Pure Pet Food Reviews

16.235

4,7

Happy and Healthy dogs! Mijn meiden (Labradoodles) verkiezen dit voer boven (dat smerige) natvoer uit kuipjes, blikken e.d. Hun ontlasting is er echt op vooruit gegaan (minder plakkerig, iets wat m... Toon meer

Het eten is super lekker volgens Dexter. Gemakkelijk op vakantie. Zelf even afpassen in een afsluitbare zak of Tupper. Licht in gewicht en volume ook belangrijk in de camper bij meenemen. De service i... Toon meer

Ik ben in januari begonnen met pure pet food, woezel had veel last van zijn poten en oren (soort rode jeukende uitslag) waar hij constant aan het likken was. Nu is hij meer ontspannen en de uitslag... Toon meer

Geweldige klantenservice Ik had per ongeluk een verkeerd abonnement afgesloten Ze hadden alle begrip en hebben me meer dan goed geholpen M’n honden moesten even wennen maar ze vinden het heel lekker... Toon meer

1. Dierenverzorgingswinkel
  2. Dierenwinkel

Pure Pet Food is a Yorkshire-based company on a mission to make feeding your dog simple. We create natural, healthy dog food designed to take the stress out of mealtimes. Our recipes are made using natural drying techniques to lock in goodness. Just add water and stir to quickly rehydrate the food and create a fresh, nutritious meal your dog will love. Everything we do is rooted in care - for dogs and the families who love them. We believe feeding your dog shouldn’t feel confusing or overwhelming. That’s why we focus on real ingredients, clear advice, and recipes that support your dog’s wellbeing, inside and out. Born in a family kitchen and built on honesty and common sense, we’re here to help you feel confident about what’s going in your dog’s bowl - no fuss, no fluff, just thoughtfully made food you can trust.

Uitstekend

16K reviews

Vraagt klanten om een review

Heeft 98% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

(16.235)

4.389 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Ik wilde eens wat anders voor Matcho en…

Ik wilde eens wat anders voor Matcho en Zorro ze zaten al wat jaren op een biologische brok maar zag toch wel dat ze soms gras aan het eten waren. En Zorro veel haar verloor. Dat ze misschien toch iets miste in hun eten. Toen kwam ik Pure pet Food tegen en dacht dit gaan we proberen, ik kan vertellen ze zijn net als andere honden gek op Pure Pet Food ze vragen er zelf om en eten hun bak helemaal leeg. Ze laten echt niets staan. Zorro verhaart minder dat is best fijn en Matcho glimt als een spiegel en het gras eten toen ze bijna niet meer. We hopen dat we deze vooruitgang vast kunnen houden en dat ze super blij blijven met Pure pet Food.

13 februari 2026

Mijn hond is van zijn jeuk af

Mijn hond is van zijn jeuk af, heeft een gezond gewicht en smult iedere dag. Wel héél erg duur helaas, zou fijn zijn als daar iets aan wordt gedaan

13 februari 2026

Roxy had last van oprispingen

Roxy had last van oprispingen. Nj gaf ik haar al heel goed boor. Wat tarwevrij is. Ik dacht laten we kijken of dit beter gaat. Naast dat ze het super lekker vind, kreeg ik een fittere hond. Nog mooier in de vacht en het eten wordt beter verwerkt.
Super blij mee.

1 februari 2026

Super ervaring

Mijn franse bull had heel veel problemen met zijn ontlasting. Sinds ik dit voer geef zijn die problemen gelukkig voorbij.

23 januari 2026

Guus is een moeilijke eter

Guus onze ruwharige teckel is een zeer moeilijke eter. Omdat het nog een pup is en dus volop in de groei is goede voeding extra belangrijk. Naar verschillende brokken geprobeerd te hebben zijn we uiteindelijk bij Pure Pet Food uitgekomen. Hij moest er de eerste twee dagen erg aan wennen. Maar nu eet hij zijn maaltijden met erg veel smaak op!

13 februari 2026

Sissie eet Puur met zoveel smaak en ze…

Sissie eet Puur met zoveel smaak en ze staat werlijk te watertanden bij t klaarmaken wat zo gebeurt is!!
Met veel smikkel eet je zo haar bakje leeg!
En ja ze doet het er goed op, heeft al meer haartjes erbij, ontlasting goed en weinig( ook fijn)
Dus Sissie is heel blij met haar voeding, dus ik als baasje ook

13 februari 2026

Mijn hondje heet Yara en is 13 jaar een…

Mijn hondje heet Yara en is 13 jaar een teefje kruising tussen een Maltezer en een shitzu.
Sinds haar moeder enkele jaren geleden is overleden want Yara is bij mij geboren at ze ineens geen brokken meer.
Later is ze wel weer brokjes gaan eten en had ze steeds diarree.
Ik heb van alles geprobeerd ook just russel en brokken die licht verteerbaar waren en ga zo maar door , en merkte ook dat ze veel last van haar darmen had en jeuk het was echt niet normaal.
Soms krapte ze haar hele huid kapot tot bloedens toe, zo zielig dus ook menigmaal naar de dierenarts gemoeten.
Daar heeft ze ook een paar keer pretnison spuiten gehad hiervoor en zalfjes om haar huid weer te helpen genezen , maar de dierenarts zei dat kunnen we niet blijven doen.
Ze likte steeds aan haar poten en krapte aan haar oren echt heel vervelend voor haar.
Ik moet wel zeggen ze is wel een verwend hondje.
We hebben echt van alles geprobeerd en toen zag ik op fb de reclame van deze voeding en dacht misschien doet ze het daar wel goed op.
Ze vind het echt lekker maar geeft wel de voorkeur aan de witvis met zalm.
Ze mag in principe 2 keer per dag deze maaltijd maar ze eet maar 1 keer per dag.
Maar sinds ze dit krijgt doet ze het wel veel beter moet ik zeggen, ze heeft constante harde ontlasting en ze krapt zich veel minder en we merken zeker ook dat ze actiever is geworden.
Ze speelt weer meer dan eerst en ziet er ook goed uit.
Dus voor haar alleen nog maar just Russel!

Smakelijk en goed voer

Het is duidelijk aan mijn honden te merken dat het voer erg smakelijk is, ze likken de bak net iets langer na dan bij ander voer. Mijn oudste hond van 10 jaar had artroseklachten en liep af en toe wat moeizaam. Die klachten zijn voor 80% verdwenen!
Een minpuntje zijn de kosten. Er zijn allerlei ingewikkelde instructies bedacht om jou korting te geven bij het verwijzen van een nieuwe klant. Zonder die korting is het voer echt te prijzig. Mijn tip aan Pure: haal die ingewikkelde korting fratsen weg (de korting is echt aanzienlijk) waardoor jullie het voer goedkoper kunnen aanbieden. Onder de streep blijft jullie inkomen dan hetzelfde.

13 februari 2026

Anders maar mijn honden vinden het Heerlijk en Eerlijk.

Ik liep op een fair vorig najaar en daar stond een stand van jullie met super enthousiaste promoters van jullie product. Wat mij aansprak eens geen brokken of dat vieze nat voer (dat ik sowieso niet geef aan mijn honden), maar een eerlijk product dat anders was dan ik ooit heb gehad. Om te proberen een zak aangekocht, en alle 3 mijn honden zijn er gek op!. Ze krijgen nu in de ochtend en middag brokken en 's avonds Pure. Ze vinden het heerlijk en is makkelijk te bereiden.

De beste

Eindelijk voer dat onze Scottish Terrier eet! Na zeker 5 verschillende merken te hebben geprobeerd, is Pure overgebleven! Ook de klantenservice is erg prettig! Een aanrader!

Top voor mijn honden

Top voor mijn honden! Gezondere darmen (zeker mijn Hollandse Herder), ze stinken minder. Het is super te doseren zodat ze niet de dik (of dun) worden. Geen gedoe met bevroren voer (hiervoor had ik top bevroren voer maar onhandig met verzenden en bewaren en gebruik). Dus: heel blij mee! Ik combineer het met hele goede droge brok. Gewoon doen!

12 februari 2026

Met Pure een blije tevreden hond

Onze lieve Beau vanaf 4 mnd alleen maar oorontsteking. Moesten en hebben alles geprobeerd qua voeding. Totdat ik PURE op Facebook tegenkwam.
Wat was dat een schot in de roos. Beau is nu oorontsteking vrij. Loopt buiten niet meer te zoeken naar eten ( vooral poep). Mooie glimmende vacht.
Krijgen van iedereen complimenten wat zie u hond er prachtig uit!!
Zelfs deze voeding bij de dierenarts aangekaart.

Namens Beau bedankt🥰

29 december 2025

Ik ben er nog niet over uit

Ik en m’n hond zijn er niet enthousiast over. M’n hond is vrij kieskeurig en de juiste substantie is lastig te bereiden. Te droog of te nat. Ik deed er altijd wat olijfolie bij om het wat smeuïger te maken. De geadviseerde hoeveelheid water is iig te weinig. De geadviseerde hoeveelheid voeding per dag ook: ik moet het dubbele gebruiken om m’n hond verzadigd te laten voelen. Het is wél makkelijk om mee te nemen op vakantie! Qua voedingswaarde kan ik er weinig over zeggen. Het ruikt vreemd, als weetabix, niet echt als ‘levend’ voedsel. Er zit vrij veel rijst (opvulling) in als ik het zo zie. Ik heb het net stop gezet. Als aanvulling of reisvoeding is er sowieso niets mis mee. Maar ik was per maand wel het dubbele kwijt aan hoeveelheid en kosten. Leveringen en communicatie was prima. Butternut Box was veel beter, maar daar had ik de ruimte niet over in de vriezer.

Logo Pure Pet Food

Antwoord van Pure Pet Food

Hallo Anke,

Het spijt ons te horen dat jij en je hond niet enthousiast zijn over het voedsel. We hebben veel verschillende manieren om het voedsel te serveren en bereiden, wat vaak kan helpen bij de aanpassing. We begrijpen dat de wateraanbeveling kan variëren door natuurlijke verschillen; soms kan het nodig zijn om meer water te gebruiken dan aanbevolen, maar dit heeft geen invloed op de voedingskwaliteit of de voordelen van het voedsel zelf.

We begrijpen ook dat sommige honden mogelijk een aanpassing van hun voedingsgids nodig hebben, en we staan altijd klaar om met u samen te werken om de beste balans voor u en uw hond te vinden. We zijn altijd bereid om prijzen en voedingsrichtlijnen te herzien om het abonnement af te stemmen op de behoeften van u en uw hond.

We begrijpen dat de geur van Pure heel anders kan zijn, waarbij sommige klanten zeggen dat ze de geur geweldig vinden, maar we begrijpen dat iedereen anders is. Soms lijkt het alsof er meer rijst in zit vanwege de andere ingrediënten die zijn vermalen, maar dit wordt gebruikt vanwege de natuurlijke vitaminen, voedingsstoffen en mineralen, evenals het toevoegen van essentiële vezels, niet als vulmiddel om het voer zelf te vergroten.

Mijn naam is Jess, en ik ben de Manager Klantoplossingen en Voeding hier bij Pure Pet Food. Ik wil dit graag persoonlijk voor u onderzoeken, we streven ernaar om op maat gemaakte voedingsadviezen te geven op basis van de ervaring van een hond en ik zou graag het voedingsplan van uw hond willen beoordelen om te zien of ik kan helpen met wat persoonlijke voedingsondersteuning, evenals de kosten van de verhoogde voedingsrichtlijn bekijken om deze beter aan te passen.
Als u ons rechtstreeks kunt mailen op hello@purepetfood.co.uk met als onderwerp "DRINGEND - Review", kan ik toegang krijgen tot uw account, de gegevens van uw hond en eventuele communicatie met het klantenserviceteam bekijken, en verdere ondersteuning bieden als u dit verder wilt bespreken.

Ik zou graag met u verder praten en wat op maat gemaakte voedingsondersteuning aanbevelen. Direct contact opnemen is de snelste manier voor ons om dat te doen.

Dank u,
Jess
Manager Klantoplossingen en Voeding
Pure Pet Food

Mijn hond Milo lust het niet.

Mijn hond Milo lust het niet.
Ik zal het niet meer bestellen.

23 januari 2026
Logo Pure Pet Food

Antwoord van Pure Pet Food

Hallo Albertine,

Het spijt ons zeer te horen dat uw hond niet van zijn nieuwe voeding heeft genoten. We begrijpen dat het voer heel anders is dan andere merken op de markt en dat dit even wennen kan zijn. We hebben veel verschillende manieren om het voer te serveren en te bereiden, wat vaak kan helpen bij het aanpassen.

Mijn naam is Jess, en ik ben de Manager Klantenoplossingen en Voeding hier bij Pure Pet Food. Ik zou dit graag persoonlijk voor je willen onderzoeken, we streven ernaar om voedingsadvies op maat te geven op basis van de ervaring van een hond en ik zou graag het voedingsplan van jouw hond willen bekijken om te zien of ik kan helpen met wat op maat gemaakte voedingsondersteuning.

Als u ons rechtstreeks een e-mail kunt sturen op hello@purepetfood.com met als onderwerp "URGENT - Review", kan ik toegang krijgen tot uw account, de gegevens van uw hond bekijken en alle communicatie met het klantenserviceteam inzien, en u verdere ondersteuning bieden.

We willen dit echt voor u oplossen en ervoor zorgen dat u zich gehoord voelt. Direct contact opnemen is de snelste manier waarop we dat kunnen doen.

Dank u,

Jess
Manager Klantoplossingen en Voeding
Pure Pet Food

Het was een goede ervaring

Het was een goede ervaring, lekkere keuze van de maaltijden. We hebben een hele kritische hond wat eten betreft. Maar de maaltijd van kip gaat er als koek in. Het gaat in één keer op.

3 februari 2026

Super food voor onze Nala

Het is super makkelijk te bestellen, je krijgt een mail wanneer je weer toe bent aan nieuw voer, je kan alles aanpassen en eventueel lekkere koekjes erbij bestellen! Ze antwoorden snel bij vragen en onze hond is er dol op en likt de bak helemaal schoon

4 februari 2026

Uitstekend hondenvoer

Uitstekende service, goed begeleid bij de keuze van het voer. Boy is er blij mee en Shadow helemaal. Beide hebben zalm, witvis, rijst en groenten plus nutriënten.
Door de toevoeging van pluimveevet is het Lams menu niet geschikt voor honden met een vogelallergie.

2 februari 2026