Power.no - Revetal Reviews

TrustScore 4.5 uit 5

Revetal Senter, 3174 Revetal, NO

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kjøpte vaskemaskin på power Revetal ,fikk den tilkjørt og det var to veldig hyggelige og hjelpsomme sjåfører som bar den inn.De satte den på plass og vatret den opp. Alt dette for en nette sum a... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Power Revetal er en butikk som alltid setter kundeservice først. Selv om vi bor et lite stykke fra denne butikken, velger vi stort sett alltid denne butikken fremfor andre i nærheten.

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Hun som ekspederte var plutselig opptatt med å smøre leppene sine , akkurat som om hun var hjemme hos sine egne ? Avbrøt handelen en liten stund og der kunne jeg fint ha droppet dette selv om det bare... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Alltid hyggelig å komme inn i butikken. Fikk god hjelp, og denne gangen ba jeg om hjemlevering for aller første gang. (Liker å ordne selv) Var veldig spent på gjennomføringen da kombiskapet skulle opp... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Elektronicawinkel

Geschreven door het bedrijf

Contactgegevens

• Revetal Senter, 3174, Revetal, Noorwegen

• 21004000
Promotion box for Power.no - Revetal

Ukens kampanjer hos POWER

Oppdag ukens tilbud på elektronikk og hvitevarer.

Uitstekend

TrustScore 4.5 uit 5

153 reviews

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Alle reviews

10.898 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fikk god hjelp til å finne stekeovn

Fikk god hjelp til å finne produkt etter mitt behov uten å være påtrengende

6 februari 2026

Hei Eva,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du fikk god hjelp til å finne riktig stekeovn som passet dine behov. Vi setter stor pris på at våre medarbeidere kunne hjelpe deg på en måte som ikke føltes påtrengende.

Det er akkurat slik vi ønsker at alle våre kunder skal oppleve handelen hos oss. Din positive opplevelse betyr mye for oss!

Vennlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne av POWER Revetal⚡

Hei Harald,

Tusen takk for den fantastiske tilbakemeldingen! Det varmer hjertet vårt å høre at du opplevde kjempe god service og at du følte deg sett og hørt. Dette er akkurat det vi streber etter å gi alle våre kunder. Din positive opplevelse betyr mye for oss og motiverer teamet vårt til å fortsette å levere den beste servicen mulig.

Vennlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne av POWER Revetal⚡

Alltid den beste Power butikk

Alltid den beste Power butikk. Vi rakk nesten ikke inn i butikken før en ansatt kom og tilbød hjelp !!!

27 januari 2026

Hei Elin,

Tusen takk for den fantastiske tilbakemeldingen! Det varmer hjertet vårt å høre at du opplevde så god service i butikken vår. Det er akkurat slik vi ønsker at alle våre kunder skal føle seg velkommen når de besøker oss.

Det er flott å høre at teamet vårt var så oppmerksomme og hjelpsomme fra det øyeblikket du kom inn døren. Vi er stolte av å ha ansatte som virkelig bryr seg om å gi den beste kundeopplevelsen.

Takk for at du tok deg tid til å dele denne positive opplevelsen med oss!

Vennlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne av din lokale POWER butikk⚡

Topp service

Topp service, hjelper kunden til best kvalitet til riktig pris

27 januari 2026

Hei Roy,

Tusen takk for en kjempehyggelig tilbakemelding, nå ble jeg glad. 😊

Jeg håper du er fornøyd med ditt besøk hos oss, og ønsker deg velkommen tilbake. Ha ei riktig fin dag. ✨

Hei Anita,

Det er moro at du tar deg tiden til å legge igjen din tilbakemelding. Takk for en flott rangering. Jeg er glad du er fornøyd etter å ha vært på besøk hos oss. 😊

Ønsker deg velkommen tilbake. Ha en fin dag. 💫

Beste service i Norge.

Makan til service skal du lete lenge etter .

26 januari 2026

Hei Heidi,

Tusen takk for den kjekke rangeringen. Og takk så mye for at du tar deg tiden. 😊

Jeg håper du har fått i havn det du var ute etter og at du er godt fornøyd. 😄 Ønsker deg en kjempefin dag og velkommen tilbake er du. 😊

Bra opplevelse

Grunnen er at jeg fikk hjelp med en gang, han Jeg handlet med var hyggelig, hjelpsom og derfor var dette en fantastisk opplevelse😀jeg kommer garantert til og handlet hos Power Revetal igjen 👍😀

26 januari 2026

Hei Anders

Jeg setter stor pris på at du tar deg tid til å legge igjen en vurdering! Du er velkommen tilbake hos oss på POWER til en hyggelig handel! 🤩

Linn

Kunde opplevelse

kjempegod kunde opplevelse
veldig bra produkt kunskap

Hei Jan Vidar,

Jeg setter stor pris på at du tar deg tiden til å legge igjen din vurdering og takk for den fine rangeringen. 😄

Ønsker deg en riktig fin dag og velkommen tilbake til oss i fremtiden. 💫

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Var greit nok å få hjelp men følte meg…

Var greit nok å få hjelp men følte meg lurt til å kjøpe de dyreste produktene. Måtte finne alternativer selv.

Hei Mary-Anne,

Det skal ikke være slik at du føler deg presset eller lurt til å kjøpe de dyreste produktene – veiledningen vår skal ta utgangspunkt i behov og budsjett, ikke pris alene. At du i tillegg måtte finne alternativer selv, er heller ikke slik det skal være 😔

Vi beklager opplevelsen din, og tar tilbakemeldingen videre internt slik at vi kan bli tydeligere og mer tillitsvekkende i rådgivningen vår.

Ønsker deg gjerne velkommen tilbake for en hyggeligere handel 🙌

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Hurtig levering

Hei Dag

Tusen takk for en flott rangering og at du tok deg tia til å legge igjen din anmeldelse. 😊

Ønsker deg velkommen tilbake. Ha en flott dag. ✨

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Varen kom til lovet tid,hentet selv på…

Varen kom til lovet tid,hentet selv på henger ble trillet ut til hengeren og lesset på, var bare og surre fast og kjøre hjem 👍🙂

24 januari 2026

Hei Jan Åge,

Takker så mye for en knallgod anmeldelse. 😄 Jeg ser du er godt fornøyd.

Ønsker deg en fin dag og velkommen tilbake til oss. ✨

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Hei Lars Viggo,

Det er moro å se at du tar deg tiden til å legge igjen en vurdering etter å ha vært på besøk hos oss. 😊

Jeg ser du er godt fornøyd, takk for den fine rangeringen. 😄

Ønsker deg en fin dag og velkommen tilbake til oss. ✨

Som forventet

Som forventet. 👍

22 januari 2026

Hei Vidar,

Tusen takk for din positive anmeldelse! 🤩 Jeg setter stor pris på din støtte og din tid til å gi oss tilbakemelding.

Ønsker deg en flott dag. Hjertelig velkommen tilbake en gang i fremtiden er du. ❤️

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Har ikke mottatt noen ting....lenge…

Har ikke mottatt noen ting....lenge siden jeg bestilte pulsbelte

17 januari 2026

Hei Svein Roger.

Takk for din tilbakemelding.
Jeg ser at ordren din er ankommet butikk og at det ble sendt ut hentemelding den 06.01.26 til deg 😊
Så her vil jeg anbefale deg å komme innom POWER butikken du bestilte til når du får mulighet 🤗

Ønsker deg velkommen innom og ha en flott dag! 🙌

Hei Peder Ole,

Takk for din flotte rangering! 😄

Jeg er glad for at du likte det du opplevde hos oss. Ønsker deg en riktig fin dag, og håper du tar turen innom oss igjen snart! 🤗

Ser kundene

Ser kundene! Raske med å hjelpe kundene. Stort vareutvalg, har alltid det vi skal ha . Kjenner oss igjen.

19 januari 2026

Hei Ruth Helene

Tusen takk for fem stjerner! ⭐⭐⭐⭐⭐
Ser du er veldig fornøyd etter handel!

Ønsker deg ei flott dag og hjertelig velkommen tilbake i fremtiden. ❤️

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Alltid hyggelig å handle på Power…

Alltid hyggelig å handle på Power Revetal🥳

7 januari 2026
Review zonder uitnodiging

Hei Jan Olav,

Tusen takk for en skikkelig hyggelig tilbakemelding! 🤩

Så fint å høre at det alltid er hyggelig å handle i vår POWER butikk – det skal vi absolutt videreformidle til gjengen i butikken 🙌

Takk for at du velger POWER.

Dit is Trustpilot

Lees meer over Trustpilots reviewproces.

Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.