Kjøpte en airfryer som begynte å vise feilkoder. Tok kontakt for rundt et år siden uten at noe skjedde. Tok kontakt igjen nå og da sendte de meg en ny airfryer uten problemer. Er godt fornøyd med utfa... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Kjøpte en frozen drink maskin . Virket 2 ganger og deretter feilkode motor . Henvendye meg ril kundeservice og de skulle finne løsninge denne ula etter lange uler og mange mail skulle det løses denne... Toon meer
Kjøpte 8 in one hårføner. Virket greit de to første gangene. Deretter begynte den å ryke ved bruk. Ble et dyrt bomkjøp da kvaliteten ikke står i forhold til prisen. Min anmeldelse under dette produkt... Toon meer
Etter mange ubesvarte henveldelser svarte de omsider etter 3-4 uker, om det skyldes ferie lukking eller noe annet kan ikke jeg si. Når de først svarte så ordnet de opp i problemet pronto, veldig b... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Premiumtek.no er en rask voksende nettbutikk som er opptatt av kvalitet på varer og kundebehandling. Etterspørselen av våre produkter har vært så stor at vi i år har startet opp i Danmark og Sverige med henholdsvis Elektronik.dk & Elektronik.se. Premiumtek.no har agentur på Kyvol-produkter i Norge.
Contactgegevens
Dalavegen 1, 6856, Sogndal, Noorwegen
- kundeservice@premiumtek.no
- premiumtek.no
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 2% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Styr unna
Styr unna. Forsøkte å reklamere på produkt innenfor garanti. Håpløst med mange mailer, med videobevis mm, ender til slutt med å gi opp. Ser det er flere som klager på oppfølging av reklamasjon, for en dårlig service.
Opplevelsen var bra
Opplevelsen var bra. Har gitt bort airfryeren i julegave. Har maken selv og er veldig fornøyd
Kjøpte Kyvol airfryer i forbindelse med…
Kjøpte Kyvol airfryer i forbindelse med black friday. Fikk den raskt hjem, prøvede den, men ble ikke varm. Sendte mail til kundeservice på kvelden, fikk svar morgenen etter. De ba meg sende video som viste at den ikke fungerte. Saken raskt avklart og de sendte ny umiddelbart. Fantastisk service og jeg handler garantert fra de igjen.
returnerte en uåpnet vare
returnerte en uåpnet vare. nå etter 20 dager etter at dem har fått varen har jeg fortsatt ikke fått pengene tilbake. treig service
Kjøpte 8 i 1 styler
Kjøpte 8 i 1 styler. Veldig fornøyd, ikke fått prøvd alle, men den har allerede innfridd. Rask levering også.
Rask og god service 👌Testet den mange…
Rask og god service 👌Testet den mange ganger med mye forskjellig, alt blir så saftig og krispi👌👌👌😄Brukes hver dag🙏
Totalt useriøs butikk.
Totalt useriøs butikk.
Bestilte airfryer i julegave. Fikk beskjed når jeg Bestilte at noe gikk galt.
Men pengene ble trukket fra konto. Tok kontakt og forklarte hva som hadde skjedd. Fikk til svar at de ikke hadde mottatt noe bestilling. Forklarte på nytt at bestilling ikke gikk igjennom, men pengene trukket fra konto. På nytt får jeg bare beskjed om at de ikke har mottatt bestilling.....

Antwoord van PremiumTek
Feil eller mangler... Premiumtek ordner raskt opp i problemet
Fikk en feil på min airfryer og sendte inn "klage".. Raske svar, hurtig avgjørelse og ny maskin er sendt. Tusen takk for knallfin service og hyggelige svar 😊Dere redda jula 2025😊Premiumtek anbefales på det varmeste 👍
God kundeservice.
Vi kom til enighet og fikk tilsendt en ny 👍🏻
Først fikk jeg en airfryer som vibrerte…
Først fikk jeg en airfryer som vibrerte og duret slik at jeg trodde den skulle hoppe ned fra benken,sendte video og lyd og fikk raskt beskjed om at ny var på veg så i dag hentet jeg den og er kjempefornøyd.
Rask levering
Rask levering, og så langt veldig fornøyd med begge produktene jeg har kjøpt fra Premiumtek i år.(8in1 styler og Kyvol airfryer)
Kjøpte en laifen hårføner
Kjøpte en laifen hårføner, veldig fornøyd med butikk og hårføner 😊
Gode produkter
Gode produkter , lave priser og superkjapp levering 😊
Usikker på temperaturen
Hei, har fått prøvd air fryeren flere ganger nå, og er nokså fornøyd. Men det viser seg at jeg alltid må steke lenger og med høyere temperatur enn angitt i oppskrifter. Har forsøkt å måle temperaturen inne i air fryeren, og så langt virker det som om temperaturen er ca 25-30 grader lavere enn det den er innstilt på.
Hilsen Tom Halvorsen
Rask levering og gode priser
Rask levering og gode priser. Jeg kjøpte 6 i 1 Profesjonell Hair Styler og er veldig fornøyd.
Har prøvd å reklamere på en airfryer…
Har prøvd å reklamere på en airfryer som ikke varmer som den skal i to måneder. Nå har de sluttet å svare meg.
Bra produkt, ikke så god oppleves med nettside og kundeservice
Ikke så fan av den falske nedtellingen for superpris som "kun 8 timer igjen", når prisen i realiteten ligger der i ukevis. Jeg kjøpte 6-i-1-styleren til 1999, og den brukte veldig lang tid på å komme. Før den ankom oppdaget jeg også at 8-i-1-styleren lå ute til 1699, så jeg kjøpte den i stedet. Fornøyd med selve produktet, men hvis du bestiller bør du være helt sikker på at du vil ha det – retur er IKKE gjort enkelt. Nesten komisk.
Alt i alt fornøyd med produktet, men nettsiden og kundeservicen oppleves svært useriøs og tungvint.
Dårlig kvalitet og elendig kundeservice
Kjøpte en kyvol airfryer. Den er relativt lite brukt og etter ca 2 år så går plasten på skinner i airfryer og på skuffen i oppløsning og smuldrer opp. Først ikke svar fra kundeservice, forsøk på å legge skylden over på bruk, før de avviser reklamasjonsrett og så slutter igjen å svare (dette skjer flere ganger).
Mine beste anbefalinger. Veldig bra på alle ledd.
Veldig bra på alle ledd, rask levering, rask respons på tilbakemelding og utrolig hjelpsomme. Mine beste anbefalinger.
Talentløst å sende pakken til en annen by
Bestilte hårføner, og fikk ikke noe valg om hvilken postboks jeg ville hente fra via PostNord.
Når jeg da får melding om at pakken er registrert, så sendes den til en annen by - ville tatt meg rundt 30 minutter å kjøre 1 vei for å hente.
Har prøvd selv i Postnord appen å endre leveringssted før den ble sendt, men det går ikke, blir bare sendt videre til at jeg må ta kontakt med avsender.
Så da sender jeg mail til Premiumtek, men det var det ingen svar å få. Og i dag fikk jeg melding om at pakken er på vei til postboks langt unna.
Dette blir ikke hentet, da det er helt uaktuelt å bruke en time på å styre med henting, når nærmeste postnord bostboks er 2 minutter unna.
Dit is Trustpilot