Tweemaal prepaid zero vraag gesteld over simcard voor twee maanden VS. Alleen ticket nummer als antwoord. Bedrijf de facto onbereikbaar. Nergens telefoonnummer te vinden. No contact at all. No telep... Toon meer
Voor een trip naar de VS én Canada een eSIM bij PrepaidZero gekocht met onbeperkt internet via AT&T. De eSIM werkte zonder enig probleem direct na aankomst in New York en bleef dat doen in Orlando en... Toon meer
Een sim kaart voor Amerika besteld. Was netjes op tijd binnen. Online aangegeven welke datum die geactiveerd moest worden en bij aankomst sim kaartje in me telefoon gedaan en gelijk een sms ontvangen... Toon meer
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Gemakkelijk te installeren goed werkende prepaud kaart
Ik had een prepaid kaart gekocht voor Amerika. Had in Nederland alles ingesteld zodat het telefoonnummer direct werkte in Amerika. Alles ging erg gemakkelijk. Ik raad het zeker aan om te gebruiken. Ik ga nu elke vakantie buiten Europa gebruik maken van deze handige telefoonkaart!
it was simple to install and it works…
it was simple to install and it works great
Weinig reacctie
Ik kocht een fysieke simkaart voor de VS (mijn mobiel kon geen Esim helaas), inclusief bellen. De data werkte prima. Ik had dan wel een Engelse simkaart en dus ook een Engels nummer, maar dat was opzich niet erg. Het bellen was alleen wat vaag via een externe app, al werkte dit ook wel redelijk oke. SMS werkte top. Tijdens het gebruik ondervond ik steeds echter wel wat kleine problemen, dat bijvoorbeeld het activeren niet helemaal lukte, of dat na 30 dagen mijn data verliep, terwijl ik voor 60 had betaald. Hier mailde ik altijd gelijk de support over. Soms kwam de reactie heel snel, maar soms duurde het dagen en vaak kreeg ik eigenlijk helemaal geen reactie. De laatste 30 dagen werkte het bellen niet meer. Meerdere keren om hulp gevraagd, geen reactie. Het kwam allemaal wat vaag over, en daarom zou ik de fysieke VS simkaart niet aanraden.
Al twee keer een simkaart besteld voor…
Al twee keer een simkaart besteld voor de VS. Zeer goede service en relatief snel antwoord op vragen.
Tevreden van de data eSIM voor de VS
Activeer je eSIM de dag voor vertrek en laat het een dag langer actief, dit omwille van het tijdsverschil in de VS. Goed en snel internet. Al verschillende keren gebruik gemaakt van prepaidzero en al vrienden ook getipt. Ik ben heel tevreden!
E-sim gekocht voor Europa
E-sim gekocht voor Europa. Echter in Italië geen enkel bereik gehad en daar een groot deel van de tijd doorgebracht. Gevolg is dat ik aan de E-sim dus niets heb gehad en nu nog met een overschot aan GB's zit waar ik niets meer aan heb. Herhaaldelijk een bericht gestuurd (zowel via de mail als contactformulier), 1x een antwoord gehad en daarna nooit meer wat terug gehoord.
Twee jaar terug voor Amerika ook bij Prepaidzero, zowel een Sim als E-sim, gekocht en toen was de service een stuk beter. De volgende keer zoek ik wel een andere aanbieder en sla Prepaidzero maar over
Onbereikbaar impossible to contact
No contact at all. No telephone number available, no response to online questions. Bought simcard for two months, only works one month
Dure grap
Ik koop een sim kaart om goed bereik in USA te hebben van 50 euro met onbeperkt bellen. Blijkt dat je dan daarna nog moet opwaarderen. Dat staat nergens. Ik vind het heel veel geld voor, ja waarvoor eigenlijk. Nooit meer.
Simkaart USA online besteld
Simkaart USA online besteld, en 3 dagen voor vertrek geactiveerd volgens de instructies. Aangekomen in de USA werkte het niet. Na 3x een mail gestuurd te hebben zonder reactie, naar een AT&T vestiging gegaan. Bleek de kaart niet geactiveerd. In de USA wederom een nieuwe kaart gekocht en klacht neergelegd bij Prepaidzero en geld terug gevraagd. Helaas geen enkele reactie vanaf hun kant.
Esim
Esim
Was uitstekend. Bereik was ook zeer goed in zowel Orlando als in new york.
Zeer slechte service
Zeer slechte service! Hier een simkaart besteld voor mijn man maar sinds we in Amerika zijn heeft het in de 30 dgn die we hier zitten misschien 2 keer gedaan. We hebben bijna elke dag een mail gestuurd voor ondersteuning maar hebben geen enkele reactie gekregen. Ik zelf heb een e sim via Holafly en kan niet anders zeggen dat ik daarop perfect bereik heb. Dus koop niet hier maar ga naar een ander!
2 simkaarten gekocht voor Amerika
2 simkaarten gekocht voor Amerika, de sim kaarten waren binnen 2 dgn in huis,bij het aanmelden voor activatie kreeg ik geen bevestigings mail, heb contact gezocht via de app, kreeg snel bericht dat zei de activatie van hun kant gingen doen , in Amerika de sim kaarten in de telefoon gedaan gelijk internet en bellen, was tijdens de gehele vakantie toppp, groot compliment,
Heel slecht bedrijf
Heel slecht bedrijf.
Er word verteld dat als je voor 17;00 besteld je bestelling de volgende dag word geleverd.
Echter bestelling kwam pas na 1 week aan terwijl ik al in het buitenland zat. Kortom had ik dus niks meer aan.
Ook meermaals contact proberen te nemen met het bedrijf met de mail en contactformulier echter na 2/3 weken nog steeds geen enkele reactie ontvangen!!!

Antwoord van Prepaidzero
Works like a charm
Fast answers to my questions and works like a charm. Recommend it.
Makkelijk en snel geregeld en geen problemen bij gebruik
Wederom zonder problemen gebruik kunnen maken van het sim kaartje voor Amerika.
Duidelijk proces van aankoop t/m in gebruikname.
Gaan hier volgende keer zeker weer gebruik van maken.
Misleidend
Adverteren met onbeperkte data en dan maar 1 GB op normale snelheid krijgen. Daarna is het internet zo traag dat je eigenlijk er helemaal niets mee kunt. En 1 GB is zo op met 5G.
Gewoon waardeloos en misleidend.
Update*
Expliciet betekent duidelijk! Er staat in eerste instantie alleen unlimited data Europe. Pas als je doorklikt zie je ergens tussen haakjes staan dat het helemaal geen unlimited data is, maar dat je maar 1GB krijgt. Dus nee duidelijk zeker niet, want als het duidelijk was had ik het wel gezien of niet? En unlimited ook zeker niet , want 385 kbps kun je niet eens mee browsen, dus dan neem je de boel gewoon in de maling.

Antwoord van Prepaidzero
eSIM AT&T USA/Canada/Mexico gekocht
eSIM AT&T USA/Canada/Mexico gekocht.
Onbeperkt data en bellen in Amerika. Amerikaanse nummer krijg je een dag voor dat de periode ingaat. In Nederland installeren en in Amerika is het nummer dan automatisch actief. Werkt gemakkelijk en perfect allemaal.
Almost perfect.…
We had service almost everywhere in the U.S.
Although The 5 GB for Canada was not enough.