Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

The shipping was quite shit, it took 3 weeks to ship it from Denmark to Latvia and while it did provide tracking since it went throught something like 2-3 carriers it wasn’t at all useful - the last... Toon meer

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

The systems to purchasing, getting the receipt and trackers were alright, however the moment I received a link to package tracking from a delivery company (i.e. DHL), it was invalid throughout the del... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Har bestilt en skærm hos dem, jeg har ikke modtaget kvittering eller ordrenummer!? Pengene er nu trukket på mobilepay efter 5 dage. De svarer ikke på mail forespørgsler, ejheller er det muligt at... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

EDIT: Contacted Jeppe / @jkollerup.dk and after that everything was updated quickly. +1 star to original review _______________________________________________________________ 25.11.2025 I'd app... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Bedrijfsgegevens

1. Computerwinkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Hos RaspberryPi.dk sælges mini-computeren Raspberry Pi med alt det tilbehør, du kan forestille dig. Anvendelsesmulighederne er mange, og hjemmesiden fungerer (udover som webshop) som en fællesskabsside, hvor alle interesserede kan holde sig opdateret på Raspberry Pi samt skrive med andre danskere herom i forum.

Contactgegevens

2 sterren
1 ster

Heeft 43% van zijn negatieve reviews beantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

I'm really enthusiastic when retailers…

I'm really enthusiastic when retailers make things easy. Thank you very much for the fast and above all uncomplicated communication & solution regarding the replacement of an unexpectedly defective power supply unit. All the best from Berlin o/

30 november 2024

Tak til Maja fra kundeservice

Vi købte et par produkter, som vi alligevel ikke skulle bruge. Vi benyttede de 14-dages returret og fik alle pengene tilbage.
Særligt dejligt var det at Maja fra kundeservice udviste god service, da vi sendte pakken retur til adressen på vores invoice og ikke deres pakkeboks. Det var heldigvis intet problem - tak for det.

- Amanda.

13 november 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Returnerede defekt Raspberry P4 for…

Returnerede defekt Raspberry P4 for garanti ombytning.
Har i en uge intet hørt trods utallige høflige mails for at få en status.
Det er virkelig dårlig kundeservice.

1 november 2024

Hej Frits,
Jeg kan godt se, at du har skrevet til os d. 29. og 31. oktober, men først har modtaget svar d. 1. november - og som skrevet på mail beklager jeg den ekstra svartid. Vi tilstræber at besvare alle henvendelser inden for 2 hverdage, så det er ikke godt nok, at der i dit tilfælde gik 3.
Vi tilstræber at behandle reklamationssager indenfor 14 dage, og jeg kan se, at din sag blev behandlet indenfor 4 dage. Jeg har forsøgt at følge op på, om alt er, som det skal være med din nye vare, men da jeg ikke har modtaget svar fra dig, håber jeg, at det er - ellers er du altid velkommen til at rette henvendelse til os igen.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Shopping was easy and delivery was…

Shopping was easy and delivery was fast, items were packed nicely and they didnt rattle all over the package, only "cons" for me was that there was no paper invoice/receipt inside but i have the digital one, website has things on finnish and the translation was abit wierd and somethings didnt make any sense but i do my shopping in english so that wasnt a problem for me

Overall: i will order more from RasberryPi.dk ^^

25 oktober 2024
Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Tager alt for lang tid før retur sager behandles

Revideret:
Har modtaget pengene retur.
Det er selvfølgelig rigtig godt. Tak for det.
Men I skal simpelthen have "død/pine" styr på den del af forretningen.

Oprindelige indlæg:
Det er over en måned siden, at jeg sendte en fortrudt vare retur til jer via den adresse, som I sendte mig per mail. Siden da har jeg ikke fået refunderet mit beløb. Jeg har forsøgt forgæves at skrive til jeres support.

Skal jeg tolke det som I bare beholder pengene ?

Desuden kunne man samtidig nævne at I også er utrolig svære at komme i kontakt med.
I mit tilfælde placerer jeg en ordre kl. 9.45.
Annullerer den per mail kl. 10.00.
Får svar kl. 13.40, at det er for sent, da den er sendt afsted.
Intet mobil nr. eller andet, som gør kunden i stand til at tage kontakt til virksomheden i situationer som disse.

15 oktober 2024

Hej Elo,

Jeg kan ikke se i vores system, at du har henvendt dig til os uden at modtage svar indenfor 1 døgn - men jeg beklager naturligvis, hvis det skulle være tilfældet.

Jeg kan godt se, at der har været en længere behandlingstid på din retursag end normalt. Vi refunderede dog beløbet til din konto med det samme, du henvendte dig omkring dette.

Jeg er ked af, at du har haft en dårlig oplevelse med vores service, men jeg vil gerne henvise til vores handelsbetingelser: "Oftest sender vi din ordre afsted samme dag, og derfor kan vi som udgangspunkt ikke nå at annullere eller ændre i din ordre. Lykkes det at annullere din ordre, vil du modtage en mail med bekræftelse på, at annulleringen er gået igennem."

Vi prioriterer hurtig levering til vores kunder, og derfor kan vi desværre ikke altid reagere hurtigt nok i kundeservice til at kunne annullere ordrer inden afsendelse - selvom vi altid gør vores bedste.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Manglende vare og forsvundet kundeservice

Jeg bestilte flere varer d.13/09/2024, som blev modtaget inden for 2-3 arbejdsdage, hvilket var at forvente ifølge hjemmesiden. Da et af produkterne viser sig at være defekte ved åbning af varen (dette produkt blev først åbnet d.20/09/2024), sendes den med det samme til reklamation, hvortil kundeservice er hurtig til at reagere (inden for nogle timer). Den defekte vare sendes retur, og jeg får at vide, at en ny vare er sendt med et trackingnummer d.30/09/2024. Fordi der efter 4 dage i PostNord-appen stadig står, at PostNord stadig venter på at modtage pakken hos deres terminal, før pakken kan sendes, vælger jeg at skrive til kundeservice igen om morgenen d.04/10/2024. Efter nogle dage uden svar, sender jeg endnu en mail, som jeg heller ikke har fået svar på endnu. Fordi jeg ikke har kunnet finde virksomhedens telefonnummer, har jeg nu ikke mulighed for at kontakte dem om min manglende vare (en Raspberry Pi touchskærm), og det ser ud til, at man skal skrive en anmeldelse omkring det, før man har en sandsynlighed for at få sit produkt, som man oprindeligt skulle have haft intakt for snart en måned siden.

8 oktober 2024

Hej Juliane,

Jeg beklager, at du ikke er tilfreds med vores svartid i kundeservice. Jeg kan se, du har skrevet til os en fredag, hvorfor der desværre kan være længere svartid. Vi tilstræber at besvare alle henvendelser inden for 2 hverdage, hvilket jeg kan se, vi har levet op til i dit tilfælde. Vi fik med det samme sendt en ny vare afsted til dig, som blev leveret hurtigt. Jeg har forsøgt at kontakte dig, for at høre om alt er, som det skal være med den nye vare, men desværre uden held

Professional approach

I was ordering from Germany. Unit was unfortunately faulty, but seller was very supportive to help me troubleshoot my problem, finally faulty unit was quickly replaced. I appreciate very professional and pro-customer oriented approach!

25 september 2024
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Har med fejl bestilt Home Assistant…

Folk fra Raspberrypi.dk var efterføgende i kontakt med mig og har behandlet sagen hurtigt og professionelt. Tak Maja
------------------------
Har med fejl bestilt Home Assistant Yellow i stedet for Green. Jeg skrev til dem med det samme ca 10 minuter efter ordre blev placeret. Ingen svar, og ingen svar til 3 yderligere beskeder fra mig de følgende dage. De har ingen kunde service tlf nummer og det registrerede firma har heller ikke oplyst tlf nummer. De her menesker er en joke når det drejer sig om kunde service og kontakt med dem. I skal godt nok bestille Raspberry pi et andet sted fra.

20 september 2024
Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Godt - men ikke helt godt nok

Jeg har købt flere gange hos jer (gode varer og gode priser). Sidste gang havde jeg brug for hurtigt at rette en ordre, men fik ingen reaktion via jeres kontaktformuler. Bestilte inden kl 15, men da var pakken allerede afsendt. Det kostede mig unødigt en ekstra fragt. Det er godt, men ikke godt nok.

9 september 2024

Hej David,

Jeg beklager, at du har haft behov for at rette eller annullere en ordre, som vi desværre ikke kunne imødekomme. Vi prioriterer hurtig levering til vores kunder, men det betyder desværre også, at vi ikke altid kan nå at besvare mails inden, ordrerne når at blive afsendt.

Maja, RaspberryPi.dk

Lees meer over geverifieerde reviews.