Pure Pet Food Reviews

16.233

4,7

Happy and Healthy dogs! Mijn meiden (Labradoodles) verkiezen dit voer boven (dat smerige) natvoer uit kuipjes, blikken e.d. Hun ontlasting is er echt op vooruit gegaan (minder plakkerig, iets wat m... Toon meer

Het eten is super lekker volgens Dexter. Gemakkelijk op vakantie. Zelf even afpassen in een afsluitbare zak of Tupper. Licht in gewicht en volume ook belangrijk in de camper bij meenemen. De service i... Toon meer

Ik ben in januari begonnen met pure pet food, woezel had veel last van zijn poten en oren (soort rode jeukende uitslag) waar hij constant aan het likken was. Nu is hij meer ontspannen en de uitslag... Toon meer

Geweldige klantenservice Ik had per ongeluk een verkeerd abonnement afgesloten Ze hadden alle begrip en hebben me meer dan goed geholpen M’n honden moesten even wennen maar ze vinden het heel lekker... Toon meer

1. Dierenverzorgingswinkel
  2. Dierenwinkel

Pure Pet Food is a Yorkshire-based company on a mission to make feeding your dog simple. We create natural, healthy dog food designed to take the stress out of mealtimes. Our recipes are made using natural drying techniques to lock in goodness. Just add water and stir to quickly rehydrate the food and create a fresh, nutritious meal your dog will love. Everything we do is rooted in care - for dogs and the families who love them. We believe feeding your dog shouldn’t feel confusing or overwhelming. That’s why we focus on real ingredients, clear advice, and recipes that support your dog’s wellbeing, inside and out. Born in a family kitchen and built on honesty and common sense, we’re here to help you feel confident about what’s going in your dog’s bowl - no fuss, no fluff, just thoughtfully made food you can trust.

Uitstekend

16K reviews

Vraagt klanten om een review

Heeft 98% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

(16.233)

4.389 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

George is gek op zijn eten

George is gek op zijn eten. We hebben nu een houder gekocht want zijn losse voerbak ging door de kamer, hij wil hem zo graag uitlikken. Zodra hij de zak ziet, staat hij al klaar om aan te vallen. Fijn om te zien want hij at echt zo slecht hiervoor.

16 februari 2026

Minstens net zo goed als vers nat voer!

Wij zijn sinds een half jaar overgestapt naar Pure, het verse voer wat we voorheen hadden was 2 keer zo duur en werd alleen maar duurder. Op recht niets slechts over te zeggen, maar we waren makkelijk 180 per maand kwijt aan het eten van onze hond. Ik was eerst sceptisch om over te stappen op gedroogd voer en was bang dat onze hond daar niet goed op zou reageren. Maar met de overgang had ze nergens last van, na een maand kreeg ze volledig Pure Pet Food en zien we eigenlijk alleen maar positieve veranderingen. Ze vindt het eten mega lekker, haar ontlasting is nog steeds hetzelfde en gezond, we hebben weer ruimte in de vriezer en het is makkelijk mee te nemen op reis. Dus ook geen probleem als ze ergens anders logeert. Daarnaast besparen we nu zeker de helft! Ik raad het iedereen aan.

16 februari 2026

Leeloo is een moeilijke eter,last van haar darmen

Mijn chi Leeloo is een hele moeilijke eter, zo vind ze iets lekker, en de volgende keer moet ze het echt niet meer! Om wanhopig te worden ervan! Ook waren haar darmen gauw van streek, of diarree, of verstopt.Ik zag deze reclame van Pure PetFood voorbij komen, had er een hard hoofd in, maar tot mijn verbazing eet ze het goed! Haar darmen zijn niet meer van streek, en haar vacht is veel mooier geworden.Om te wennen , heb ik in t begin iets lekkers doorheen gedaan, langzaam afgebouwd.Ik raad dit product echt aan, mijn Leeloo is 11 jaar, en heb nu t gevoel dat ik haar echt iets goeds geef. Ook de service van bezorgen is top, is het nog niet op, kan je het uitstellen.Kortom, ik raad t aan iedereen aan!
Groetjes van Sylvia , baasje van Leeloo

Onze hond is er gek op

Onze hond is er gek op. Haar ontlasting is beter en haar vacht glanst mooi. Heel handig dat je dit voer goed mee kan nemen op vakantie. Geen koeling nodig en toch vers.

15 februari 2026

Kuri was een slechte eter

Kuri was een slechte eter, hij at brokken van Just Russel, maar liet die te vaak staan. Met zijn niveau van energie en beweging was dat niet zo fijn.

We zijn overgestapt op Pure Petfood, eerst klein begonnen en nu is het Pure, aangevuld met een handje brokken en wat vlees. Hij houdt van afwisseling en omdat Pure verschillende smaken biedt, kan dit prima. Er zijn genoeg keuzes zonder kip, daar kan hij niet goed tegen. Dat is ook fijn. Hij eet zijn bak nu met smaak leeg en kan niet wachten op de volgende ronde 🥰

Goede keuze gemaakt

Na jaren royal canin te hebben gegeven at Jaylee het niet meer. Dagen laten staan. Nu eet ze weer en ik merk dat ze ook vol zit en niet staat de bedelen om meer. Blij dat ik deze overstap heb gemaakt.

14 februari 2026

Mila was een slechte eetster, maar nu niet meer!

Mila was een slechte eetster. Ze liet steeds brokken staan. Verschillende soorten voer geprobeerd, visolie erover heen, kip er doorheen, maar niets hielp. Na meerdere keren de reclame van Pure te hebben gezien, toch ook maar eens dit voer besteld. De eerste paar keer, gemengd met het oude voer, at ze nog niet alles op. Toen ze alleen nog Pure kreeg veranderde dit. Ze krijgt het voer nu meerdere maanden en elke dag eet ze in 1 keer haar bak schoon leeg. Ze vind het voer heerlijk.
Misschien 1 klein min puntje. Ze liet nooit stinkwindjes, maar dat doet ze nu soms wel na het eten.

14 februari 2026

Mijn 2 Dames Ramona en Bo…

Mijn 2 Dames Ramona en Bo (koningspoedels) eten vanaf t beging met veel smaak. We genieten er van om te zie, dat ze het zo lekker vinden. En voor ons is het ook makkelijk klaar maken, ze staan al te springen dus warm water erbij klaar lekker en gezond eten dames.

1 februari 2026

Onze Filu

Onze kleine adoptiehond Filu, een podenco die dapper en wel uiteindeijk bij ons is komen wonen, vindt het voer heerlijk! De bak schuift de hele keuken door, om alles eruit te eten. Hij eet de bak er bijna bij op!
en ik heb het idee dat zijn vacht een stuk beter is. Geen eindeloze haaruitval meer, en zijn vacht is wat dikker en glanzender.

Alles gaat op

Na 5 diverse hoog kwaliteit brokjes te hebben geprobeerd nu overgestapt op Pure. Dwergpoedel Ruby vindt het direct heerlijk. Er is wel wat twijfel of het voedzaam genoeg is voor Ruby maar dat zal ik komende weken in de gaten houden door haar regelmatig te wegen. In ieder geval fijn om nu voer te hebben wat ze direct op eet en ook echt om komt vragen. Wat ik ook fijn vind aan Pure is dat het op vakantie makkelijk te gebruiken is.

Juultje eet!

Juultje eet inmiddels al een paar maanden het voer van Pure en al die tijd gaat haar bakje helemaal leeg! Wat een verademing is dat. De brokken die we haar eerder gaven in alle soorten, merken en maten bleven vaak lang staan of verdwenen in de vuilnisbak.
Maar Pure? Gaat schoon op, nou ja, bijna altijd. Toen we voor de verandering de smaak vis bestelden, moest ze daar heel even aan wennen en wachtte ze toch even voor ze aan het eten sloeg. Maar inmiddels weten we dat de smaken kip en kalkoen haar heel goed in de smaak vallen.
En Juultje? Die doet het er fantastisch op! Mooie vacht, prachtig figuur - ze was eerder wat aan de magere kant - en vrolijk energiek. Kortom: wij blijven voor Juultje lekker aan Pure. We kijken uit naar jarenlang lekkere maaltijd voor onze lieve viervoeter!

Erg blij met Pure Pet Food

4 sterren voor Pure pet food. Maar voor het voer krijgen ze 5 sterren maar 4 gegeven ivm de prijs, die ik behoorlijk hoog vind. Maar mijn kleine grote vriend is een erg kieskeurige eter en het leek even goed te gaan met Just Russel maar nu over naar Pure Pet food en hij heeft nog nooit zo mooi en smaakvol gegeten. Zodra de deur van de kast opengaat waar het voer ligt kwispelt hij zo erg dat hij soms wel eens omvalt van enthousiasme. Het voer gaat iedere keer helemaal op en de bak wordt leeggelikt. Dat heb ik nog nooit eerder gezien bij hem. Zo fijn, dus ja dan ben ik bereid er de hoofdprijs voor te betalen, want een blije hond is een blij baasje.

Voor onze lastige eter

Yara is een bieuwertje van net geen drie kilo en een enorme moeilijke eter en gauw uitgekeken op haar eten ze heeft hiervoor butternut box gehad en vond dat eerst heel lekker maar al gauw was het nieuwtje eraf
En toen kwam ik pure tegen op social media en dat sprak mij wel aan ook omdat het gemakkelijk mee te nemen is op vakantie
Ze eet het heel graag en ook al een hele poos
Als je teveel voorraad hebt kan je ook zonder probleem een keer overslaan
Dus Yara blij en wij blij

Dik tevreden

Woezel was een erg slechte eter, maar sinds hij Pure Pet Food eet, eet hij elke dag alles op! Het eten is voor hem gewoon een feestje geworden!! Ook is zijn ontlasting veeel beter, voorheen had hij vaak zachte ontlasting, maar nu nooit meer. Zijn scheten stinken ook niet meer! Wij zijn echt super tevreden. En het contact is ook erg goed, bij vragen heb je binnen een paar dagen reactie.

Heel tevreden

Het voer werd eerst twijfelachtig gegeten, maar nu ze gewend zijn gaan de bakken schoon leeg. Moeten we wel een beetje mee helpen omdat ze het een soort vastlikken langs de kanten. Ontlasting is veel beter geworden en het meest fijne is dat ze ook niet meer zo liggen te ruften, haha. Allergieën lijken ook minder, maar daarvoor gebruiken we het nog te kort denk ik.

13 februari 2026

Vrij recent aan een nieuwe verpakking …

Vrij recent aan een nieuwe verpakking begonnen met Tess en eet er eigenlijk
Niet meer van. Zo lekker als ze het vond mag nou een andere hond het van haar opeten. Dus dit maakt voor mij dat ik een alternatief moet vinden.

9 februari 2026
Logo Pure Pet Food

Antwoord van Pure Pet Food

Hoi Monique,

Het spijt ons te horen dat je hond het eten niet lekker vond. We hebben inderdaad veel verschillende manieren om het eten te serveren en te bereiden, wat vaak kan helpen bij het etenstijd.

Mijn naam is Jess, en ik ben de Manager Klantoplossingen en Voeding hier bij Pure Pet Food. Ik zou dit graag persoonlijk voor je willen onderzoeken; wij streven ernaar om voedingsadvies op maat te geven op basis van de ervaring van de hond, en ik zou graag het voedingsplan van jouw hond willen bekijken om te zien of ik kan helpen met wat gepersonaliseerde voedingsondersteuning.
Als u ons direct een e-mail kunt sturen naar hello@purepetfood.co.uk met als onderwerp “DRINGEND - Beoordeling”, dan kan ik toegang krijgen tot uw account, de gegevens van uw hond bekijken en eventuele communicatie met het klantenserviceteam, en aanvullende ondersteuning bieden als u dit verder wilt bespreken.

Ik zou graag verder met u praten en enkele op maat gemaakte voedingsadviezen aanbevelen. Direct contact opnemen is de snelste manier om dit te doen.

Dank u,
Jess
Manager Klantoplossingen en Voeding
Pure Pet Food

Ik vind Pure Pet Food erg goed waar…

Ik vind Pure Pet Food erg goed waar mijn hond van geniet. Ze heeft een onstuimig verleden, waarbij ze bij de verbroken relatie van mijn zoon bij de ex belande. Zij kon haar niet aan en verwaarloosde haar. Toen kwam ze terug bij mijn zoon, die de hele dag aan het werk was, dus was ze weer alleen.. toen kwam ze bij ons, we hadden nog een hondje, dus ze kreeg veel aandacht. Het andere hondje is dood, Kyra is altijd bij mij, een echte vriend. Ik verwen haar zoveel mogelijk zodat ze nu een mooie ouwe dag heeft.

13 februari 2026

Of het toeval is of niet..

Of het toeval is of niet..onze Jade was best ziek ...als laatste red middel Pure Pet Food besteld om de reden dat dit voor haar makkelijk eetbaar is en aangenaam ruikt 🤭 Ze heeft in haar 11 jaar niet zo smakelijk gegeten! Sterker nog ze staat te 'vragen' om haar prakkie!
Ze loopt weer soepel haar rondje mee.
Ik beveel Pure Pet Food van ♡te aan!

13 februari 2026

Very happy met Pure pet food

Ik ben in November 2025 begonnen met Pure pet food omdat Lizzie wat te dik was geworden en niet altijd een fitte uitstraling had. Ik combineer Pure (in de avond) met Farmfood geperste brokken (in de ochtend) en deze combinatie bevalt zeer goed. Ze is afgevallen en heeft nu een gezond gewicht. Ze is ook veel actiever en het lijkt ook veel vrolijker geworden. Pure pet food lust ze enorm graag en met meerdere smaken kan ik ook afwisselen. Lizzie en ik zijn zeer tevreden.

12 februari 2026

Pure is perfect

Bink eet sinds een paar maanden Pure, en hij vindt het heeeerlijk!
Zijn gewicht is nu perfect, zijn ontlasting ook veel beter.
Wij zijn enorm tevreden over dit voer!