Ik kwam binnen, super vriendelijke mensen. Ik had weinig tijd en ik ben direct geholpen geweest. Ook heel goeie aftersales. Zeker een aanrader. Beste was ook, heel erg snelle reparatie!!
Quick Solutions
zojuist NIEUW Laptop binnengestoken met gebarsten scherm. Op site wordt een raming van 100-200 euro gemaakt. Voorschot betalen van 89 EUR. Herstel kost 606 EUR. Compleet belachelijk omdat de laptop... Toon meer
oplichters , bedriegers .gsm binnengebracht voor nieuw beeldscherm, verder geen probleem . 69 euro analyse kosten . 99 euro voor het beeldscherm . + nog eens 78 euro extra kosten die er bij komen na d... Toon meer
Macbook pro gebracht voor vervanging speakers en accu. Perfect gedaan, foto's gemaakt om te laten zien wat ze gedaan hebben. Prima prijs / kwaliteit verhouding. Ook de laptop van binnen nog schoon... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Heb je een probleem met je smartphone, pc of laptop? QuickSolutions is een recognized laptop en smartphone service center met winkels in Gent en Aalst. Wij staan elke dag klaar om jouw toestel snel en vakkundig te herstellen. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons terecht voor reparatie. Laat bijvoorbeeld het gebroken scherm van je GSM of tablet herstellen. Ook doen we iMac, MacBook en Windows laptop computer en desktop PC reparatie. Geen idee wat er precies scheelt aan je toestel? Breng je toestel gerust binnen voor een professionele diagnose. We herstellen met liefde, da's een belofte.
Vlaanderenstraat 117, 9000, Gent, België
- 09 224 30 51
- info@quicksolutions.be
- quick-repair.be
Mensen keken ook naar
Amateuristisch/slechte reparatie/te duur voor wat het is
In februari er geweest om mijn scherm te laten herstellen in Gent. In de winkel zeiden ze dat mijn scherm er niet was (nochtans bij op voorhand informeren zeiden ze dat die wel aanwezig was). Dus de medewerker zei laat je gsm achter en dan bestellen we een scherm dat de volgende dag zal toekomen. Ze garandeerden me ook dat het enkel originele schermen zijn dat ze gebruiken. Ik wou liever mijn gsm in tussentijd nog gebruiken, tegen dat ik thuis was bellen ze me op dat ze wel schermen hebben liggen, dus kon ik meteen terugdraaien. Eenmaal gemaakt is het scherm duidelijk van mindere kwaliteit als ze beweren. Kleuren zijn veel minder & ook de helderheid is niet wat het hoort te zijn. Ze hebben ook iets misgedaan met de batterij, want die ging na het herstel enorm snel plat. En dan na een week kwam het ook nog los. Dus ik ga terug, waarop ik mijn gsm meteen moet achterlaten om het 'na te kijken' & 39 euro moest betalen bij terug ophalen als het scherm 'niet los zou zijn'... Zeggen ze dat mijn gsm krom staat (kon je ook wel zien als het zo zou zijn, wanneer je er een nieuw scherm op legt). Mijn gsm laten recht zetten was te duur, dus hebben ze hem met lijm vastgemaakt. De lijmslierten hingen er gewoon aan de zijkant uit & het scherm lag ook hoger dan normaal. Enkele weken begon de andere kant ook los te komen :/
Ze werken enorm amateuristisch en vragen woekerprijzen voor welke service je ervoor krijgt. Dit was ook bij de klanten voor & na mij: bijvoorbeeld iemand liet de behuizing van een mac vervangen en heeft gewoon de foute kleur gekregen onderaan. Alsook iemand die een korting had en dan ineens willen ze de kortingsactie die ze zelf aanboden betwisten tegen dat de klant moet betalen. Aan de kassa proberen ze dan nog zoals op de kermis je extra spullen aan te smeren, zelfs wanneer er een andere medewerker verder komt afrekenen doet die heel het verhaaltje opnieuw.
Ga plssss ergens anders voor je reparaties! Het is het risico niet waard.
Schade aan mijn gsm!
gisteren mijn Samsung Galaxy Note 9 phone binnengebracht om de batterij te vervangen. 79 eur , af te halen na 1.5 uur. De verkoper neemt mijn GSM en reinigt hem zorgvuldig...kijkt langs alle kanten en geeft geen opmerkingen. Mijn toestel was ook 100% in orde ...nooit gevallen, nooit iets met voorgehad. Bij afhaling blijkt dat het achterpaneel gebroken is ...er is ook een kras op...duidelijk gebeurt bij het openen ...Uitleg: er was reeds een barstje in ( haha) ...en is 60 Eur om te herstellen. ....Heb het toestel zo.meehenomen, zelf terug dichtgedaan....ik had een intact toestel, nu een gehavend toestel dankzij de onkunde én oneerlijkheid van Quicksolutions. Was mijn eerste bezoek, ineens ook mijn laatste....
onterechte onkosten
Een smartphone binnen gebracht in Gent met vraag tot herstel. De analyse van het probleem was op voorhand duidelijk: het oplaadpunt is te diep ingeduwd. We werden opgebeld met de mededeling dat het scherm er moet afgehaald worden om de herstelling te kunnen doen: grotere kost en kans tot glasbreuk. We besluiten om deze herstelling niet te laten uitvoeren en dat we de volgende dag de telefoon komen ophalen. Bij ophalen moeten we 39 euro ophoesten voor "analyse-kosten". We protesteren omdat de analyse reeds gemaakt was op voorhand (het probleem was duidelijk) en er helemaal geen werk is verricht aan de telefoon. De medewerker verdwijnt, komt na een lang kwartier wachten langs de voorzijde weer binnen met een manager die met veel machtsvertoon beschuldigt dat we niet willen betalen. We hebben een contract getekend bij afgifte van de telefoon waarin staat dat je hoe dan ook 39 euro betaalt voor analyse-kosten, zelfs al moet er dus niets meer geanalyseerd worden en moet er geen herstelwerk gebeuren. 39 euro dus voor een telefoontje naar ons...... Geen inspraak van de klant mogelijk, geen transparantie.
QUICK SOLUTIONS WIEDAUWKAAI : TOP
QUICK SOLUTIONS WIEDAUWKAAI. Mijn Iphone SE 2020 was dit weekend gevallen met als resultaat een zwart scherm. Ik stuurde een mail of ik de maandag dringend kon langskomen, en kreeg nog tijdens het weekend antwoord dat dat kon vanaf 10 uur. Op maandag werd mijn Iphone direct hersteld (nieuw ORIGINEEL IPHONE scherm), kreeg ik een transparante factuur, klopten de prijzen volledig met wat je kon lezen op de website, en was de verkoper/technieker in kwestie heel professioneel en vriendelijk. Ik hoop dat ik nooit geen breuken meer heb, maar ALS ik die heb, weet ik nu alvast waar ik moet zijn !
Verschrikkelijke service
Verschrikkelijke service! Ik had enkele vragen omtrent een screenprotector maar na 10 min vond de medewerker dat hij 'wel al genoeg van zijn tijd aan ons had besteed'. Hij wilde geen uitleg geven omdat we het toch niet zouden snappen en zei vervolgens (een kwartier voor sluitingstijd) dat hij de winkel al moest sluiten. Hij droeg geen mondmasker (hoewel dit binnen nog steeds verplicht is) en ik zag dat hij tijdens zijn werkuren vrouwen aan het opzoeken was op het internet (?!), wat ik volstrekt ongepast vind. Ik ga er alleszins nooit meer naartoe!
Smartphone
Product zoals omschreven. In stevige verpakking,echt zoals het hoort.
Een aanrader
Website geeft valse info.
Had een afspraak gemaakt via hun site waar er vermeld staat dat ze reparaties doen voor spelconsoles. Er stonden zelfs tarieven bij voor de verschillende reparaties. Alleen doen ze dat dus niet meer. Al die info over de verschillende consoles om dan via een heel korte email te horen krijgen dat ze me niet verder kunnen helpen. Fiks jullie site misschien om dit soort misverstanden te vermijden in de nabije toekomst.
Uitstekende service en…
Uitstekende service en klantvriendelijkheid . Toestel terug in topconditie .
Perfecte service
Perfecte service, geholpen door de zeer vriendelijke Manal. Een vriendelijke jonge dame die uitstekende service biedt.
Ik kon na 1 uur mijn gsm ophalen, na schermherstelling. Doordat ik een s7 edge heb, is dit geen scherm wat standaard voorradig is. In heel oost- en west vlaanderen, en Zeeuws Vlaanderen, waren zij de enige die dit wel in voorraad hadden en mij inmiddelijk konden helpen. TOP!
Top service!!
Top service!!! Herstelling was snel en prima uitgevoerd!! Goeie uitleg van verkoper in Gent en Aalst!!! Prima team! Grtjs Gino 😷

Antwoord van Quick Solutions
Deze winkel is zelfs 6 sterren waard!!!
Deze winkel is zelfs 6 sterren waard!!!
perfect in orde, supersnelle service echt een dikke pluim voor Dave & Manal!!!!
Voor reparatie is dit het beste adres te Gent en omstreken!!!

Top service
Top service ! Mijn iphone binnen gebracht bij quick solutions en werd meteen Correct en snel verder geholpen door een zeer vriendelijke jonge dame !! Ik kom zeker terug !

Topservice + originele onderdelen
Topservice! Binnen 25 minuten heeft Quick Solutions een kwalitatieve service geleverd: Nieuw scherm + screenprotector. Stay safe!

Antwoord van Quick Solutions
Macbook pro up and running
Macbook pro gebracht voor vervanging speakers en accu. Perfect gedaan, foto's gemaakt om te laten zien wat ze gedaan hebben. Prima prijs / kwaliteit verhouding. Ook de laptop van binnen nog schoongemaakt.
Ook in deze moeilijke tijden (corona) zeer correcte behandeling. Bijzonder tevreden over een perfecte reparatie. Ga vooral zo door.
Stay healthy and safe,
B

Vertrouwd en begripvol
Vertrouwd en begripvol, na 3 keer in de zelfde maand mijn gsm schade laten vallen, uit coulance wat korting gekregen, dat noemt men service
Vandaag in de Quick Repair winkel in de…
Vandaag in de Quick Repair winkel in de Bennesteeg te Gent uitstekend geholpen door een zeer klantvriendelijke, geduldige, behulpzame en bekwame jonge medewerker Amin. Een uitstekende reclame voor het bedrijf waar hij voor werkt.
Laptop Mac Airbook binnen gedaan…
Laptop Mac Airbook binnen gedaan aangezien ze in 2017 in Switch te Gent zeiden dat het moederbord kapot was en dat deze onbruikbaar was tenzij een herstellingskost van bijna de aankoopprijs.... In 2020 dacht ik, mmmm, kan deze nu wel gebruiken voor de kinderen en dus stak ik deze binnen bij Quick repair. Wat bleek na twee dagen dat ze deze gewoon hebben kunnen maken en het heeft me maar 240 euro gekost! Met andere woorden ga nooit naar Switch in Gent maar naar Quick repair voor herstellingen en dergelijke....!!
Zeer goede en professionele service !
Scherpe prijs
Scherpe prijs, snelle service en super vriendelijk personeel.
Zeker aan te raden!