Ik had een prepaid kaart gekocht voor Amerika. Had in Nederland alles ingesteld zodat het telefoonnummer direct werkte in Amerika. Alles ging erg gemakkelijk. Ik raad het zeker aan om te gebruiken. I... Toon meer
Tweemaal prepaid zero vraag gesteld over simcard voor twee maanden VS. Alleen ticket nummer als antwoord. Bedrijf de facto onbereikbaar. Nergens telefoonnummer te vinden. No contact at all. No telep... Toon meer
Een sim kaart voor Amerika besteld. Was netjes op tijd binnen. Online aangegeven welke datum die geactiveerd moest worden en bij aankomst sim kaartje in me telefoon gedaan en gelijk een sms ontvangen... Toon meer
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Het opstarten was makkelijk
Het opstarten was makkelijk en ik heb de gehele vakantie, zonder poes pas gemakkelijk kunnen genieten van onbeperkte data en lokaal bellen. Wel wist ik de pin voor de SIM niet, maar na snel service contact bleek er geen pin op de sim te zitten. Geen verborgen kosten. Ik ben uiterst tevreden!
Niks mis mee.
Snel antwoord gekregen op een vraag voor een afwijkende periode. Gewoon goed niks mis mee. Algemeen is het bereik in de USA in de minder bewoonde gebieden slecht welke provider je ook neem.
e sim gekocht voor de Vs.
e sim gekocht voor de Vs.
Werkte niet en op mail werd niet gereageerd

Antwoord van Prepaidzero
Zeer eenvoudig in gebruik en werkten meteen
De website had een handige tool waarmee ik kon zien welke sim geschikt was voor mijn telefoon.Ik heb toen 2 unlimited sims besteld voor Mexico/VS/Canada. Ze waren binnen 2 dagen al binnen.
Ik kon ze thuis al installeren en activeren. Uiteraard werkten ze nog niet maar ze gaven al wel melding dat alles werkte. En inderdaad de minuut dat ik landde werkten ze wel.
Moet ik wel zeggen dat ik veel buiten de grote steden ben geweest en dan had ik vaak geen bereik met T-Mobile, maar ik vermoed dat andere providers daar hetzelfde zouden hebben.
Enige klein minpuntje was dat de internet van mijn zoontje vaak kort werd verbroken waardoor hij geen spellen kon spelen. Wellicht was dit omdat zijn telefoon geen 5G ondersteunde en die van mij wel.
Gratis nieuwe simkaart gekregen voor mijn nieuwe reis
Ik had een simkaart besteld voor mijn reis maar moest door ziekte mijn reis annuleren. Ik had de simkaart al laten activeren. Na het doorgeven heb ik gratis een nieuwe simkaart gekregen die ik kan gebruiken tijdens mijn aankomende reis. Perfect geregeld. Nu hopen dat simkaart prima werkt als ik in USA ben.
telefoon bleek niet geschikt
Bestelling en levering ging prima, procedure voor activering van de SIM was duidelijk. Alleen bleek in de VS dat het niet werkte: geen dataverkeer, geen telefoonverkeer mogelijk (behalve vervelende reclame telefoontjes uit Nevada); alleen sms bleek min of meer te werken. Na contact met Prepaidzero bleek mijn telefoon niet geschikt: het feit dat dat ook nog kan bleek niet duidelijk uit de website. Pas na lang zoeken kon ik vinden dat je je telefoon moest checken. Ik hoop dat ze dit duidelijker op de frontpage zetten bij het bestelproces, want het had zo mooi kunnen zijn!
Na dat ik dit heb aangegeven heeft men mij de helft terug betaald.
Sim kaart 5 daagse reis naar New York…
Voor mijn 5 daagse reis naar New York sim kaart aangeschaft. Op tijd thuis bezorgd en geactiveerd. In het vliegtuig de sim kaart erin gedaan. Bij aankomst deed ie het meteen probleemloos. Heel fijn. Wel jammer dat er geen simkaart is voor een kortere periode dan 10 dagen. Maar het was het geld wel waard uiteindelijk
Zero staat voor Zero service denk ik..
eSIM gekocht voor gebruik in USA, 10gb. Werkte de eerste vier dagen goed, daarna stopte hij ermee terwijl er nog ruim 5Gb over was. ESIM die mijn vrouw had gekocht precies hetzelfde probleem. Na lang proberen eea aan de praat te krijgen mail aan prepaid zero gestuurd. Kreeg dit terug: Product eSIM 1 to 10 GB / USA + Canada currently has a general disturbance. Jammer dat ze dat niet eerder hebben gezegd. Daarnaast inmiddels x keer om een BTW factuur gevraagd. Geen enkele reactie en geen factuur. Voor mij nooit meer Prepaid Zero (Zero staat voor Zero service denk ik)

12G data en bellen sim USA
Op zich doen ze wat ze beloven. Ook de klantenservice antwoord op de mails. Echter mijn telefoon bleek minder/nauwelijks compatible te zijn met de gebruikte frequenties in de USA. Hiervoor zou op de website beter gewaarschuwd kunnen worden. De procedure om de zaak aan de praat te krijgen is omslachtig.

Slechte ervaring!!
E-sim internet en bellen bundel werkte voor geen meter in het buitenland (USA). Na meerdere pogingen contact gezocht met Prepaidzero die me steeds weer een nieuwe e-sim QR code heeft gestuurd maar geen enkele die daadwerkelijk (stabiel) werkte. Uiteindelijk een andere e-sim bij Airalo gekocht en had daarna geen problemen meer. Het stoeien met de e-sim zorgde voor veel stress en frustratie op vakantie dus neem liever geen risico en kies voor een andere shop.

Antwoord van Prepaidzero
Perfecte ervaring van begin tot eind.
Voor een trip naar de VS én Canada een eSIM bij PrepaidZero gekocht met onbeperkt internet via AT&T. De eSIM werkte zonder enig probleem direct na aankomst in New York en bleef dat doen in Orlando en Toronto. Perfecte ervaring dus tegen een hele scherpe prijs! Voor mij volgende keer weer PrepaidZero!!!