Geprobeerd een laptoptas te bestellen. Tas kost 45,--. Ontvang een zeer slechte kwaliteit en tas voldoet totaal niet aan verwachtingen van de specificaties, dat er naast je laptop nog andere zaken in... Toon meer

Bestelling met DHL verstuurd die het pakket in de zogenaamde 'vakantiebox' gedaan (bezorgen nu pas na 21-8). Daar kan Redable niets aan doen, maar omdat alleen verzender een klacht kan indienen bij D... Toon meer

Prima aanbod. Zocht een bepaald soort switch welke zij als enige in voorraad hadden voor een nette prijs. Netjes order-, inpak-, en verzendbevestiging mails gekregen en pakket kwam netjes volgende da... Toon meer

Ik was op zoek naar een bepaalde muis in een bepaalde kleur welke niet overal te verkrijgen was. Redable had deze op voorraad, tegen prijzen zoals ze horen! Vanaf het bestellen tot leveren verliep het... Toon meer

1. E-commercemaatschappij
  2. Computergroothandel

Wij zijn Redable. IT-leverancier met de harddisk op de juiste plek.

4,1

Goed

TrustScore 4 uit 5

Heeft 75% van zijn negatieve reviews beantwoord

Aanschaf Lenovo Windows Laptop

Laat ik beginnen te zeggen, dat ik een aanschaf review van een nieuw product lastig te schrijven vind.

Het is een handeling die je als klant via je smartphone uitvoert. Het wachten is dat het aangekochte product afgeleverd wordt door de pakketdienst.

Mbt de laptop (Lenovo Thinkbook, Ryzen7 processor, Windows 11) kan ik vertellen dat het een prima apparaat is, en voor een goede prijs.

Ik kwam bij het bedrijf Redable uit, via website (techsite?) Tweakers. Waar ik vaak op kijk bij aanschaf van consumenten elektronica.

Het product is afgeleverd via DHL, geen bijzonderheden.

Als laatste valt te vermelden dat het (als ik het goed heb) een business model laptop is. Supersnel, en met aansluitingen voor oa LAN, HDMI, USB A en C

De aanschaf van juist deze Lenovo laptop is high def audio gerelateerd. Streaming audio vanuit laptop naar DAC naar audio set.

Ik heb de laatste jaren Chromebooks aangeschaft, vanwege het dominante Windows besturingssysteem. (ik ben geen Windows fan) Deze Lenovo Windows laptop van Redable is hierin een gamechanger gebleken.

Top!

9 december 2024

Op tijd geleverd …

Product was niet op voorraad maar werd geleverd op de aangegeven levertijd. In tegenstelling tot een ander bedrijf waar ik al 3 maanden op de levering aan het wachten was.

4 december 2024

Snel en goed

Gewoonweg snelle en vlotte aankoop, en afhandeling.
Was mijn eerste aankoop bij dit bedrijf.

4 oktober 2024

Snel en netjes geleverd

Ik heb bij dit bedrijf voor prive een beeldscherm gekocht. Het product zat in de originele verpakking en was goed beschermd. Levering kwam de volgende dag al aan. Alles was in orde en het was een goede ervaring.

16 september 2024

Goed, maar...

De bestelde USB-stick is prima, de prijs was netjes en de verzending snel, maar het was handiger geweest de stick zo te verpakken dat het ding in de brievenbus paste. Nu moest ik de hele dag thuis zijn, omdat de stick in een idioot grote doos zat en ik niet wil dat de buren worden lastiggevallen. Kies in het vervolg voor PostNL of DHL, de site van GLS werkt slecht en geeft nauwelijks bruikbare informatie. PostNL en DHL doen dat veel beter.

12 september 2024