.

Osoitetietona on käytettävissä vain postinumero. Siksi viemme lähetyksen postinumeroalueen postiin tai sen viereiseen pakettiautomaattiin."

Paketti meni siis aivan väärään ja kaukana olevaan osoitteeseen / noutopisteeseen.

21 april 2026

Huonoa asiakaspalvelua

Tilasin pyykinpesukoneen ja maksoin asennuksesta. Konetta Ei voitu kokonaisuudessa asentaa tai koekäyttää, koska poistoletku oli liian lyhyt. Asentaja totesi että yleinen ongelma. Otin yhteyttä poveriin ja ei mitään hyvitystä vaan kehoitus ostaa jatko-osa ja uusi asennusmaksu olisi 59.90. Mielestäni ei ole asiakkaan ongelma jos heidän koneensa poistoletku on liian lyhyt.

14 april 2026

Palaute

Hei! Halusin lämpimästi kiitää Itiksen Power työntekijä Ferdows Alif laadukasta palvelusta! Kävin muutaman kerran siellä kaupassa. Seurasin tv ja neidän hinnat. Sain jonkun verran neuvo ja palvelu. Mutta ei tullut mieli tehdä ostokset. 3 viikkoa sitten tulin taas kauppaan kurkistamaan tv tarjoukset ja hinnat. Ferdows Alif tarjoi apua. Sain niin ammattilainen ja ystävällinen palvelu että heti päätin tehdä ostokset. Ja ostin kallis ja hyvää tv. Semoset työntekijät asiakkaat toivovat. Kiitos Alif,kiitos Power😊

31 maart 2026

Dit is Trustpilot