Ik kwam binnen, super vriendelijke mensen. Ik had weinig tijd en ik ben direct geholpen geweest. Ook heel goeie aftersales. Zeker een aanrader. Beste was ook, heel erg snelle reparatie!!
Quick Solutions
zojuist NIEUW Laptop binnengestoken met gebarsten scherm. Op site wordt een raming van 100-200 euro gemaakt. Voorschot betalen van 89 EUR. Herstel kost 606 EUR. Compleet belachelijk omdat de laptop... Toon meer
oplichters , bedriegers .gsm binnengebracht voor nieuw beeldscherm, verder geen probleem . 69 euro analyse kosten . 99 euro voor het beeldscherm . + nog eens 78 euro extra kosten die er bij komen na d... Toon meer
Macbook pro gebracht voor vervanging speakers en accu. Perfect gedaan, foto's gemaakt om te laten zien wat ze gedaan hebben. Prima prijs / kwaliteit verhouding. Ook de laptop van binnen nog schoon... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Heb je een probleem met je smartphone, pc of laptop? QuickSolutions is een recognized laptop en smartphone service center met winkels in Gent en Aalst. Wij staan elke dag klaar om jouw toestel snel en vakkundig te herstellen. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons terecht voor reparatie. Laat bijvoorbeeld het gebroken scherm van je GSM of tablet herstellen. Ook doen we iMac, MacBook en Windows laptop computer en desktop PC reparatie. Geen idee wat er precies scheelt aan je toestel? Breng je toestel gerust binnen voor een professionele diagnose. We herstellen met liefde, da's een belofte.
Vlaanderenstraat 117, 9000, Gent, België
- 09 224 30 51
- info@quicksolutions.be
- quick-repair.be
Mensen keken ook naar
Topservice
Vriendelijk ontvangen en binnen het uur op een heel correcte manier mijn probleem opgelost.
Fantastisch personeel!!! Ze weten zeker waarover ze praten, ze blijven rustig en vriendelijk altijd. Ze denken niet alleen aan verkopen maar aan de klant goed bedienen. Qua ontvangst, klantvriendelijkheid, behulpzaamheid,... zouden velen hier een voorbeeld aan moeten nemen.
Goed bezig quick repair!!
Heel vriendelijk
Heel vriendelijk, snel, professioneel en bekwaam
Top zaak.
Ze hebben mijn laptop heel snel en proper gefixt. Zeer vriendelijk. Ze leggen alles uit over hun proces en ook wat er met uw toestel mis is gegaan. Je kan zeker zijn dat uw toestel hier wordt goed behandeld en snel in order gebracht. 5 sterren!
De geboden service van de medewerker…
De geboden service van de medewerker uit de vesting in Aalst is TOP! , vriendelijk, professionele aanpak, ik was binnen een goed uur geholpen, nieuw scherm geplaatst aan een meer dan marktconforme prijs. Hun garantie die ze bieden op vervangen stukken zijn eveneens correct , bij pech met je smartphone kan ik niet meer dan deze winkel aanraden.
Fijn om een adres te kennen met bekwame…
Fijn om een adres te kennen met bekwame techniekers én dat alles vriendelijk, vlot en transparant wordt geregeld!
Zeer goed en hulpzaam
Ik kon de aan-uit toets van mijn…
Ik kon de aan-uit toets van mijn smartphone niet meer gebruiken, iemand verwees mij naar Quick Repair. De erg vriendelijke bediende kon de zaak in een oogwenk fiksen, ik moest er zelfs niet voor betalen. Absoluur een aanrader
Heel goed bediend geweest
Heel goed bediend geweest ! Zeer hulpvaardig, prima service ! Nogmaals bedankt !
We gingen voor een glas voor onze gsm's…
We gingen voor een glas voor onze gsm's in de binnesteeg. Die man zei is met een speciaal systeem we doen dat in de vlaanderenstraat samen met ons tevoet mee geweest naar daar top service!
Daar toegekomen direct geholpen door de baas super vriendelijk en goede service! Zien ons zeker terug.
Heel tevreden
Top! Duidelijke website waarbij je meteen de kostprijs ziet (die n.b. zeer correct is) en een afspraak kan maken in de winkel. De eigenaars zijn zeer klantvriendelijk en joviaal, snel geholpen met een glimlach. Absolute aanrader :)
Heel vlotte en vriendelijke bediening
Goeie en vriendelijke service!!
Aanrader!
Tussen de drukte op een zaterdag door toch de tijd genomen om mijn scherm te maken en gezellig na te praten! Absoluut tevreden van de service, en dat al voor de 2e keer :-)
Onprofessioneel, geen kennis van het vak, 0 people skills.
Moederbord zou kapot zijn bij MacBook Air.
Tegen een klant zeggen dat hij/zij kinderachtig komen doen is uiterst onprofessioneel wanneer je zelf de klant niet professioneel behandelt alsook het toestel.
2de opinie toont aan dat het display niet functioneert, tot zover een professionele analyse. Het moederbord echter wel.
Een omruil toestel werd aangeboden in ruil voor de klant haar toestel maar hier is uw klant niks mee. Wanneer iemand een toestel binnen brengt is het de bedoeling dat je het kundig afgewerkt terug geeft.
Jullie factuur is niet rechtsgeldig en is niet ondertekend noch staan de voorwaarden daar of een link er naartoe.
De zin: "Quick-repair is niet aansprakelijk voor de schade die zich tijdens en na de reparatie voordoet." is helemaal uit den boze. Ook weer geen referenties naar het wetboek of de rechten van de klant.
Wanneer je het toestel van de klant in elkaar steekt met onderdelen van andere verouderde toestellen neem je je verantwoordelijkheid op
Naar een klant roepen en ze uitmaken haalt niks uit als je fouten maakt.
Toestel rook naar sigaretten bij het ontvangen terwijl de klant niet rookt?
Website bevat spelfouten. iPad schrijf je zo en niet als Ipad of Ipod.
Zinsbouw kan ook beter, specifiek de eerste zin omtrent analyse.
Professioneel zijn jullie zeker niet anders zou mijn klant van jullie geen toestel terug krijgen dat in 19 stukken ligt. Jullie zijn een schande voor het vak.
Jammer genoeg is dit nog niet de helft van mijn opmerkingen aan jullie herstel dienst. Hopelijk zijn jullie dit jaar nog failliet voor jullie anderen kunnen oplichten.
Apple Certified Engineer
Vriendelijke service!
Zeer vriendelijke en behulpzame…
Zeer vriendelijke en behulpzame bediening. ik zocht een hoesje voor een verouderd gsm model en de meeste winkles waren niet geïnteresseerd maar hier heeft men gezocht naar een oplossing en mij ook nog korting gegeven