1/ Att få möta en kunnig person och slippa opersonliga köp online, genom att min tekniska kunskap lider av ointresse. 2/ Att få handla fler saker av samma affär/personer därav blir en typ av rel... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Köpte kaffemaskin 26/7. Fick betala fullt pris. Den var med på deras?kampanj som började 26/7 och skulle kostat 1 999:- mindre. När jag såg det åkte jag dit och fick tillbaka rabatten utan problem. My... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Ali på Power i Tuna park, Eskilstuna är en riktig stjärna! Otroligt hjälpsam och kunnig, en säljare med otrolig fingertoppskänsla helt utan att kännas påtvingande. Vi fick toppenbra hjälp med såväl el... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jag köp enkelt och snabbt en del battling men jag fick inte bra information om hur ska fungera min delbetalning annars jag är väldigt nöjd med handlingar Tack Power🙂
Albertina Nyströms väg 2, 632 22, Eskilstuna, Brottsta-Lundby, Zweden

Vraagt klanten om een review
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Jätte dåligt , följer inte distansavtalslagen och alla personal säger olika också motsatsen till deras kundtjänst.

Antwoord van POWER.se - Eskilstuna
Köpte en samsung 65 tums tv mycket nöjd med mitt köp och bemötande och hjälp jag fick av personal.

Antwoord van POWER.se - Eskilstuna
Vi fick bra kontakt med säljaren och råd om det vi sökte. Fick en bra lösning på utlämnandet av varan då vi önskade hämta två veckor senare.

Antwoord van POWER.se - Eskilstuna
Trevlig personal. Lätt att beställa på nätet och hämta ut det som är beställt.

Antwoord van POWER.se - Eskilstuna
Föredömlig presentation av säljaren, beträffande valmöligheter av surfplattor..,

Antwoord van POWER.se - Eskilstuna
Mycket trevlig säljare som tog sig tid att förklara, han ville verkligen att vi skulle få det vi ville ha.

Antwoord van POWER.se - Eskilstuna
Blev rekomenderad att köpa en router av en it person för mina behov. Ca pris 1400:-fanns självklart inte på lager. Blev rekomenderad en med likvärdig för ca400:- med likvärdig prestanda av en överambitiös försäljare. Fungerar självklart inte. Så sluthandlat på Power.
Man bör inte bedömma kunder efter hårfärg. Men finns ju fler att handla av.
Mvh
Janne

Antwoord van POWER.se - Eskilstuna
Mycket hjälpsam och professionell personal. Både i butik och i kundtjänst.

Antwoord van POWER.se - Eskilstuna
Inget, produkten som söktes fanns inte, inget liknande heller men köpte en annan som blev helt OK men alldeles för dyr!