Today’s Pick 🎯 Best welcome deal now! Reviews

2,6

Helt vildt nem og god hjemmeside fik også skoene i perfekt stand, og havde dem efter kun 3 dage. Vil helt sikkert købe derfra igen og kan klart anbefale det.

The welcome bonus is stretched over several deposits but amounts are small and requirements high. Nothing exciting there.

Helt vildt nem og god hjemmeside fik meget rabat og skoen blev sendt 10 min efter jeg købte. den kom i god stand og vil 100% købe igen.

1. Schoenenwinkel
  2. Wedkantoor
  3. Bookmaker
  4. Casino
  5. Gokhuis
  6. Online casino/bookmaker

Today’s Pick 🎯 Best welcome deal now

Slecht

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

21 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Ikke så farlig som jeg trodde

Har alltid vært litt redd for at pengene bare forsvinner inn i et sort hull, men her ser jeg hele tiden historikken min og kan følge med på hvor mye som går inn og ut. Det hjelper faktisk på nervene. Jeg satte inn et par ganger for mye en helg, skal være ærlig, men etterpå satte jeg lavere grense og lot kontoen hvile. Casinoet gjør det lett å spille, men det er også lett å ta pause hvis man vil.

7 juli 2026

Spilte litt for mye i starten

Da jeg oppdaget siden ble jeg litt hekta de første dagene og brukte mer enn jeg hadde tenkt. Heldigvis fant jeg raskt ut hvordan jeg setter innskuddsgrense og pauser, og det gjorde ting mye bedre. Nå spiller jeg kanskje én kveld i uka, og da føles det bare koselig og ikke stress. Viktig å lære seg verktøyene de har, de er faktisk nyttige.

7 juli 2026

Feels like a grind

Everything here seems designed to make you play longer for tiny rewards. Missions, points, wheels, boosters, but all the numbers are really small. After a few evenings I realised I was chasing pennies after losing much more.

Too many similar slots

Scrolling through the lobby feels like the same game with different pictures over and over. I got bored choosing before I even started spinning.

Mobile App Crashed

Downloaded their app thinking it’d be smoother than browser. It crashed twice during deposits and once during a bonus round. Lost trust pretty quickly and uninstalled.

Hard to close account

I wanted to take a long break and close my account but the option is hidden and support tried to convince me to stay instead of helping. Poor process.

6 juli 2026

Live chat is always busy

I tried contacting support during normal hours and waited over an hour with no response. When someone finally replied it was too late to fix my issue. Poor availability.

App keeps forcing updates

The mobile app forces an update almost every week and it usually makes things worse. Last update made the balance display glitchy. Very annoying when I just want to play.

Constant login problems

Every time I try to log in it says my password is wrong even though I know it’s correct. I have to reset it almost every other day. It’s become such a hassle that I’m considering quitting the site altogether.

Won, lost, still okay

First session I won about 50 and thought this place was magic. Next two sessions I gave it all back plus a bit more. But I can’t blame the casino, that’s just variance. Software itself worked fine throughout.

5 juli 2026