Kjøpte en airfryer som begynte å vise feilkoder. Tok kontakt for rundt et år siden uten at noe skjedde. Tok kontakt igjen nå og da sendte de meg en ny airfryer uten problemer. Er godt fornøyd med utfa... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Kjøpte en frozen drink maskin . Virket 2 ganger og deretter feilkode motor . Henvendye meg ril kundeservice og de skulle finne løsninge denne ula etter lange uler og mange mail skulle det løses denne... Toon meer
Kjøpte 8 in one hårføner. Virket greit de to første gangene. Deretter begynte den å ryke ved bruk. Ble et dyrt bomkjøp da kvaliteten ikke står i forhold til prisen. Min anmeldelse under dette produkt... Toon meer
Etter mange ubesvarte henveldelser svarte de omsider etter 3-4 uker, om det skyldes ferie lukking eller noe annet kan ikke jeg si. Når de først svarte så ordnet de opp i problemet pronto, veldig b... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Premiumtek.no er en rask voksende nettbutikk som er opptatt av kvalitet på varer og kundebehandling. Etterspørselen av våre produkter har vært så stor at vi i år har startet opp i Danmark og Sverige med henholdsvis Elektronik.dk & Elektronik.se. Premiumtek.no har agentur på Kyvol-produkter i Norge.
Contactgegevens
Dalavegen 1, 6856, Sogndal, Noorwegen
- kundeservice@premiumtek.no
- premiumtek.no
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 2% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Topp service fra Premiumtek
Topp service fra Premiumtek. Meget god airfryer! Har sammenlignet med både andre toppmodeller fra Cosori og Philip, og Kyvol legger seg i samme sjikt. Den har det lille ekstra mtp innvendig volum og innsyn, og litt høyere temperatur noe som gjør den enda bedre enn de andre på mitt kjøkken.
Veldig fornøyd med 8-1 hårstyler👍👍
Ikke kjøp noe her ifra
Ikke kjøp noe her ifra, umluig å få svar på mail. De svarer heller ikke på en retur jeg har sendt. Har sendt flere mail, og de har ikke oppgitt noe tlf nr! Håpløst
Altså wow
Altså wow! Snakk om å få frisørfølelsen hjemme! Har langt, veldig tjukt og krusete hår. Det tørket utrolig kjapt og ble så mykt og fint uten friss!
Feil produkt, ingen svar
Bestilte en hårføner å fikk feil farge, sendte mail om dette, men de er umulige å nå. Telefonen deres er stengt pga teknisk feil og ingen svarer på mail.
Veldig fornøyd med produktet. Middels kundeservice
Veldig fornøyd med produktet!! Hårstyling 8 in 1.
Leveringen tok dog lenger tid enn det står på nettsiden. Forståelig at det var i juletiden (bestilte 21. desember), men ifølge nettsiden skulle den ha blitt sendt dagen etter. Fikk heller ingen info på mail om levering. Fikk plutselig en pushvarsel i posten-appen. Sendt 2 mailer. Ikke fått svar på noen.
Kyvol Crisp Master som førjulsgave til meg selv.
Kjøpte en Kyvol Crisp Master og er kjempefornøyd, dette er min aller første airfryer.
Jeg er glad i å lage mat å bake, dette var absolutt en ny å positiv opplevelse å lage mat på.
PremiumTek leverte også meget bra på alle områder, fikk varen før jul som lovet i annonsen og alt er akkurat som beskrevet og vist i annonsen med unntak av at Y'en i Kyvol er også en V på min airfryer, har sett veldig mye kundebilder på nett, å så langt ser det ut som min er ganske så unik med sin lille detalj mangel. Jeg vil ikke bytte, den er ikke som alle andre å det passer utmerket.
Så er du på utkikk etter airfryer er dette absolutt en type som bør vurderes enten det er din første eller oppgradering.
Å handle fra PremiumTek er ihvertfall noe jeg kommer til å gjøre igjen, har sett noen produkter som frister allerede.
Jeg har langt og veldig tykt hår og har…
Jeg har langt og veldig tykt hår og har tidligere hatet å føne håret fordi det tar lang tid. MEN med denne hårføneren gikk det altså så raskt unna at det nesten var litt gøy! I tillegg til at dette angivelig er den beste hårføneren jeg har prøvd, ser den veldig bra ut, er enkel å bruke og den er pakket eksklusivt! Dette er den beste hårføneren jeg har prøvd, 10/10!
Enkelt og bestille og betale +rimelig…
Enkelt og bestille og betale +rimelig rask levering
Veldig fornøyd med denne
Veldig fornøyd med denne, Fikk den dagen etter bestilling (Oslo) og rask hjelp når jeg trengte det.
Veldig fornøyd
Veldig fornøyd! TIPS TIPS: Husk å rengjøre filteret ditt. Mitt var fullt i støv og hadde helt glemt det.
Den beste hårføneren jeg noen gang har…
Den beste hårføneren jeg noen gang har røvd! ELSKER
Ikke kjøp noe her.Kjøpte en airfryer ovn den varte bare 2år
Kjøpte en airfryer ovn og den vart bare akkurat 2år og da sier de at ikke det er mer garanti, svarer heller ikke på 5 års reklamasjon da stoppet epost svarene . Ikke kjøp vist du vil ha service eller mer en 2 års garanti og reklamasjon. Skal kontakte forbrukerrådet også siden de ikke svarer mer på e-post. IKKE HANDL HER.
Kjøpte to i julegave til svigerdatter…
Kjøpte to i julegave til svigerdatter og datter! Begge to kjempefornøyd.
Fantastisk flott airfryer
Fantastisk flott airfryer! Lett å bruke og lette holde ren og så er den jo så lekker der den står på benken!
Veldig fornøyd med kyvol airfryer.
Veldig fornøyd med kyvol airfryer.
Bestilling og levering var helt topp 😊
Valget stod mellom Ninja og Slushmaker…
Valget stod mellom Ninja og Slushmaker Pro, men gikk for sistnevnte, siden de reklamerer med 2 liters kapasitet... Vel, det stemmer IKKE! Man kan lage 1,2 liter slush! Dessuten driver de med villedende markedsføring. Den var på tilbud den dagen jeg kjøpte og det var "kun" 3 timer igjen av tilbudet. Når jeg var innom dagen etter hadde de fortsatt samme tilbudet, med nedtelling. Så mitt tips: Gå for Ninja eller tilsvarende om du skal ha slushmaskin!
Dit is Trustpilot
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.