Raiffeisen Bank d.d. Bosna i Hercegovina Reviews 6

2,3

2,3

Slecht

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Reiffeisenbanka mi je moj Prijedlog Odbijo 😡😡😠

Veoma sam razočaran Raiffeisen bankom u Bosni i Hercegovini.
U januaru 2025. godine sam pažljivo podnio svoj prijedlog kako bi osobe s autizmom i invaliditetom imale pristup premium karticama bez dokaza o prihodima.

Nakon interne provjere dobio sam e-mail u kojem je pisalo:
"nakon izvršene provjere banka vas informiše da rade redovno unapređenje",
i da redovno provjeravam web stranicu jer rade na poboljšanjima.

Također mi je obećano da ću biti obaviješten čim moj prijedlog krene u realizaciju.
Međutim, od januara do maja ništa nije urađeno, a u junu i julu sam dobio samo odbijenice.

To me je zaista izuzetno razočaralo i rastužilo, posebno jer mi je potvrđeno da je moj prijedlog nakon provjere ocijenjen kao moguć. Umjesto stvarnih poboljšanja, sada dobijam odgovor da je to "zakonski nemoguće".

Smatram da je ovakvo ponašanje banke neprihvatljivo i iskreno želim da se izvrše promjene u pravilima, kako bi se želje klijenata poput moje ubuduće ozbiljno shvatile i realizirale.

13 augustus 2025

Sa klijentima radimo do 12h...

Pošto sam prisiljen biti vaša mušterija zbog politike firme gdje sam zaposlen kao i zbog aktivnog kredita koji vraćam, očekivao bih bar neku vrstu ljudske, ako ne umjetne inteligencije. Zanemarimo činjenicu da mi blokirate račun nakon jedne propuštene rate (a ne 3 - posljednji put manje od jedne). Blokirali ste mi karticu prije Bog zna koliko dana jer sam na sasvim drugom računu dužan ukupno možda godinu naknade računa. Pa mogli ste jednostavno prebaciti novac sa postojećeg računa? Ne, jer vi "niste ovlašteni" - Pa nisam vas ni ovlastio da povežete ova dva računa ikad!!!! Sunce je, po danu 40 stepeni, a ja zbog Vas moram hodati i polovične informacije skupljati. Zašto jednostavno ne zatvarate poslovnice poput ove u Konjicu da vaa se riješimo. Zadnja normalna direktorica dala je otkaz prije 6-7god, a kada Vam djevojčica od 19 god radi, i meni određuje je li 100 dolara koje mijenjam ispravno - "Vrh piramide joj je neobičan" - a ja novčanicu iz sefa banke podigao. Ma fuj, .... kao kengur u skokovima. Znate šta ide ispred.

14 augustus 2025

slow as hell

been waiting over a month for someone to contact me about my new card only to get the response "you were supposed to have been contacted" when i finally went over myself. still waiting for said card because of slow system updates, after I've already told clients I would be receiving my card soon because what serious damn bank takes two months to give you your damn card

22 november 2024

Make it not happen

'Make it not happen' should be the slogan. Waiting 3 weeks for bank transfer, asking for the same info. several times, grumpy staff, poor communication, no follow-up. It is hard to believe one can operate on this basis and be in business

18 juni 2024

This bank is shameful

This bank is shameful. They advertise their hours of operation from 08:00 to 16:30 but from 12:00 they refuse to allow customers to conduct any transactions.
They have already made it clear they don't want their customers coming into the branches and are now solidifying this decision by limiting the hours customers can do anything in the bank.
Interestingly, they have cut their hours but not their fees.

7 februari 2023

Is dit jouw bedrijf?