Pas op mogelijk faillissement… In maart een bank besteld en volledig betaald. Sinds dien eigenlijk geen contact te krijgen met de Rebellenclub. Telefonisch en via de mail geen reacties. Afspraken... Toon meer
We zijn erg tevreden over onze nieuwe bank. Zomaar bij de winkel in Amersfoort binnengelopen vonden we een erg fraai model, waarvan er nog een identiek exemplaar in het magazijn stond. Dat kwam perfec... Toon meer
Deze Deense houten tafel is MdF met eiken fineer; de piten zijn wel eiken maar bestaan uit aan elkaar geplakte delen. En alles “made in China”, dus weinig Deens en zeker geen hout. Wel mooi afgewerkt... Toon meer
Waardeloze service! Inmiddels 1,5 maand verder en nog steeds geen meubels met een bezorgtijd van 5-7 werkdagen. Toen er niks kwam zelf contact moeten opnemen en bezorging zou pas weken later plaatsvin... Toon meer
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Hele lange wachttijd
15 maart een fauteuil besteld, op site stond dat het binnen 2 weken geleverd zou worden. Het is 30 mei maar ik heb het nog niet binnen. Ze blijven aangeven dat het eraan komt maar dat wordt erg ongeloofwaardig. Ze passen de levertijd ook niet aan op de website. Zou technisch niet lukken. Ik kocht het met 15% korting en kreeg nog wel de 20% korting als coulance die ze overigens bijna voortdurend aanbieden. Hopelijk zit de fauteuil fijn en is het het wachten waard.
Heel blij met mijn bank
Ik ben echt heel blij met mijn bank van de Rebellenclub! De bank kon uit voorraad geleverd worden en wat snel in huis. De bezorger was precies op tijd en erg behulpzaam en vriendelijk. De Stockholm bank zit goed en deze kleur vind ik echt super mooi. Bedankt voor het goede advies!

Antwoord van Rebellenclub
Zes weken lang hoorden we 'het bankstel komt eraan …
Zes weken lang hoorden we 'het bankstel wordt deze week geleverd'. Toen het eindelijk zover was bleek het een bouwpakket te zijn en moesten we 100 euro neertellen om het gemonteerd te krijgen. Wat een waardeloos en klantonvriendelijk bedrijf is Rebellenclub. Bezint eer ge begint!
Heel blij met mijn nieuwe kast
Heel blij met mijn nieuwe kast. Het was op voorraad waardoor het binnen een week geleverd kon worden. Hele aardige mannen van de bezorgdienst. Super blije klant!
De levering van de bank is 2x…
De levering van de bank is 2x uitgesteld. Iedere keer krijg je een mail dat de bank verwacht wordt in het magazijn, maar een concreet moment is er niet. Worden steeds via de mail gevraagd om restant te betalen want bij aflevering kan niet worden betaald. Vreemd voor een jong en dynamisch bedrijf! Ze geven aan dat de bezorgdienst geen afspraak voor bezorging maakt als er niet betaald is. Kennelijk maakt de bezorgdienst daar de dienst uit! Lijkt op een vorm van voorfinanciering. Ik heb nog nooit meegemaakt dat je op voorhand alles betaald moet hebben en dat je niet weet wanneer de spullen afgeleverd worden.

Antwoord van Rebellenclub
Alles!! Al 21 weken aan het wachten op bank en poef!! Slechte service en slecht te bereiken!!!
Wat ging er mis?? Wacht al 21 weken op mijn bank en poef!!! Meest slechte bedrijf op de planeet!! Klantenservice weet helemaal niks! Bizar toch dat je niet weet waar je spullen vandaan komen die je verkoopt?? Salontafel gekregen na weer 2 mailtjes en bellen. Missen er 2 poten, 4 schroeven en koppelstuk... weer een week wachten voordat dat binnen was... en nu nog steeds wachten op de bank en poef. 100,- terug gekregen maar bog steeds geen bank. Beloven elke week weer wat maar slecht te breiken, en geen antwoord alleen maar o vervelend mevrouw, ja sorry mevrouw is niet de bedoeling.. echt dan de bezorgservice laten bellen voor een afspraak om maar van ons "gezeur" af te zijn maar er zijn nog helemaal geen spullen binnen!!! Niks ooit er kopen alleen als je het meteen mee kan nemen!! Slechtste bedrijf op de hele planeet!!
Waardeloos
Levering van mijn bank is nu twee keer uitgesteld. Enige wat je krijgt is een excuusmailtje waar ik helemaal niets aan heb. Wil gewoon mijn geld terug want ik heb 0,0 vertrouwen meer in de Rebellenclub.
Mooie tafel op het eerste oog, maar....
Na ontvangst een, op het eerste oog, mooie salontafel gekocht. Echter is er niet vermeld dat er een fineerlaag op het tafelblad zit. Ook vlekken gaan er zeer moeilijk af van het begin af aan. Tafel wiebelt al snel. En bij contact worden de klachten afgedaan met enkel een setje nieuwe schroeven. Nog maar een jaar de tafel in bezit, maar enorm spijt van de aankoop. Tevens erg spijtig dat de service zo slecht is als de tafel net een jaar in bezit is. Zonde van je geld!
Uiterst tevreden klantenservice.
Onwijs blij met de levering van de leuke Stoel met poef! Ondanks wat fouten van de bezorgingdienst GLS, waren wij uiterst tevreden met de hulp en communicatie van de klantenservice van de Rebellenclub.
Prachtige meubels :Zeer tevreden klanten
Deze week onze prachtige meubels geleverd gekregen. Alles perfect in orde en services geweldig.
De lyon fauteuil en bank zijn prachtig. De houten zijkanten zijn top, mooi en stevig hout.
De Tallin fauteuil met draaiplateau is een voltreffer, zit heerlijk en staat zo leuk!
De salontafels leeds zijn ook een echte aanrader, hele solide materialen en precies de juiste maat.
De Mala eetkamertafel met 2 extensiebladen en de 6 Bradfordfluweel stoelen erbij staan super en maken het geheel af!
We zijn heel erg tevreden over de services, bereikbaarheid, contact en prijs kwaliteit
tevreden klanten!
Slechte communicatie en service.
Twee fauteuils besteld bij de Rebellenclub in Leidschendam. Na een aantal weken bericht gekregen om een afspraak te maken voor bezorging. Afspraak gemaakt, hele dag zitten wachten, maar helaas geen stoelen. Geprobeerd te bellen, werd van het kastje naar de muur gestuurd. Uiteindelijk kwamen 5 dagen later de stoelen en we moesten zelf de poten eronder zetten, maar helaas…verkeerde schroeven erbij geleverd. Contact gezocht, nieuwe schroeven zouden opgestuurd worden. Na ruim 3 weken met stoelen op de grond gezeten te hebben, werden eindelijk de schroeven geleverd maar…. weer verkeerde maat en te weinig. Na een heleboel frustratie maar zelf schroeven gekocht. Advies: koop GEEN meubels bij de Rebellenclub, zeer slecht bereikbaar bij problemen en slechte service.
Onlangs een fauteuil besteld
Onlangs een fauteuil besteld. Ik werd uitstekend op de hoogte gehouden mbt leveringsdatum en de stand van zaken mbt de bestelling.
Goede service en blij met de stoel
Mooie spullen en zeer goede service.
Vandaag werden de eetkamertafel en bank geleverd. Ben er super blij mee. Goede service en zeer klantvriendelijk. Snelle reacties van klantenservice bij vragen. Denken met je mee en zijn oplossingsgericht.

Uitstekende service
Na het bestellen van onze bank. Kreeg ik netjes een geschatte levertijd, vanuit de customer service. Mijn bank was op tijd binnen en zit heerlijk! Dankjewel.
Super bedrijf
Super bedrijf, hadden een foute bestelling gekregen en ze losten het meteen op met een goede oplossing...
Na 7 maanden wachten is de levering gecanceld
In augustus 2021 een mooie eettafel besteld bij de Rebellenclub. Na bestelling kreeg ik al vrij snel een mailtje met de mededeling dat de levering pas in week 8, eind februari 2022 zou gaan plaatsvinden door de coronasituatie. Het leek ons de moeite waard, dus wij wachtten.
In januari nog eens contact gezocht om te vragen of de planning nog steeds klopte, en jawel dit was het geval dus prima.
Toen ik in week 9 nog niets vernomen had, heb ik gemaild naar de Rebellenclub. Hierop kreeg ik een kort mailtje terug met de strekking; de leverancier gaat de tafel niet leveren, misschien vind je deze alternatieve tafel wel wat, groetjes.
Toen ik belde om te vragen of er misschien wat meer uitleg te krijgen was, werd er opnieuw laconiek op gereageerd. Ik kon wel mijn geld terug krijgen (joh).
Mooie producten dus, maar levering na bestelling is schijnbaar niet vanzelfsprekend. De klant op de hoogte houden ook niet.
Helaas, maar er zijn gelukkig ook bedrijven die wel leveren :)