43.000 kr. Jydepejsen Orion ovn fra Propejs – fungerer ikke som primær varmekilde som aftalt. Kraftig røg og røgeksplosioner eller for hurtig forbrænding uden varme. Store problemer med sod... Toon meer
I torsdags virkede forvarmeren pludselig ikke længere. Ringede til Propejs. Først var der nogle dages ventetid, men så fandt de en mulighed for samme dag. Det var dejligt da pejsen er hovedvarmenenhe... Toon meer
Propejs Nykøbing F Rigtig god oplevelse, med god hjælp samt vejledning af Magnus Gylling Monteringen og opsætning af brændeovn og skorsten af Mikkel Ansbjerg Larsen gik så fint og god gennemga... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
ProPejs er et team af eksperter med mange års erfaring. Vi udbyder service og montering af brændeovne, pilleovne og hybridovne til stærke priser, og står altid klar til at hjælpe og rådgive om, hvad der er det rette valg for dig.
Elmehaven 1, 2670, Greve, Denemarken
- 29820687
- info@propejs.dk
- propejs.dk
Heeft 33% van zijn negatieve reviews beantwoord
KÆMPE skuffelse
Jeg har efter lang vente tid endelig haft besøg af pro pejs ,,da jeg har snakket med Kristian flere gange og endelig et firma der havde kendskab til min brio ovn,, JUBI,,,, da de kom kendte de ikke til ovnen og viste ikke hvordan man åbner denne ,, så måtte køre igen,, med beskeden om at Kristian troet at det var en anden ovn ,, jeg har fortalt at det var en brio ovn og beskrevet denne flere gange for ham ,, så en rigtig kedelig oplevelse 0 stjerner herfra. lige en opdatering jeg ringede til pro pejs 3 gange for at snakke med Kristian alle 3 gange ville de give ham besked om at ringe tilbage, det er ikke sket i nu og det er 2 dage jeg har ventet på dette opkald,, siger bare lidt om dette firma
Jeg har for lige over 1 år siden fået…
Jeg har for lige over 1 år siden fået monteret min pilleovn af propejs. Det har BARE kørt. Jeg har i sidste uge også fået lavet service på ovnen, så nu kører den helt som ny
Tak til mikkel som var ude at lave service
Har lige haft årligt service på vores…
Har lige haft årligt service på vores ovn og den er bare blevet lydløs. Kan ikke høre pillerne i sneglen. Alt blev nærmest skilt ad. Perfekt og klar til en sæson mere.
I torsdags den 23/5-2024 fik vi igen…
I torsdags den 23/5-2024 fik vi igen super service af eftersynet på vores 6 1/2 gamle hybrid 1 Aduro-pilleovn. Stor tak til Kristian som udførte servicen denne gang og stor tak til forgængerne før ham 👍 😉
Super fin service og vejledning af…
Super fin service og vejledning af Stefan ifm. med service på min pilleovn.
Kan kun give mine bedste anbefalinger til dette firma.
Super service!
Magnus lavede et godt stykke arbejde. Vil helt klart anbefale Pro-Pejs 😊
Flinke unge mennesker
Flinke unge mennesker, som kan deres kram. Vi har fået installeret pejseindsats og stål i skorsten, så vi får bedre træk
Utilstrækkelig service på hybridovn
Har tidligere fået lavet service på vores hybridovn, hvor alt blev skilt og renset og evt dårlig dele udskiftet. Denne gang kommer en ung reperatør ud, støvsuger ovnen indvenfigt( dette kan jeg selv udføre ) og kører igen efter 30 min. Dette kostede 2100kr og brændeovnen har ikke fået den service og eftersyn som et service skal indeholde.
Fik monteret brændeovn og skorsten
Fik monteret brændeovn og skorsten. Rigtig flot resultat og super god service.
I fredags havde vi en flink ung montør…
I fredags havde vi en flink ung montør på besøg, virkelig flot arbejde. Vi glæder os til vores nye brændeovn.
Få ALDIG Propejs til at lave noget for…
Få ALDIG Propejs til at lave noget for dig. De er ikke til at regne med. Du kan ende med en regning på 2100,-kr for 30 min arbejde.
Vh. Gert
Fantastisk service hele vejen igennem
Fantastisk service hele vejen igennem. Handler der gerne igen.
Fik installeret pilleovn med tilløb…
Fik installeret pilleovn med tilløb forstået på den måde, at det ikke lykkedes i første og anden omgang pga. leveringssvigt og andre problemer. Ejer ringede i uge 42 og havde måske en udstillingsmodel. Men herefter skete der ikke mere, førend jeg kontaktede firmaet som prompte diskede op med en løsning indenfor 5 dage, hvilket må siges at være hurtigt. Montering og opstart uden problemer. Montør/ejer haft travlt og været pænt stresset, hvilket jeg godtog som forklaring på manglende opfølgning fra hans side. Han fik den gamle ovn med til skrot og vi fik talt om løst og fast samt jeg blev sat godt ind i instruktionen af den nye pilleovn. Oprydning var ok. Pris bestemt i orden.
Hold jer langt væk fra Propejs og undgå at blive skuffet
Hold jer langt væk fra Propejs og jeg giver normalt ikke anmeldelser på trustpilot men det bliver jeg nødt til her da jeg er rimelig gal i hovedet. Først forespurgte jeg på nogle varer de havde på webshoppen men jeg måtte rykke efter 3 dage om de ville svare. Så lagde jeg en ordre og fik bekræftelse og der gik yderligere 3 dage hvorefter jeg rykkede for svar hvorefter de nu siger at de er udgået men jeg kan måske bruge noget andet hvilket jeg ikke kan da det var til en eksisterende skorsten. Så fjern dog de varer de ved de ikke kan levere og lad være og holde os kunder for nar, det er simpelthen ikke ok uanset om man har travlt eller ej som undskyldningen var.
Så find en anden leverandør hvis I håber at få svar og det I bestiller vh Ole K. L.
Bestilling pejseindsats
Har bestilt online. Har ikke fået leveret endnu. Men servicen og kontakten med virksomheden virker meget professionel. Er blevet tilbudt et lignende produkt for tidligere levering, og dobbelt tjekket om min varer er korrekt. Åbenbart ikke så mange der bestiller uden omramning.
Manglede noget tætningssnor. Super servive da…
Manglede noget tætningssnor da skorstensfejeren ikke ville godkende vores installation (vi selv havde lavet). Da klokken næsten var 17 var montøren kørt hjem men fik lov til at hernte de manglende ting på hans privatadresse, selvom jeg bor i Rønnede og ikke har købt tingene hos ProPejs. Det er en service som man ikke behøvede at yde men gjorde det alligevel. Det er også sådan vi køre vores firma på og det giver pote.
Tusinde tak for super god service.
Tim
God service og rigtig flot arbejde.
Flot arbejde udført af Propejs
Flot arbejde udført af Propejs. Kom til den aftalte tid både ved konsulentbesøg og selve montering. Montageprisen var rimelig og fin afslutning på arbejdet.
Glæder mig til at nyde min nye Jydepejs
Propejs
Propejs, kan på ingen måde anbefales. Igennem 9 måneder har jeg forsøgt at få den til at se på arbejde hos os, og i går kom jeg så igennem på telefonen.
Jeg har været i butikken 3 gange og har bedt dem om at komme ud og se på opgaven.
Det var tydeligt at personen ikke ønskede at udføre opgaven at montere en pejs, og var i den grad så stresset og grænsede til ubehøvlet kommunikation.
Det er hvad der sker når et marked er overophedet - håber de kommer fire-back.
Helt ærligt.
Jeg har været i butikken 3 gange for evt. at købe en ovn og en pejseindsats og 2 hætter til mine 2 skorstene, der er lukket, I lover at komme ud, men vender ikke tilbage.
Så dette hander ikke kun om noget jeg har købt selv.
Og kunder gider faktisk ikke høre på, hvor travlt, I har!
I burde instedet sætte kunde i centrum. Og ikke fortælle mig, om hvor travlt I har det, som du også gør her.

Antwoord van Propejs
Propejs kan man ikke stole på - helt igennem uacceptabelt forløb
Jeg har haft mange dialoger over de seneste 2 måneder med Steffan fra Propejs på mobil og SMS, om at jeg ønskede at få en dato for opmåling og efterflg. montering af skorsten. For 3 uger siden får jeg så besked på, at jeg skal sende en mail for at få en dato for opmåling til skorsten. Jeg får intet svar - jeg ved de har travlt. Men i en periode på 3 uger må det vel være muligt for Propejs at give en dato, evt. til 1-2 måneder fremme? Da jeg så i en venlig tone spørger om det ikke er muligt at få svar vedr. en dato får jeg oplyst, at de slet ikke ønsker at lave det! Et helt igennem uacceptabelt forløb. Propejs kan man ikke stole på - find en anden.
OG NU FÅR JEG SVARET, AT DE IKKE HAR TID TIL AT SERVICERE MIG LIGE NU? JAMEN I HAR JO HELT AFVIST AT SERVICERE MIG, OG SÅ ER DET JO IKKE BARE 'LIGE NU'?
Lees meer over geverifieerde reviews.