POWER.se - Eskilstuna Reviews

TrustScore 4.5 uit 5

Albertina Nyströms väg 2, 632 22 Eskilstuna, Brottsta-Lundby, SE

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Ali på Power i Tuna park, Eskilstuna är en riktig stjärna! Otroligt hjälpsam och kunnig, en säljare med otrolig fingertoppskänsla helt utan att kännas påtvingande. Vi fick toppenbra hjälp med såväl el... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jag köp enkelt och snabbt en del battling men jag fick inte bra information om hur ska fungera min delbetalning annars jag är väldigt nöjd med handlingar Tack Power🙂

Bedrijfsgegevens

• Albertina Nyströms väg 2, 632 22, Eskilstuna, Brottsta-Lundby, Zweden

• 08 517 66 000
Promotion box for POWER.se - Eskilstuna

Veckans kampanj

Se veckans utvalda deals!

Uitstekend

TrustScore 4.5 uit 5

3K reviews

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Alle reviews

(2.670)

15.638 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jag köp enkelt och snabbt en del…

Tack Power🙂

31 juli 2026

Hej Mostafa,

Tack för din fina recension och för att du delar med dig av din upplevelse.

Det är glädjande att höra att köpet gick enkelt och snabbt och att du i stort sett är nöjd.

Samtidigt är det viktigt att informationen om delbetalningen är tydlig, så där finns det utrymme att bli bättre.

Om du vill kan du skriva exakt vad som var oklart kring delbetalningen, så kan vi lättare förstå vad som behöver förtydligas framöver.

Hej Fawaz,

Tack för din fina recension! Det gläder oss att höra att du är så nöjd med mobilen du köpte och att upplevelsen hos POWER Eskilstuna blev så bra.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

1/ Att få möta en kunnig person och…

1/ Att få möta en kunnig person och slippa opersonliga köp online, genom att min tekniska kunskap lider av ointresse. 2/ Att få handla fler saker av samma affär/personer därav blir en typ av relation som är tryggt att ha, för frågorna kommer när jag kommit hem varan och då kunna återvända med dem…

Hej Hans,

Tack för de fina orden. Det är verkligen värdefullt att höra att det personliga mötet, kunnig hjälp och möjligheten att komma tillbaka med frågor har betytt mycket för dig.

Just den tryggheten och kontinuiteten du beskriver är något som uppskattas stort, och det är roligt att din upplevelse i Eskilstuna har varit så positiv.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Ni har en bra kundservice och en bra…

Ni har en bra kundservice och en bra bemötande

Hej Marwa Abdullahi,

Tack för de fina orden! Det är väldigt roligt att höra att du är nöjd med både kundservice och bemötande.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse. Vänliga hälsningar POW, POWER Kundservice AI på uppdrag av POWER Eskilstuna⚡

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bra kille som hjälpte oss med köp av…

Bra kille som hjälpte oss med köp av dator

30 juli 2026

Hej Lilian,

Tack för de fina orden och för att ni tog er tid att lämna ett omdöme.

Det är väldigt roligt att höra att ni fick bra hjälp vid köpet av datorn i Eskilstuna. Sådant uppskattas verkligen.

Trevlig kundvänlig personal

Trevlig kundvänlig personal

27 juli 2026

Hej Mikael,

Tack för de fina orden! Det gläder oss att du hade en så trevlig upplevelse och att bemötandet i Eskilstuna kändes kundvänligt.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Snabb personlig service

Snabb personlig service

30 juli 2026

Hej Inger,

Tack för de fina orden och för ditt betyg! Det är väldigt roligt att höra att du upplevde snabb och personlig service i Eskilstuna. Sådan återkoppling betyder mycket.

Hej Annelie,

Tack för de fina orden! Det gläder oss att höra att du hade en så bra upplevelse och att personalen i Eskilstuna gjorde ett så positivt intryck.

Pengar tillbaka

Köpte kaffemaskin 26/7. Fick betala fullt pris. Den var med på deras?kampanj som började 26/7 och skulle kostat 1 999:- mindre. När jag såg det åkte jag dit och fick tillbaka rabatten utan problem. Mycket bra skött och trevlig personal.

27 juli 2026

Hej CHRISTINE,

Tack för att du delar med dig. Det är väldigt fint att höra att det löste sig smidigt på plats och att du fick ett trevligt bemötande i Eskilstuna.

Vi uppskattar särskilt att du lyfter både den snabba hjälpen och personalens sätt att hantera situationen. Sådant betyder mycket.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Beställde online och hämta i butik

Beställde online och hämta i butik, snabbt och lätt

Hej Birgitta,

Tack för din fina recension! Härligt att höra att det var snabbt och smidigt att beställa online och hämta i butik.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Trevlig personal

Trevlig personal, tillmötesgående och hjälpsam

23 juli 2026

Hej Annsofie,

Tack för de fina orden! Det är väldigt roligt att höra att du upplevde personalen i Eskilstuna som trevlig, tillmötesgående och hjälpsam.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Den var som den ska

Den var som den ska, positiv

25 juli 2026

Hej Lars,

Tack för din fina recension! Härligt att höra att allt var som det skulle och att upplevelsen kändes positiv.

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Trevlig säljare som hjälpte till.

Trevlig säljare som hjälpte till.
Däremot helt sjukt att det inte är öppet köp på Apple Watch

21 juli 2026

Hej Pavel,

Tack för att du delar med dig. Vad fint att du fick bra hjälp i varuhuset, och samtidigt förstår jag att det känns frustrerande när öppet köp inte motsvarar förväntningarna.

För vissa produkter finns det undantag från öppet köp, och öppnade produkter med bruten försegling kan ha begränsningar.

Om du vill kan du gärna beskriva om klockan är obruten eller om förseglingen redan är bruten, så kan jag försöka vägleda dig vidare.

Bra säljare

Bra säljare, som inte var ” för mycket på” , svarade på mina frågor och tydliggjorde vad skillnaden var mellan de objekt jag valde mellan . Lät mig ta beslut i lugn och ro

20 juli 2026

Hej Per,

Tack för din fina recension.

Vad roligt att höra att du fick lugn och tydlig hjälp i butiken, och att du kunde jämföra alternativen i din egen takt. Det är precis så en riktigt bra köpupplevelse ska kännas.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig.

Bra service

Bra service
Trevlig personal

20 juli 2026

Hej Päivi,

Tack för de fina orden! Det är väldigt roligt att höra att du fick bra service och ett trevligt bemötande i Eskilstuna. Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Hej Robin,

Tack för de fina orden! Det är väldigt roligt att höra att du är nöjd med både bemötandet och produkten.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Snabb hjälp och trevligt bemötande

Snabb hjälp och trevligt bemötande. Enkel affär.

21 juli 2026

Hej Jenny,

Tack för de fina orden! Det är verkligen roligt att höra att du fick snabb hjälp, ett trevligt bemötande och att allt kändes enkelt.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse i Eskilstuna.

Hej Göran,

Tack för de fina orden! Det är väldigt roligt att höra att du upplevde personalen som snabb och hjälpsam.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse, och vi hoppas att få hjälpa dig igen framöver.

Bra bemötande och service

Bra bemötande

18 juli 2026

Hej Magnus,

Tack för din fina recension! Det är väldigt roligt att höra att du fick bra bemötande och service i Eskilstuna. Sådant uppskattas verkligen, och vi hoppas att vi får hjälpa dig igen framöver.

Beställningen är helt korrekt

Beställningen är helt korrekt, men jag måste vänta 40 minuter i butiken för att få min produkt.

19 juli 2026

Hej Paulo,

Tack för att du delar med dig. Det är glädjande att beställningen var helt korrekt, även om väntetiden i butiken drog ner upplevelsen något.

Vi uppskattar verkligen din återkoppling och tar den vidare som en viktig del i att förbättra upphämtningen i varuhuset.

Dit is Trustpilot