Qvesarum Reviews

2.506
TrustScore 4.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det spiller maksimalt at handle med Qvesarum, Produktet svare 100% til mine forventninger, og kom to dage efter min bestilling. Da det vare en tung vare, så havde Qvesarum embaleret den grundigt, sål... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Efter leverans så fraktades vårt växthus för montering Lugn och fin var vår tes Efter montering som gjordes i lugn och ro så blev resultatet helt fantastiskt Helt fantastiska produkter om man vill unn... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Varning för Qvesarum och väggblandare Rodos krom. Kvaliteten är inte vad man förväntar sig av kromad blandare för 2510:-. Förvånansvärt lätt, trasiga packningar och läckande pip. Rörmokaren dömde... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jag behövde byta några produkter som jag beställt och fick fantastisk hjälp. Jag behövde inte göra något - de hanterade retur och hjälpte mig att lägga order och skicka de produkter jag ville ha i st... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Meubelfabrikant
  2. Bouwbedrijf
  3. Handwerk
  4. Interieurinrichter
  5. Schrijnwerker

Geschreven door het bedrijf

Qvesarum är ett svenskt väletablerat företag som designar, producerar och säljer klassiska produkter och inredningsdetaljer till hus, hem och trädgård. Vårt sortiment består till största delen av nyproducerade bygg- och inredningsdetaljer tillverkade på ett hantverksmässigt sätt i en hållbar och tidlös stil.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft 94% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

(2.506)

429 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Høj kvalitet på produktet

Høj kvalitet på produktet, flot udstilling til inspiration, god hjælp og fleksibilitet under processen med bestilling.

Hej Kim,
Stort tack för er fina recension. Vi är glada att ni uppskattade både produktens höga kvalitet och utställningen som inspiration.
Det betyder mycket för oss att kunna erbjuda personlig hjälp och flexibilitet under beställningsprocessen, så att hela upplevelsen blir smidig och trygg.
Tack för att ni tog er tid att lämna ett betyg och varmt välkommen åter.

Allt fungerade smidigt.

Allt fungerade smidigt.
Gjutjärnsbordet (piedestalen) höll bra kvalitet!

Hej Janne,
Tack för ert toppbetyg. Vi är glada att allt fungerade smidigt och att gjutjärnsbordets kvalitet motsvarade era förväntningar. Vi lägger stor vikt vid hållbarhet och gediget utförande, så det är alltid roligt när våra kunder uppskattar det.
Tack för att ni tog er tid att lämna ett betyg och varmt välkommen åter.

Hej Jesper,
Stort tack för ert fina omdöme. Vi är glada att ni uppskattade vår kundservice. För oss är det viktigt att varje kund bemöts personligt så att hela köpupplevelsen känns trygg och smidig. Vi gör alltid vårt bästa för att finnas till hands och det är extra värdefullt att få veta när det uppskattas.
Tack för att ni tog er tid att skriva en recension och varmt välkomna åter.

Nöjd

Hej
Jag köpte stolar som var så fina överträffar mina förväntningar 🤩

29 januari 2026

Hej Cecilia,
Stort tack för ert toppbetyg och vi är glada att stolarna överträffade era förväntningar. För oss är det viktigt att varje produkt inte bara är funktionell, utan också bidrar till en trivsam och inspirerande miljö, så det känns extra roligt när våra kunder blir så nöjda.

Hej Micaela,
Tack för ert fina omdöme. Vi är glada att ni uppskattar badkarets design och kvalitet.
Det är alltid vårt mål att erbjuda produkter som inte bara är funktionella utan också skapar en känsla av lyx och trivsel i hemmet.

Så fina saker

Så fina saker, bra bemötande och snabb leverans. Kan inte klaga på något.

Hej Birgitta,
Stort tack för ert fina omdöme. Vi är glada att ni uppskattade ert besök hos oss och det är precis den helhetsupplevelse vi strävar efter att erbjuda.
Tack för att ni tog er tid att lämna era fina ord och varmt välkomna åter.

God kundeservice

Hej Jacob,
Tack för ert fina omdöme.
Vi är glada att ni upplevde vår service som bra. Vi strävar alltid efter att ge snabb, tydlig och trygg support till alla våra kunder.

Super schnelle Lieferung

Super schnelle Lieferung. Sehr froh, überhaupt das Ersatzteil für eine Lampe zu bekommen.

Hallo Gudrun,
Vielen Dank für Ihre Top-Bewertung.
Wir freuen uns, dass die Lieferung reibungslos verlaufen ist und Sie das richtige Ersatzteil erhalten haben. Unser Ziel ist es stets, unseren Kunden den Zugang zu benötigten Produkten einfach und zuverlässig zu gestalten. Vielen Dank, dass Sie sich die Zeit für eine Bewertung genommen haben, und wir heißen Sie herzlich wieder willkommen.

Hello Gudrun,
Thank you for your top rating.
We are glad that the delivery went smoothly and that you received the correct spare part. Our goal is always to make it easy and safe for our customers to get what they need. Thank you for taking the time to leave a review, and you are very welcome back.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Beställde en stege som dessvärre blivit…

Beställde en stege som dessvärre blivit transportskadad. Fick väldigt bra mottagande och hjälp från Qvesarum som kom med olika förslag om kompensation/retur.

Hej Fredrik,
Tack för ert topp-betyg.
Det är förstås tråkigt när en vara skadas under transport, men vi är glada att ni upplevde vårt bemötande som positivt. För oss är det alltid viktigt att snabbt erbjuda smidiga och tydliga lösningar när något inte går som planerat. Vårt mål är att varje kund ska känna trygghet och få en helhetsupplevelse som känns bra.
Tack för att ni delade med er och varm välkomna åter.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Fick en vara som var sönder och gjorde…

Fick en vara som var sönder och gjorde en reklamation där jag fortfarande inte fått ett svar.

Hej Frida,
Vi beklagar att er upplevelse inte blev som förväntat. Transportskador är alltid olyckliga och vi arbetar noggrant för att snabbt hitta smidiga och tillfredsställande lösningar för alla kunder.
Vi kan se att ert ärende är påbörjat och vi gör vårt bästa för att säkerställa att situationen hanteras på ett tryggt och professionellt sätt. Vi vill alltid att alla kunder ska känna sig säkra på att de får ett ansvarstagande bemötande och tydliga lösningar.
Tack för att ni delade med er av er upplevelse och vi hoppas vi kan vända denna upplevelse.

Lätt att beställa

Lätt att beställa. Snabb transport.

12 januari 2026

Hej Britt-Inger,
Det gläder oss att det var enkelt att beställa och att leveransen kom fram snabbt. Vi arbetar alltid för att göra hela köpupplevelsen så smidig och trygg som möjligt. Det är extra roligt när våra kunder uppskattar det. Tack för att ni tog er tid att dela er upplevelse – vi ser fram emot att få välkomna er tillbaka.

Jätte smidigt

Jätte smidigt - och jättefina varor med snabb leverans

20 januari 2026

Hej Anna-Karin,
Tack för ert högsta betyg.
Det är alltid roligt när leveransen kommer fram tryggt och snabbt, extra värdefullt är att få veta att vår insats uppskattas.
Tack för att ni tog er tid att dela er upplevelse – det betyder mycket för oss. Varmt välkommen tillbaka.

Nemt og hurtigt

Hej Birgit,
Tack för er recension.
Vi är glada att hela processen fungerade smidigt och ni känner er nöjd.
Vi uppskattar er feedback och hoppas ni besöker oss igen.

Väldigt fina saker:)

Hej Bela,
Tack för ert topp-betyg.
Vi blir glada av och det betyder mycket för oss att våra kunder känner sig inspirerade och nöjda med våra produkter.
Tack för ni tog er tid att lämna en fin kommentar och varmt välkommen åter.

Trevligt bemötande hos Qvesarum

Trevligt bemötande hos Qvesarum. Snabb och väl inpackad leverans 🚚

Hej Catarina,
Tack för ert fina omdöme.
Det gläder oss att ni upplevde ett gott bemötande. För oss är det viktigt att allt är omsorgsfullt förpackat så att varorna når fram i gott skick och vi är glada över att leveransen gick snabbt.
Tack för att ni tog er tid att dela er upplevelse och varmt välkommen tillbaka!

Fantastisk kundtjänst

Superfint tegel och bra kvalitet. Så nöjda med er kundtjänst.

Hej Sandra,
Tack för ert topp-betyg.
Det är väldigt roligt för oss att ni känner er nöjda med ert köp, både med teglet och med kontakten med oss.
Vi finns här för att hjälpa till hela vägen och uppskattar att ni tog er tid att dela er upplevelse. Varmt välkommen åter.

Bra kvalitet

Bra kvalitet, snygga grejor, snabb leverans.

Hej Elisabeth,
Tack för ert fina betyg. Det är härligt att ni känner er nöjda med både kvaliteten, utformningen och leveransen. Vi arbetar kontinuerligt för att erbjuda välgjorda produkter och en smidig köpupplevelse, och er kommentar bekräftar att vi är på rätt väg.
Tack för att ni tog er tid att dela er upplevelse och varmt välkommen tillbaka.

Toppen

Toppen, snabb leverans

12 januari 2026

Hej Jeanette,
Tack för ert topp-betyg.
Härligt att leveransen gick smidigt och nådde fram snabbt.
Tack för att ni tog er tid att lämna en recension och varmt välkomna tillbaka.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg er godt tilfreds med kvalitet på…

Jeg er godt tilfreds med kvalitet på lampen og hele handlen.

15 januari 2026

Hej Max,
Tack för ert topp-betyg.
Härligt att produkten motsvarade förväntningarna och ni känner er nöjd med ert köp.
Tack för att ni tog er tid att dela er upplevelse och varmt välkommen åter.

Dit is Trustpilot