Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Fine prices, fine espresso, but godawful flavored espresso. I like this company's espresso and I bought a big package. Their espressos named after different italian cities are great and even thei... Toon meer

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

good delivery, well packaged got really excited about new flavours but the tastes can only be described as flat/bland to the point im sure half the pods were the same mix. contacted real coffee and th... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Min erfaring: Bare bløff. Hvorfor må du binde deg til abonnement hvis produktet er så fantastisk? Og tvinge deg til å betale selv om du sier det ikke virker og ønsker å avvikle? Fordi du har gjort tab... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Leveranserna kommer alltid på bestämd tid utan krångel. Väldigt enkelt att skjuta upp leverans dag eller ändra i beställningen. Väldigt gott kaffe. Extra plus för att det nu går att återvinns kapslarn... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Koffiewinkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Kendt fra bl.a. "Bedst i TEST" i Politiken og tv-programmer på Danmarks Radio bl.a. Spis & Spar med tidligere kok i Kongehuset Jesper Vollmer.

3,4

Gemiddeld

TrustScore 3.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Absolut god kaffe!

Absolut god kaffe og jeg er især glad for de mange økologiske muligheder, som kan vælges...
Kakao kapslerne spilder lidt og slutter ikke tæt, men ellers fin smag (Bedømt af børnene ;o) ).
Generel fin service og nemt at navigere hjemmesiden.

Antwoord van Real Coffee

Skønt at du kan lide vores økologiske kapsler! - det er jo også verdens bedste økologiske kaffe 🤩
Hvor er det også dejligt at vores kakao falder i børnenes smag. Vi forsøger hele tiden at forbedre vores kapsler, så hold øje!

Rigtig god kaffe

Jeg får fast leveret kaffekapsler fra Real Coffee. Ordningen fungerer upåklageligt og kaffen er virkelig god og tilmed økologisk.

Mange tak for din anmeldelse!
Fedt at dit Easy abonnement fungerer for dig, det gør det jo netop super nemt at få kaffe hjem til døren! Vi er også glade for at du kan lide vores økologiske varianter! :-)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Med et abonnement fra Real Coffee løber…

Med et abonnement fra Real Coffee løber vi aldrig tør for de gode kaffekapsler.
Vi er super tilfredse med service, levering og ikke mindst den gode smag.

Tak for din anmeldelse!
Det ville heller ikke være godt hvis i løb tør for vores gode kaffe, så det er dejligt og høre, at i er glade for jeres Easy abonnement! 😁

Rigtig god kaffe

Rigtig god kaffe.
Sikker levering hver gang..................... jeg er meget tilfreds.

Mange tak for din anmeldelse!
Vi er rigtig glade for at du er tilfreds med både levering og kaffe. :-) Det varmer hos os.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Meget tilfreds!

Meget tilfreds med både kaffens kvalitet, pris og forsendelse.
Det at kaffen er økologisk betyder meget.
Og det at jeg bare kan fremskynde eller forsinke den faste levering er også et plus!

Antwoord van Real Coffee

Vi vil jo gerne gøre det så nemt for vores kunder som muligt gennem vores Easy abonnement, så det er fantastisk og høre at du er tilfreds!
- Vi er glade for at du sætter pris på vores økologiske kaffe, vi forsøger hele tiden at komme med nye varianter. Så hold øje!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God kaffe og fornuftig pris

God kaffe og fornuftig pris, Ifm Covid19 og måtte jegarbejde hjemmefra og der måtte der mere kaffe til. Derfor oprettede jeg levering hver måned. Kunne snildt rette i bestillingen, udskyde levering eller fremskynde. Altid god service og ja selvfølgelig god kaffe.

Antwoord van Real Coffee

Tak for din fine anmeldelse!
Hvor er det skønt at vores Easy abonnement fungerer for dig. Vi er glade for at du er tilfreds hele vejen rundt, det varmer rigtig meget!

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Avoid like the plague

Coffee took several weeks to arrive, and staff weren't particularly apologetic when I contacted them about this.
And now that they have arrived, at least 1 coffee pod per box doesn't pop properly which means I'm cleaning out my coffee machine at least every other day. I have used lidl coffee pods for over a year without issue (but due to lockdown I went online). Big mistake. Avoid this company like the plague. Anyone want to buy 600+ coffeee pods?

Edit: (Post their reply) I'm well aware of the issues with Brexit. I run my own business and frequently ship to the EU. Thje difference is I comunicated with my customers and didnt belittle them in the communications. I would also like to draw people's attention to the fact that Real Coffee have not responded regarding the quality of their product in their response (which was my main complaint and the reason for the review).

8 februari 2021

Antwoord van Real Coffee

Brixit and the introduction of trade barrierers between EU and GB has been a challenging process. During first half January UPS had great difficulties, but now these have been overcomed and operations are back to normal. Consequently, you will not experience delays anymore. We are very sorry for the experience.

EASY

Det er nemt at bestille og udskyde leveringen. God kaffe og jeg er tilfreds med min EASY pakke.

8 februari 2021

Antwoord van Real Coffee

Fantastisk at du er tilfreds med dit Easy abonnement og vores kaffe. - Easy er bare super easy ;-)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har været kunde siden november 2018…

Jeg har været kunde siden november 2018 og er super tilfreds. Vi har prøvet lidt forskellige kaffer, og vores favorit er Milano. Real Coffees hjemmeside er nem at bruge og der er hurtig levering.

7 februari 2021

Mange tak for din anmeldelse!
Fedt og høre at du har været kunde så længe og at du tilfreds! Der er massere lækre kaffevarianter at prøve, så det er dejligt at i har fundet jeres favorit. :-)

God kaffe, god service

Vi er snart, på tredje år med kaffekapsler fra Real Coffee. Min kone og jeg har hver vores favoritter. Det er nemt at blande og administrere EASY kaffepakken. På et tidspunkt, for længe siden, fik vi noget 1883 kaffesirup, vist nok som gave i forbindelse med bestilling, det ville være fint hvis det kunne komme på sortimentet.
Real Coffee har en yderst venlig kundeservice, både på mail og tlf. henvendelser. Problemer med distributør er blevet løst hurtigt og tilfredsstillende og, fornemmer man, med et smil.
Real Coffee kan på det varmeste anbefales.

7 februari 2021

Antwoord van Real Coffee

Mange tak for din rigtig fine anmeldelse!
Vi bliver så glade for og høre at både din kone og dig er tilfredse.
Vi kan sagtens få tilføjet kaffesirup til dit Easy abonnement hvis du ønsker det. Du kan kontakte os på vores mail; kundeservice@realcoffee.dk, eller ringe til os på; +45 70221500, så finder vi ud af det! :-)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Gode kaffekapsler til en god pris

Gode kaffekapsler til en god pris - nem at ændre bestilling og levering

6 februari 2021

Antwoord van Real Coffee

Tak for din anmeldelse. Hvor er det skønt og høre, at du er glad for vores kaffe, det er altid rart med glade kunder! :-)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Husker at belønne faste kunder

Jeg har været -og er stadig - meget tilfreds kunde 😊igennem flere år. God kaffe til enhver smag og billigere end hvis jeg skulle købe i supermarkedet. Og så er Realcoffee gode til at belønne trofaste kunder ind imellem. Det synes jeg er god stil.

6 februari 2021

Antwoord van Real Coffee

Mange tak for din fine anmeldelse.
Hvor er det bare skønt og høre at du er tilfreds! Det er vi super glade for, og det varmer rigtig meget.

Godt tilfreds,god leveringsaftale.Nemt…

Godt tilfreds,god leveringsaftale.Nemt at ændre bestillingen ,nemt at ændre periode mm

Iøvrigt er det en god kaffe. Selv drikker jeg mest styrke 8.
Dejligt at prøve flere typer

Antwoord van Real Coffee

Tusinde tak for din anmeldelse!
Vi er rigtig glade for og høre at du er glad for dit Easy abonnement. - Og dejligt og høre, at du nyder godt af vores mange gode kaffevarianter :-)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Velsmagende kaffe og dejligt med flere…

Velsmagende kaffe og dejligt med flere varianter. Vi er glade for at være kunde hos jer og meget tilfreds med jeres service.

Antwoord van Real Coffee

Mange tak for din fine anmeldelse. Dejligt at i er glade for vores lækre kaffe samt service. Vi elsker tilfredse kunder! :-)

Kaffe til enhver smag.

Har fået leveret kaffe herfra i nogle år. Kaffe til enhver smag og altid til tiden.

Antwoord van Real Coffee

Tak for din anmeldelse. Fedt og høre at du er glad og tilfreds som kunde hos os, det varmer! :-)

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Perfekt løsning

Dejlig kaffeordning, som er nem at modtage. Dejligt, jeg selv kan bestemme, hvornår jeg ønsker at modtage en sending.

Tak for din anmeldelse!
Fantastisk at du er tilfreds for dit Easy abonnement, det et vi rigtig glade for at høre. :-)

Lees meer over geverifieerde reviews.