Jag tycker att försäljare vill bara sälja och det är okej, men ingen förklaring om den varan som vi köpte kanske han trodde att man läser innan man köper. Vet inte men det gick smidigt att köpa. Tack... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Vi letade ny dammsugare, vilket resulterade i en ny efter väldigt profsig info/demo av en duktig kille! MEN. …… det slutade inte med dammsugaren! Vi informerades om olika erbjudanden som resultera... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Snabbt och enkelt att kunna reservera en produkt som kanske går slut fort eller inte finns så många av inom 30 minuter. Så att man inte behöver stressa att åka till Power för att köpa saken man vill... Toon meer
Albertina Nyströms väg 2, 632 22, Eskilstuna, Brottsta-Lundby, Zweden

Vraagt klanten om een review
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Fick hjälp snabbt av personalen och hittade de jag sökte efter även om produkten inte levde upp till mina förväntningar!

Tack

Antwoord van POWER.se - Eskilstuna
Trevligt bemötande i butik. Inget att klaga på kring själva köptillfället, men produkten. Kyl och frys levereras hem och vi följer instruktionerna. 3 tim innan kontakten sätts i, 24 tim påslagen innan mat läggs in. När det var dags att lägga i maten var temperaturen i kylen 13°. Först efter ytterligare ett dygn har den kommit ner i temperatur och vi håller tummarna för att det håller sig där. Känns dock osäkert och termometern kommer att få ligga kvar för säkerhets skull.

Antwoord van POWER.se - Eskilstuna
Det gick inte att få fram en Bosch spis till ett bra pris. Den billigaste hade fel kontakt som jag skulle fixa själv genom elektriker. Hemkörning av ny spis och att ni tar med gammal spis var onödigt dyrt. Ni skulle ha mycket betalt för att sätta i kontakten på ny spis.

Antwoord van POWER.se - Eskilstuna
Bra service och info från Katarina. Bra kontakt med säljare John ,dock blev blev jag debiterad 1799sek för hemleverans Comfort mot tidigare uppgivet skriftligen 1699sek? Har ej fått någon manual (handhavande instruktion av TVn) vid installationen av TV. Finns det en sådan? Har den av misstag slängts av installatören (eller kalibratorn) med övrigt förpackningsmaterial?
Saknar telefonkontakt (telefonnummer) med Power för att jag reda ut brister i beställningen. Har svårt att ta mig till affär Eskilstuna p.g.a. rörelsehinder. Uppskattar en telefonkontakt från Er. Installatören meddelade att de enbart levererar och installerar. Någon instruktion om handhavande ingick inte. Hur då göra om ingen manual finns? Vi letade men fann ingen. Önskar svar!!!’

Antwoord van POWER.se - Eskilstuna
Så bra bemötande av säljaren och toppenbra support och uppstart av ny mobil och ytt abonnemang. Väldigt nöjd att jag valde Power!

Antwoord van POWER.se - Eskilstuna
Power butiken är stor och fin och väl skyltad så man hittar det man söker efter.

Antwoord van POWER.se - Eskilstuna
Ett företag som har Miele tvättar detta var orsak till mitt köp som gick på två minuter.
MVH Lennart

Antwoord van POWER.se - Eskilstuna
Lees meer over geverifieerde reviews.
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.