Deze zaak verdient geen ene ster. Vuile Oplichter. ZAKKENVULLER Wel t product laten betalen. Maar niks leveren. Telefonisch niet bereikbaar. Zelfs nog een mail gedaan. GEEN ANTWOORD. BESTEL H... Toon meer

Hier niets bestellen. Op goed vertrouwen en zonder helaas de reverenties te hebben gelezen toch wat besteld! En het ging net als alle andere voor mij ook fout. Niets ontvangen. De telefoon gaat ov... Toon meer

1,5

Zeer slecht

duerslot

je bent een oplichter boek mijn geld retour anders ga ik aangifte doen bij politie in nederland en in duitsland

8 maart 2023

Hier niets bestellen

Hier niets bestellen! Oplichters zijn het
Leveren hun product niet en geld ook niet terug! Reageren nergens op, nemen telefoon niet op.
Ik ga hier aangifte van doen, begrijp niet dat zulke mensen zo door kunnen gaan

9 maart 2023

Hier niets bestellen.

Hier niets bestellen.
En het ging net als alle andere voor mij ook fout. Niets ontvangen.
De telefoon gaat over maar wordt niet opgenomen, op e-mail geen reactie dus dan maar elke dag een e-mail sturen dat er aangifte gedaan gaat worden. Dat helpt en geld teruggestort vieze oplichters.
Zeer slecht dat ze hier zomaar mee door kunnen gaan.

8 maart 2023

Zijn gewoon oplichters

Zijn gewoon oplichters. Je besteld en betaald het maar je ontvangt niks. Vervolgens probeer je contact op te nemen zonder resultaat. Conclusie geen onderdeel en je geld kwijt. Vuile dieven

2 februari 2023

Rbautoparts bestaat alleen maar om…

Rbautoparts bestaat alleen maar om betalingen aan te nemen zonder ooit te leveren. Tip: mailen, dreigen met aangifte bij politie en kvk heeft bij mij tot terugbetaling geleid. Fijn dat ik mijn geld terug heb, jammer dat ik geen aangifte meer kan doen. Door alleen geld te houden van mensen die het erbij laten zitten zal er wel voor zorgen dat deze website al jaren in de lucht is en zal blijven.

31 januari 2023

oplichters..

oplichters... krijg niets opgestuurd na betaling ook geen reactie op mail wel dat je betaald hebt krijg je een mail van .
ik snap niet dat dat bedrijf nog online is
de bestelling is van 9-12-2022 en nog niets binnen !!!

6 februari 2023

Onderdeel fiat 500 besteld

Onderdeel fiat 500 besteld, 22 December 2022.
Afgerekend 46.49 euro. Onderdeel werd niet geleverd.
Na contact name de melding gekregen dat het onderdeel niet kon geleverd worden. Alles netjes terugbetaald 89 09 januari 2023

Manu

21 december 2022

Helaas kloppen de recensies

Helaas kloppen de recensies. Na bestellen en betalen krijg je direct een mail met bevestiging en de factuur. Daarna wordt het stil. Geen reactie op telefoon en sms. Krijg via sms bericht: we hebben vakantie. Contact alleen per e-mail meer info op onze website. Op e-mail wordt ook niet gereageerd.

11 januari 2023

Oplichters! Niets bestellen hier.

Product besteld en betaald wat in 1 tot 2 werkdagen geleverd zou worden. Nu twee weken verder en nog niks ontvangen. Reageren niet op emails of bellen. Bankrekening nummer wat gebruikt word hoort bij meerdere webshops en is bekend bij de Politie. Aangifte is gedaan. Bestel hier niet!

*na de bekende smoes over GLS uiteindelijk toch op 16 januari mijn geld terug gekregen.

12 december 2022

heb men geld terug gekregen

op 16/12/2022 onderdelen besteld op heden 23/12/2022 nog steeds niets ontvangen heb al 4
e-mails gestuurd na nog meerdere e-mails te hebben verstuurd heb ik men betaalde bedrag terug gekregen waarvoor dank

grt Danny

22 december 2022

Pure internetfraude

Pure internetfraude. Eén ster is al te veel. Bestelling betaald maar nooit geleverd. BESTEL HIER NIETS!!
Ze houden je aan het lijntje en er gebeurt niks.
Klacht ingediend. Dit zijn onbeschaamde dieven

6 december 2022

Ik heb 30-11-2022 een onderdelen…

Ik heb op 30-11-2022 een onderdelen besteld en geld overgemaakt maar geen enkel bevestiging onvangen, ik heb een email gestuurd maar toch geen reactie, daarna heb ik een aangift online gedaan , gelukkig paar dagen later heb ik mijn geld terug gekregen voordat een email dat geld zijn terug overgemaakt.
dus ga maar gelijk een aangift doen.
Mohamed

29 november 2022

Oplichters

Heb een aankoop gedaan van boven de 50 euro. Tot heden niks ontvangen. Telefonisch contact niet mogelijk. Zal aangifte doen bij politie.

4 december 2022

Vermijd dit bedrijf

Tegen beter weten in, omdat het een klein bedrag was, toch voordeel van twijfel gegeven maar doe dit niet! Alles wat hier geschreven wordt meegemaakt. Niet geleverd, excuus dat het bij gls blijft hangen, hele trage reactie op mail. Heb ze een ultimatem gegeven voordat ik aangifte ga doen. Weet niet wat hier gaande is, maar dit is GEEN betrouwbare zaak

16 oktober 2022

OPLICHTERS

In een woord gezegd
OPLICHTERS !!!!!!!!!!!!!!!!!
Bestel hier nooit iets , want je krijgt je artikel nooit , en je geld kwijt !!!!!!!!

1 oktober 2022

Oplichting!!!

Onderdeel besteld, was voorradig volgens de site, direct 52€ betaald. Na 3 weken zelf een mail gestuurd. Ze zouden met vakantie geweest zijn en product zou worden verzonden binnen de 3 werkdagen. Na 14 dagen zelf terug contact opgenomen via mail. Pakket was volgens hun blijven hangen bij GLS. Ze zouden het bedrag terug storten binnen de 3 werkdagen. Nu 3 weken verder nog steeds geen bedrag terug gekregen. Niet bij bestellen, oplichting!

20 oktober 2022

Oplichters zijn het niks ontvangen pas…

Oplichters zijn het niks ontvangen pas op !!!!’ advies ik doe aangifte als is het maar gelukkig een klein bedrag van 30 euro voor een mistlicht .

Ook melding gemaakt bij de Acm

Doe dus allemaal aangifte help deze oplichters bende te verwijderen van het internet .

17 oktober 2022

Is dit jouw bedrijf?