PremiumTek  Reviews

TrustScore 3 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Kjøpte en airfryer som begynte å vise feilkoder. Tok kontakt for rundt et år siden uten at noe skjedde. Tok kontakt igjen nå og da sendte de meg en ny airfryer uten problemer. Er godt fornøyd med utfa... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Kjøpte en frozen drink maskin . Virket 2 ganger og deretter feilkode motor . Henvendye meg ril kundeservice og de skulle finne løsninge denne ula etter lange uler og mange mail skulle det løses denne... Toon meer

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Kjøpte 8 in one hårføner. Virket greit de to første gangene. Deretter begynte den å ryke ved bruk. Ble et dyrt bomkjøp da kvaliteten ikke står i forhold til prisen. Min anmeldelse under dette produkt... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Etter mange ubesvarte henveldelser svarte de omsider etter 3-4 uker, om det skyldes ferie lukking eller noe annet kan ikke jeg si. Når de først svarte så ordnet de opp i problemet pronto, veldig b... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Elektronicawinkel

Geschreven door het bedrijf

Premiumtek.no er en rask voksende nettbutikk som er opptatt av kvalitet på varer og kundebehandling. Etterspørselen av våre produkter har vært så stor at vi i år har startet opp i Danmark og Sverige med henholdsvis Elektronik.dk & Elektronik.se. Premiumtek.no har agentur på Kyvol-produkter i Norge.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft 2% van zijn negatieve reviews beantwoord

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Alle reviews

183 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Har kjøpt en airfryer som lukter veldig…

Har kjøpt en airfryer som lukter veldig svidd elektronikk/plastikk. Har sendt fleire mailer til dem, men gir nå opp. Skikkelig elendig service og useriøst når man ikke kan få svar. I tillegg reklamerer de om at de svarer inne 24 timer. Blir neppe noe mere kjøp hos dem.

10 september 2025

laifen hårføner

Kjøpte laifen hårføner, men etter et års tid sluttet varmluften å fungere. Tok kontakt på mail og fikk raskt svar og hjelp, og tilsendt en ny.

9 september 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Elendig kundeservice – styr unna!

Jeg reklamerte på en hårføner 19.08.2025 og har purret flere ganger uten å få noe som helst svar. Det er helt uakseptabelt at et seriøst selskap skal ignorere reklamasjoner i ukevis.

Premiumtek viser null respekt for kundene sine og for forbrukerkjøpsloven. Dette oppleves både uprofesjonelt og useriøst. Anbefales ikke!

19 augustus 2025

Styr unna!!!

Styr unna!!!! Fikk en defekt airfryer i gave, som det nå ser ut som de holder oss for narr for! Får beskjed om å holde hånda inne i airfryeren etter den har vært på i 20-30sekunder for å så sende video på at man gjør det. Har tatt mange videoer, som er sendt etter deres ønske, om forskjellige ting de krever. Men de forstår ikke uansett hvor mange ganger man skriver til dem at det er vifta som er defekt og maten blir ikke ferdig, kun tint!!! Nei, styr for all del unna, kommer aldri til å kjøpe noe av dette selskapet, for når det kommer til reklamasjonsgaranti blir man holdt for narr!!!

27 augustus 2025
Logo PremiumTek

Antwoord van PremiumTek

Hei!
Takk for tilbakemelding. Vi har nå lest gjennom dialogen vi har hatt med deg på nytt, og jeg ser vi har etterlyst en video som illustrerer problemet. Det handler enkelt forklart om at, dersom vi får en tilstrekkelig video kan vi gjennomføre reklamasjonen digitalt, noe som er langt mer effektivt.

Ta gjerne kontakt med oss igjen, så løser vi saken!

Mvh

Kjempedårlig produkt og service

Jeg har tidligere kjøpt en laifen hårføner som er helt super, da tenkte jeg 6-in 1 hårstyleren sikkert er det også.
Jeg fikk kun prøvd den 1 gang, og sendte så en reklamasjon da; 1. det ene stylinghodet løsnet og er nesten delt i to, 2.jeg syns de blir ALT for varme og umulig og bytte om på.
Da jeg sendte klage svarte de meg ganske raskt og ba meg sende bilder for så å si de ikke kan ta den i retur og bare kan sende meg en ny del. Vi gikk litt fram og tilbake om det da jeg så fremhevet kjøpsloven og sa jeg hadde rett på å returnere og få tilbake pengene.
SIDEN har de bare ignorert meg, alle meldinger jeg sendte OVERALT, bokstavelig talt. :)
Styr unna hvis du kan, er du uheldig og får problemer så var det visst bare synd for deg ifølge premiumtek.

4 juli 2025
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Kjøpte en massasjepistol MG7069

Kjøpte en massasjepistol MG7069. Funket rundt 25 ganger, så tok den kveld.
Prøvde og kontakte kundeservice, men ingen svar der. Utrolig dårlig service. Ingen tlf nr som man kan bruke. Svarer ikke på mail, Facebook eller Instagram.
Fikk svar til slutt, og ny vare ble sendt med en gang. 👍🏼

20 augustus 2025

Solid produkt

Veldig forneyd med kvaliteten. Overrasket over hvor robust den var. Kommer til à handle igjen.

31 juli 2025
Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Kyvol Airfryer

Kjempe fornøyd med Kyvol airfryer!

Det manglet utstyr til airfryeren som jeg hadde bestilt. Helt håpløst å få et svar fra kundeservice. Svaret jeg fikk var en reklamemail med reklame for utstyret jeg ikke hadde fått, og allerede har betalt for. Tror ikke de leser gjennom mailene de får.

6 augustus 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Dårlig kundeservice og inkassovarsel på retunert vare

30.mai kjøpte jeg en 6-1 hårstyler, ble hentet 2.6 hos postnord. Da varen ikke stod til forventinger ble denne ønsket retunert, men følger ikke med noe form for returseddel. 23.6 kontakter dem på facebook, til idag ikke fått svar. 24.6 sender mail angående hvordan retunere pakken, får svar samme dag og blir henvist til nettside og om at pakke må sendes selv. Svarer igjen med at ingen returlapp vedlagt i pakken. 7. juli, enda ikke fått svar angående hvordan returnere. Sende purre mail, da det ikke er mulig å sende via postnord da de ikke leverer direkte til bedriften slik de ønsker. Får da svar om at jeg må sende med posten og at de gir meg returlapp. Pakke blir så sendt 11.juli med posten. 16. juli, varsel om at pakken er ankommet.
28.7 får inkassovarsel. 29.7 Tar kontakt med premiumtek for å spør hvorfor inkassovarsel når pakken er retunert? 30.7 Får beskjed av preiumtek at pakken ikke er returnert.

28 juli 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Her har du en grå dør til din hvite bil 😣

Kjøpet en relativt dyr hårføner i gave. Den holdt dessverre ikke forventet kvalitet og munnstykke falt fra hverandre. På tredje(!) forsøk fikk jeg tilsendt riktig del, men dessverre i feil farge(!!). Her har du en grå dør til din hvite bil 😣 Kundeservice virker som amatører.

8 mei 2025

Trumfbonus

Er du trumf medlem, og forventer bonus herfra, så påstår de bare at varen er returnert. Anbefaler ingen å handle her.

16 december 2024

Defekt airfryer.

Defekt airfryer.
Silje fra Premiumtek lurer på om jeg er fornøyd..... Men, jeg har bestilt, og mottat, en beige Kyvol airfryer, men den er defekt. Den er illeluktend, den lukter kjemisk/brent plast. Selv etter å ha stått på i ca 6 timer tilsammen, lukter det like ille. Det er ingen synlig plast, eller løse deler. Jeg har gjentatte ganger kontaktet Premiumtek, og bedt dem sende meg en ny. Men de svarer ikke.
Nå må jeg få hevet kjøpet....
Jeg trodde dette var et seriøst firma, men det er de nok ikke. De er desverre ikke interessert i å hjelpe. Alle kunder er like viktige, og spesielt når produktet de leverer ikke holder mål.
Jeg er så skuffet.

20 maart 2025