Geprobeerd een laptoptas te bestellen. Tas kost 45,--. Ontvang een zeer slechte kwaliteit en tas voldoet totaal niet aan verwachtingen van de specificaties, dat er naast je laptop nog andere zaken in... Toon meer
Bestelling met DHL verstuurd die het pakket in de zogenaamde 'vakantiebox' gedaan (bezorgen nu pas na 21-8). Daar kan Redable niets aan doen, maar omdat alleen verzender een klacht kan indienen bij D... Toon meer
Prima aanbod. Zocht een bepaald soort switch welke zij als enige in voorraad hadden voor een nette prijs. Netjes order-, inpak-, en verzendbevestiging mails gekregen en pakket kwam netjes volgende da... Toon meer
Ik was op zoek naar een bepaalde muis in een bepaalde kleur welke niet overal te verkrijgen was. Redable had deze op voorraad, tegen prijzen zoals ze horen! Vanaf het bestellen tot leveren verliep het... Toon meer
Wij zijn Redable. IT-leverancier met de harddisk op de juiste plek.
Oosterveldsingel 45, 7558PJ, Hengelo, Nederland
- 085 - 760 88 16
- klantenservice@redable.nl
- redable.nl
Heeft 75% van zijn negatieve reviews beantwoord
Duidelijke website
Duidelijke website, scherpe prijzen, snelle levering
bestelling snel geleverd
Bestelling was de volgende dag na verzending geleverd in goede en stevige verpakking.
Aangegeven levering komt niet overeen…
Aangegeven levering komt niet overeen met wat de site aangeeft. Aangezien dit niet volledig hun schuld is, maar dan moet de communicatie en oplossing gerichtheid echt beter. uiteindelijk bijna 1 week moeten wachten op een computer. Antwoorden van support, helaas is niet onze schuld, hij ligt er vanmiddag (niet waar). Het is niet erg als een product een week levertijd heeft. Het is wel slecht als er staat (in mijn geval dinsdag) en dan pas dinsdag verstuurd wordt. alles wat daarna gebeurd is dan verwijtbaar aan redable.
Goede prijzen
Goede prijzen, breed assortiment en snel geleverd.
Betrouwbare webshop met goede service
Betrouwbare webshop met goede service. Ik raad daarom deze webshop aan. Aankoop van Lenovo ThinkStation P2 - 30FR001XMH.
Lid van Thuiswinkel.org en erkend Lenovo Platinum Partner.
Voor de tweede keer een bestelling…
Voor de tweede keer een bestelling geplaatst en weer zeer tevreden. Dit keer een all-in-one laserprinter. Leveringsinformatie is wederom zoals verwacht.
Snelle levering, factuur direct toegestuurd, alles dik in orde
Niet voor NL-markt: Logitech Slim Multi-Device Wireless Keyboard K580 - 920-009274
Ik bestelde: Logitech Slim Multi-Device Wireless Keyboard K580 - 920-009274.
Blijkt het een toetsenbord voor Skandinavische landen te zijn, ik kon er mijn wachtwoord (i.v.m. speciale tekens) niet eens mee invoeren, dus voor mijzelf waardeloos.
Ik heb het geretourneerd, maar geen kosteloze mogelijkheid daartoe, dus extra kosten...
Overigens ging het proces prima en snel, dus daarom nog wel 2 sterren.

Antwoord van Redable
Makkelijk bestellen en tweakers…
Makkelijk bestellen en tweakers pricewatch gaf aan dat ze de meest voordelige waren. Bestellen en de volgende dag geleverd, kan niet beter!
snel en correcte levering doch bleek de…
snel en correcte levering doch bleek de geleverde beschermhoes te groot (MacBook Air 15 inch) en retour was geen enkel probleem; fijn.
Bestelling prima verlopen
Er werd snel gereageerd op vragen vanuit de klantenservice. Het bestelde chromebook werd nog dezelfde dag verstuurd en de volgende dag ontvangen!
Goedkoop en snelle verzending
iMac besteld. Laagste prijs en de volgende dag - zoals beloofd - netjes bezorgd.
Alles dus naar wens. Aanrader!
Ordernr 444058
Ben net zakelijke klant geworden en nu…
Ben net zakelijke klant geworden en nu al dik tevreden, fijne medewerker gesproken en account aangemaakt, bestellingen gaan rap op de post en met 1 dag in huis!
TOP
trage bezorging door DHL
is ook een kwestie van goedlezen, maar ik verwachtte voor 17.00 besteld de volgende dag geleverd. Maar helaas er staat voor 17.00 besteld vandaag verstuurd. En met DHL weet je het dan wel, dat duurt dagen....
Aankoop sodimm ram
Het aangekochte materiaal voldeed aan de verwachtingen, de verpakking was in orde en de levering op tijd.
Snel geleverd
Snel geleverd. Daarnaast werkt de Trust Bayo II muis erg fijn. Goede ondersteuning, klikt en scrolt lekker