Qvesarum Reviews

2.497
TrustScore 4.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Efter leverans så fraktades vårt växthus för montering Lugn och fin var vår tes Efter montering som gjordes i lugn och ro så blev resultatet helt fantastiskt Helt fantastiska produkter om man vill unn... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Produkte, service und Versand waren alle erste Klasse! Danke an dieser Stelle! Mit meiner Übersetzung hapert es ein bisschen 😅

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jag behövde byta några produkter som jag beställt och fick fantastisk hjälp. Jag behövde inte göra något - de hanterade retur och hjälpte mig att lägga order och skicka de produkter jag ville ha i st... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Otroligt vacker spegel. Bra och snabb leverans. Dock saknade spegeln en gnutta finess från tillverkningen, lite taffliga och sneda skruvar som håller glaset. Men men, man får vad man betalar för.... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Meubelfabrikant
  2. Bouwbedrijf
  3. Handwerk
  4. Interieurinrichter
  5. Schrijnwerker

Geschreven door het bedrijf

Qvesarum är ett svenskt väletablerat företag som designar, producerar och säljer klassiska produkter och inredningsdetaljer till hus, hem och trädgård. Vårt sortiment består till största delen av nyproducerade bygg- och inredningsdetaljer tillverkade på ett hantverksmässigt sätt i en hållbar och tidlös stil.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft 94% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

(2.497)

416 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Så nöjd

Så nöjd! Älskade min nya tillskott i hemmet!

27 mei 2026

Hej Jennifer,
Tack för ert topp-betyg.
Det är roligt att ni är så nöjda och att er nya produkt har blivit ett uppskattat tillskott i hemmet. Vi blir så glada när våra produkter hittar hem och får en plats där de kommer till sin rätt. Tack för att ni tog er tid att lämna er härliga feedback och varmt välkommen åter.

Hej Anya,
Det är väldigt glädjande att leveransen gick snabbt och att produkten levde upp till era förväntningar. För oss är det viktigt att både informationen vi ger och hela köpupplevelsen känns tydlig, trygg och enkel genom hela processen, från beställning till leverans.
Vi uppskattar att ni tog er tid att lämna ett omdöme och hälsar er varmt välkomna tillbaka framöver.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Snabb leverans och produkten stämde…

Snabb leverans och produkten stämde överens med beskrivningen.

Hej Anna,
Tack för er fina feedback.
Det är väldigt roligt att leveransen gick snabbt och att produkten motsvarade beskrivningen. Vi lägger stor vikt vid att informationen ska vara tydlig och att upplevelsen ska kännas trygg hela vägen från beställning till leverans. Tack för att ni tog er tid att lämna ett omdöme och varmt välkommen åter.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Snabb leverans.

Hej Hans,
Tack för ert fina omdöme.
Vad kul att leveransen upplevdes som snabb och smidig. Vi arbetar löpande med att våra beställningar ska hanteras effektivt och nå fram så enkelt som möjligt, så extra kul att ni lyfter just detta. Tack för att ni tog er tid att lämna ett betyg och varmt välkomna tillbaka.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Trevlig produkt till att hänga upp…

Trevlig produkt till att hänga upp trädgårdslangen på, och verkar väldigt stabil också. Snabb leverans.

Hej Jan,
Tack för ert fina omdöme.
Vad roligt att ni känner er nöjd med ert köp. Vi försöker erbjuda ett brett sortiment med många produkter för både utemiljö och trädgård, så det finns något som passar alla - så extra kul att ni nämner detta. Det gläder oss också att leveransen upplevdes som smidig. Tack även för att ni tog er tid att lämna ett betyg och varmt välkommen tillbaka.

Hej Marie,
Tack för ert toppen-betyg.
Det är glädjande att leveransen gick snabbt. Vi arbetar kontinuerligt för att beställningar ska hanteras effektivt och komma fram så smidigt som möjligt, så det är alltid kul när det fungerar utan problem. Tack för att ni delar med er och har lämnat ett fint omdöme, varmt välkommen åter.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jättenöjd med mina nyinköpta fotskrapor…

Jättenöjd med mina nyinköpta fotskrapor i gjutjärn. Tips! Satte på bump-on så de inte missfärgar trätrallen.

Hej Maria,
Tack för ert fina feedback.
Vad roligt att ni är nöjda med era nya fotskrapor. Gjutjärn är ett fantastiskt material med både hållbarhet samt karaktär och det är alltid extra kul när produkterna kommer till sin rätt i sin nya miljö.
Stort tack även för att ni delar med er av ert smarta tips. Alla idéer är uppskattade och kan vara till hjälp för andra som funderar på samma produkt.
Tack igen för ert fina betyg och varmt välkommen åter.

snabb leverans

snabb leverans. Bra kundtjänst

Hej Katrin,
Tack för ert fina omdöme.
Det är alltid kul att leveransen upplevdes som snabb och att ni är nöjda med det bemötande som ni fått av oss. För oss är det viktigt att både leveransen ska gå smidig så man snabbt kan njuta av produkten. Er återkoppling uppskattas och betyder mycket för vårt fortsatta arbete. Tack för att ni tog er tid och varmt välkommen åter.

Fin vara

Fin vara, snabb/smidig leverans..

Hej Mats,
Tack för ert toppbetyg.
Det är väldigt roligt att ni uppskattar produkten och att leveransen upplevdes som både snabb och smidig. Vi lägger stor vikt vid att hela köpupplevelsen ska kännas enkel, trygg och välfungerande från start till mål, så det är extra tacksamt att ni nämner detta. Tack för ert omdöme och varmt välkommen tillbaka.

Hej Jolanta,
Tack för er fina feedback.
Det är väldigt roligt att ni är nöjda och att ni känner er glada över produktens kvalité. Vi strävar alltid efter att erbjuda produkter som håller en jämn och pålitlig nivå, både i funktion och utförande så det är härligt att ni nämnder just detta. Tack för att ni lämnade ett omdöme och varmt välkommen åter.

Hej Anders,
Tack för ert omdöme.
Det är glädjande att ni känner er nöjda både med gångjärnen och servicen. Vi lägger stor vikt vid att kombinera funktionella produkter med ett bemötande som känns tryggt, så extra kul att ni lyfter just detta. Tack för att ni tog er tid att lämna feedback och varmt välkommen åter.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jag fick mitt paket snabbt.

Jag fick mitt paket snabbt.

Hej Bitte,
Tack för ert toppbetyg.
Vad kul at ni känner er nöjda med en smidig leverans.
Att leveransen var snabb är något vi är stolta över och ständigt arbetar för att upprätthålla så det är extra kul att ni lyfter just detta.
Tack för att ni tog er tid att lämna ett betyg och varmt välkommen åter.

Super nöjd.

Hej Anna,
Tack för ert fina omdöme.
Vad kul att ni känner er nöjd med er upplevelse hos oss.
Det är alltid vårt mål med att varje kund skall känna sig nöjd med både produkt och vår service.
Tack för att ni tog er tid att lämna er feedback och varmt välkommen åter.

Hanterade en fraktskada utmärkt

Hanterade en fraktskada utmärkt

23 mei 2026

Hej Jonas,
Tack för ert toppbetyg.
Tyvärr kan det ibland uppstå skador under transport och när det sker är det viktigt för oss att agera snabbt och se till att ni som kund får en smidig samt trygg lösning.
Tack för att ni tog er tid att lämna ett omdöme. Det är alltid lika värdefullt för oss att få bekräftelse på att vår hantering fungerar som den ska, även när något inte går helt enligt plan.
Varmt välkomna tillbaka till oss.

Rekommenderas

Funkade hur smidigt som helst.
Dessutom bra packat.

18 mei 2026
Review zonder uitnodiging

Hej All drinks on me,
Tack för ert toppen-betyg.
Det gläder oss att allt fungerade smidigt och att ni även uppskattade paketeringen. Vi lägger stor vikt vid att varje beställning ska hanteras tryggt och omsorgsfullt hela vägen fram.
Er feedback uppskattas och betyder mycket för vårt fortsatta arbete med att skapa en smidig och pålitlig kundupplevelse.
Tack för att ni tog er tid att lyfta detta och varmt välkommen åter.

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Jeg har bestilt en Shaws bundventil i…

Jeg har bestilt en Shaws bundventil i krom til min køkkenvask. På hjemmeside står det klart:” SHAWS OF DARWEN, BUNDVENTIL VASK KROM”. Men, så kom der en billig kopi af den jeg har i forvejen, men er beskadiget, uden porcelæn knap med Shaws mærke på osv. Materialet er en billig krom udgave. De tilbyder ikke noget retur eller kompensation men beretter mig at det ikke står det er en Shaws på hjemmeside. De får tre stjerne fordi de to køkkenhåndklæder af hør er ok, men alt alt for dyrt for det kvalitet de leverer for alt det jeg har bestilt. Det er ærgerligt.

19 mei 2026
Review zonder uitnodiging

Hej Jasna,
Tack för att ni tog er tid att dela er upplevelse.
Vi har två olika modeller av bottenventiler i vårt sortiment. Den modell ni beställt är vår platsbesparande variant, framtagen för att ta mindre utrymme och denna modellen levereras utan Shaws-logotyp på porslinsknappen. Vi har även den klassiska modellen med Shaws-märkning tillgänglig på hemsidan som ett separat alternativ.

Vi förstår samtidigt att produkten inte motsvarade de förväntningar ni hade utifrån presentationen på hemsidan och vi tar med oss er synpunkt kring hur skillnaderna mellan modellerna kan förtydligas ytterligare. Tydlig och korrekt produktinformation är viktigt för oss och något vi kontinuerligt arbetar med att förbättra. Om produkten inte känns rätt för er så har ni självfallet alltid möjlighet att returnera, då vi vill att våra kunder ska känna sig trygga med sitt köp. Tack för att ni tog er tid att lämna er feedback och välkomna åter.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

såpa är en miljövänlig produkt som jag…

såpa är en miljövänlig produkt som jag gillaratt använda, och dryg.jag gillar era produkter och den miljövänliga sidan

23 april 2026

Hej Hildegard,
Tack för ert fina omdöme. Det är kul att ni uppskattar såpan och den miljövänliga tanke som präglar våra produkter. Vi lägger stor vikt vid att erbjuda produkter som både håller hög kvalitet, samtidigt som det är ett mer hållbart val i vardagen.
Det betyder mycket för oss att ni uppmärksammar just den delen, då omtanke om både funktion och miljö är något vi arbetar aktivt med i vårt sortiment.
Tack för att ni tog er tid att lämna ett fint betyg och varmt välkommen åter.

Trevliga och proffsiga

Snabb hantering och frakt

4 mei 2026

Hej Tobias,
Tack för ert fina betyg.
Det gläder oss att ni upplevde både hanteringen och frakten som snabb. Vi arbetar kontinuerligt för att beställningar ska hanteras effektivt och levereras smidigt, så det är kul att ni lyfter detta.
Tack för att ni tog er tid att lämna ett omdöme och varmt välkommen åter.

Älskar mina varor

Älskar mina varor. Välgjorda med hög kvalitet. Tillmötes gående och serviceinriktad personal. Besök gärna butiken, så fin och inspirerande!

4 mei 2026

Hej Annika,
Tack för ert fantastiska omdöme. Det värmer att ni uppskattar både kvaliteten och känslan i våra produkter. Vi lägger stor omsorg vid att erbjuda välgjorda produkter med fokus på både hållbarhet och design, så det betyder extra mycket att det märks hela vägen fram till er upplevelse.
Det är också väldigt roligt att ni lyfter personalen och bemötandet. För oss är service en viktig del av helheten, där varje kund ska känna sig välkommen, lyssnad på och trygg genom hela upplevelsen – oavsett om det gäller ett besök i butiken eller en beställning online.
Stort tack för att ni tog er tid att dela med er av er upplevelse och varmt välkomna åter.

Snabb leverans.

29 april 2026

Hej PS,
Tack för ert toppen-betyg.
Det gläder oss att ni är nöjda med en snabb leverans. Vi arbetar löpande för att våra kunder ska få en så smidig och trygg upplevelse som möjligt från beställning till leverans, så det är väldigt värdefullt för oss att höra att detta har märkts av. Tack för att ni tog er tid att dela med er av er upplevelse och varmt välkommen tillbaka framöver.

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.