Qvesarum Reviews

2.488
TrustScore 4.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Efter leverans så fraktades vårt växthus för montering Lugn och fin var vår tes Efter montering som gjordes i lugn och ro så blev resultatet helt fantastiskt Helt fantastiska produkter om man vill unn... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Produkte, service und Versand waren alle erste Klasse! Danke an dieser Stelle! Mit meiner Übersetzung hapert es ein bisschen 😅

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jag behövde byta några produkter som jag beställt och fick fantastisk hjälp. Jag behövde inte göra något - de hanterade retur och hjälpte mig att lägga order och skicka de produkter jag ville ha i st... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Otroligt vacker spegel. Bra och snabb leverans. Dock saknade spegeln en gnutta finess från tillverkningen, lite taffliga och sneda skruvar som håller glaset. Men men, man får vad man betalar för.... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Meubelfabrikant
  2. Bouwbedrijf
  3. Handwerk
  4. Interieurinrichter
  5. Schrijnwerker

Geschreven door het bedrijf

Qvesarum är ett svenskt väletablerat företag som designar, producerar och säljer klassiska produkter och inredningsdetaljer till hus, hem och trädgård. Vårt sortiment består till största delen av nyproducerade bygg- och inredningsdetaljer tillverkade på ett hantverksmässigt sätt i en hållbar och tidlös stil.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft 97% van zijn negatieve reviews beantwoord

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Alle reviews

(2.488)

411 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Hög kvalitet

Tack för ert fina omdöme.
Det är väldigt roligt att ni är nöjda med både leveransen och kvaliteten. Vi arbetar kontinuerligt för att erbjuda produkter som håller en hög standard och att de dessutom ska nå fram snabbt och smidigt till våra kunder.
Tack för att ni tog er tid att lämna ett betyg och varmt välkommen åter.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Snabb leverans. Bra produkt till ett bra pris.

1 juni 2026

Hej Tonny,
Tack för er fina feedback.
Det gläder oss att hela upplevelsen, från beställning till leverans, motsvarade era förväntningar. Vi arbetar varje dag för att erbjuda ett genomtänkt sortiment, smidig service och effektiva leveranser till konkurrenskraftiga priser, så det är extra roligt att få bekräftelse på att detta uppskattas.
Tack för att ni tog er tid att lämna ett betyg och varmt välkommen tillbaka.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi hittade det vi ville ha och ni…

Vi hittade det vi ville ha och ni levererade snabbt och effektivt till ett bra pris. :-)

1 juni 2026

Hej Jeremy,
Tack för ert topp-betyg.
Det är väldigt roligt att ni hittade det ni sökte hos oss och att prisbilden var passande. Vi strävar alltid efter att göra hela köpupplevelsen så smidig och effektiv som möjligt, från beställning till leverans, så det är extra kul att ni lyfter just detta. Tack för ert fina omdöme och varmt välkommen åter.

Stiligt på trappen.

Stiligt på trappen.

Hej Helene,
Tack för ert fina omdöme.
Vad kul att ni känner er nöjd med er produkt och att den har hittat hem på er trapp.
Vi strävar alltid efter att erbjuda produkter som är både funktionella i vardagen och samtidigt kan bidra som en naturlig del av inredningen i hemmet.
Tack för ert härliga betyg och varmt välkommen tillbaka.

28 mei 2026

Hej Örjan,
Tack för ert toppen-betyg.
Härligt att leveransen gått smidigt. Tack för att ni tog er tid att lämna ett omdöme och varmt välkommen åter.

Bra service

Bra service, snabbt svar och fina produkter

28 mei 2026

Hej Carina,
Tack för er härliga feedback.
Det är väldigt roligt att ni upplevt både bra service och snabba svar. Vi strävar efter att finnas nära till hands och ge ett smidigt och tryggt bemötande genom hela processen, samtidigt som vi erbjuder produkter med hög kvalitet. Tack för att ni tog er tid att lämna ett omdöme och varmt välkomna tillbaka.

Snabbt levererat

Snabbt levererat
Bra kvalitet

Hej Tommy,
Tack för er trevliga recension.
Det är glädjande att leveransen gick smidigt och att ni är nöjda med kvaliteten på produkten. Vi arbetar kontinuerligt för att kombinera effektiva leveranser med produkter som håller en hög och jämn standard, så extra kul att ni lyfter just detta. Tack för ert omdöme och varmt välkommen åter.

Fina produkter

Fina produkter, och allt som har med beställning och betalning går bra 👍😊

Hej Rubi,
Tack för ert fina omdöme.
Det är väldigt roligt att ni uppskattar produkterna och att hela köpprocessen fungerat smidigt. Vi strävar efter att göra varje besök så enkel och trygg som möjligt, från första klick till levererad produkt. Tack för att ni tog er tid att lämna ett betyg och varmt välkommen åter.

Hej Charlotta,
Tack för ert fina betyg.
Det är glädjande att leveransen upplevdes som snabb. Vi arbetar kontinuerligt för att beställningar ska hanteras effektivt och komma fram så smidigt som möjligt. Tack för att ni tog er tid att lämna ett omdöme och varmt välkommen åter.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det bedste sted at finde designs fra…

Det bedste sted at finde designs fra århundredeskiftet 😊

27 mei 2026

Hej Ida,
Tack för ert fantastiska omdöme.
Det är väldigt roligt att ni uppskattar vårt utbud, att ni finner det inspirerande och att vi hittat rätt när det gäller design med sekelskifteskänsla. Vi lägger stor omsorg vid att erbjuda produkter som kombinerar tidlös stil med kvalitet, så att de kan passa in i olika typer av hem och miljöer. Det är väldigt kul att ni uppskattar det och tacksamt att ni lyfter just detta. Varmt välkommen åter.

Nöjd kund

Fina hängande tomtar och änglar till jul.
Snabb leverans.
Nöjd

Hej Camilla,
Tack för er fina feedback.
Det är härligt att ni uppskattar juldekorationerna och att leveransen upplevdes som snabb. Vi lägger stor vikt vid att erbjuda produkter som bidrar till rätt känsla i hemmet, särskilt under säsonger som julen där detaljerna verkligen gör skillnad.
Tack för att ni tog er tid att lämna ett betyg och varmt välkommen åter.

Så nöjd

Så nöjd! Älskade min nya tillskott i hemmet!

27 mei 2026

Hej Jennifer,
Tack för ert topp-betyg.
Det är roligt att ni är så nöjda och att er nya produkt har blivit ett uppskattat tillskott i hemmet. Vi blir så glada när våra produkter hittar hem och får en plats där de kommer till sin rätt. Tack för att ni tog er tid att lämna er härliga feedback och varmt välkommen åter.

Hej Anya,
Det är väldigt glädjande att leveransen gick snabbt och att produkten levde upp till era förväntningar. För oss är det viktigt att både informationen vi ger och hela köpupplevelsen känns tydlig, trygg och enkel genom hela processen, från beställning till leverans.
Vi uppskattar att ni tog er tid att lämna ett omdöme och hälsar er varmt välkomna tillbaka framöver.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Snabb leverans och produkten stämde…

Snabb leverans och produkten stämde överens med beskrivningen.

Hej Anna,
Tack för er fina feedback.
Det är väldigt roligt att leveransen gick snabbt och att produkten motsvarade beskrivningen. Vi lägger stor vikt vid att informationen ska vara tydlig och att upplevelsen ska kännas trygg hela vägen från beställning till leverans. Tack för att ni tog er tid att lämna ett omdöme och varmt välkommen åter.

Snabb leverans.

Hej Hans,
Tack för ert fina omdöme.
Vad kul att leveransen upplevdes som snabb och smidig. Vi arbetar löpande med att våra beställningar ska hanteras effektivt och nå fram så enkelt som möjligt, så extra kul att ni lyfter just detta. Tack för att ni tog er tid att lämna ett betyg och varmt välkomna tillbaka.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Trevlig produkt till att hänga upp…

Trevlig produkt till att hänga upp trädgårdslangen på, och verkar väldigt stabil också. Snabb leverans.

Hej Jan,
Tack för ert fina omdöme.
Vad roligt att ni känner er nöjd med ert köp. Vi försöker erbjuda ett brett sortiment med många produkter för både utemiljö och trädgård, så det finns något som passar alla - så extra kul att ni nämner detta. Det gläder oss också att leveransen upplevdes som smidig. Tack även för att ni tog er tid att lämna ett betyg och varmt välkommen tillbaka.

Hej Marie,
Tack för ert toppen-betyg.
Det är glädjande att leveransen gick snabbt. Vi arbetar kontinuerligt för att beställningar ska hanteras effektivt och komma fram så smidigt som möjligt, så det är alltid kul när det fungerar utan problem. Tack för att ni delar med er och har lämnat ett fint omdöme, varmt välkommen åter.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jättenöjd med mina nyinköpta fotskrapor…

Jättenöjd med mina nyinköpta fotskrapor i gjutjärn. Tips! Satte på bump-on så de inte missfärgar trätrallen.

Hej Maria,
Tack för ert fina feedback.
Vad roligt att ni är nöjda med era nya fotskrapor. Gjutjärn är ett fantastiskt material med både hållbarhet samt karaktär och det är alltid extra kul när produkterna kommer till sin rätt i sin nya miljö.
Stort tack även för att ni delar med er av ert smarta tips. Alla idéer är uppskattade och kan vara till hjälp för andra som funderar på samma produkt.
Tack igen för ert fina betyg och varmt välkommen åter.

snabb leverans

snabb leverans. Bra kundtjänst

Hej Katrin,
Tack för ert fina omdöme.
Det är alltid kul att leveransen upplevdes som snabb och att ni är nöjda med det bemötande som ni fått av oss. För oss är det viktigt att både leveransen ska gå smidig så man snabbt kan njuta av produkten. Er återkoppling uppskattas och betyder mycket för vårt fortsatta arbete. Tack för att ni tog er tid och varmt välkommen åter.

Fin vara

Fin vara, snabb/smidig leverans..

Hej Mats,
Tack för ert toppbetyg.
Det är väldigt roligt att ni uppskattar produkten och att leveransen upplevdes som både snabb och smidig. Vi lägger stor vikt vid att hela köpupplevelsen ska kännas enkel, trygg och välfungerande från start till mål, så det är extra tacksamt att ni nämner detta. Tack för ert omdöme och varmt välkommen tillbaka.

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.