Lees wat reviewers zeggen
Tyvärr var paketet trasigt när det kom till utlämningsstället. Jag öppnade paketet där direkt och fann då att en ljusarm var trasig. Ringde till Qvesarum och fick tala med en jättetrevlig kille som hj... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jag behövde byta några produkter som jag beställt och fick fantastisk hjälp. Jag behövde inte göra något - de hanterade retur och hjälpte mig att lägga order och skicka de produkter jag ville ha i st... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jag är mycket nöjd med servicen från Qvesarum. De levererade till och med den kokta linoljan till Tyskland – och det mycket snabbt. Jag är också mycket nöjd med produkten som jag köpte från Qvesaru... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Qvesarum är ett svenskt väletablerat företag som designar, producerar och säljer klassiska produkter och inredningsdetaljer till hus, hem och trädgård. Vårt sortiment består till största delen av nyproducerade bygg- och inredningsdetaljer tillverkade på ett hantverksmässigt sätt i en hållbar och tidlös stil.
Contactgegevens
Slogstorp 10:36, 241 61, Löberöd, Zweden
- +46 (0)413 – 50 03 30
- hello@qvesarum.se
- qvesarum.se
Vraagt klanten om een review
Heeft 95% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Jeg har bestilt en Shaws bundventil i…
Jeg har bestilt en Shaws bundventil i krom til min køkkenvask. På hjemmeside står det klart:” SHAWS OF DARWEN, BUNDVENTIL VASK KROM”. Men, så kom der en billig kopi af den jeg har i forvejen, men er beskadiget, uden porcelæn knap med Shaws mærke på osv. Materialet er en billig krom udgave. De tilbyder ikke noget retur eller kompensation men beretter mig at det ikke står det er en Shaws på hjemmeside. De får tre stjerne fordi de to køkkenhåndklæder af hør er ok, men alt alt for dyrt for det kvalitet de leverer for alt det jeg har bestilt. Det er ærgerligt.
såpa är en miljövänlig produkt som jag…
såpa är en miljövänlig produkt som jag gillaratt använda, och dryg.jag gillar era produkter och den miljövänliga sidan
Älskar mina varor
Älskar mina varor. Välgjorda med hög kvalitet. Tillmötes gående och serviceinriktad personal. Besök gärna butiken, så fin och inspirerande!

Antwoord van Qvesarum
Köpte smider krokar och utifrån måtten…
Köpte smider krokar och utifrån måtten som angavs så försökte jag mäta och få ett hum om storleken utan gängorna. Misslyckades, så krokarna var sååå mycket större än förväntat. Skulle vara bra med 2 måttangivelser, ett för gängorna och ett för själva kroken 🙂

Antwoord van Qvesarum
Bra produkter till bra priser 👍
Lätt att hitta på hemsidan, bra sortiment och framför allt bra produkter till bra priser! Supersnabb leverans 🚚 Jag kommer att fortsätta handla hos er.😊

Utmärkt produkt
Leveransen gick fort . Produkten var utmärkt ,snygg
Passade fint på min dörr .

Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.