Geprobeerd een laptoptas te bestellen. Tas kost 45,--. Ontvang een zeer slechte kwaliteit en tas voldoet totaal niet aan verwachtingen van de specificaties, dat er naast je laptop nog andere zaken in... Toon meer
Bestelling met DHL verstuurd die het pakket in de zogenaamde 'vakantiebox' gedaan (bezorgen nu pas na 21-8). Daar kan Redable niets aan doen, maar omdat alleen verzender een klacht kan indienen bij D... Toon meer
Prima aanbod. Zocht een bepaald soort switch welke zij als enige in voorraad hadden voor een nette prijs. Netjes order-, inpak-, en verzendbevestiging mails gekregen en pakket kwam netjes volgende da... Toon meer
Ik was op zoek naar een bepaalde muis in een bepaalde kleur welke niet overal te verkrijgen was. Redable had deze op voorraad, tegen prijzen zoals ze horen! Vanaf het bestellen tot leveren verliep het... Toon meer
Wij zijn Redable. IT-leverancier met de harddisk op de juiste plek.
Oosterveldsingel 45, 7558PJ, Hengelo, Nederland
- 085 - 760 88 16
- klantenservice@redable.nl
- redable.nl
Heeft 75% van zijn negatieve reviews beantwoord
Makkelijk = key
Snel, overzichtelijk, intuïtief. Goeie ervaring
Snelle levering en ze hadden de juiste…
Snelle levering en ze hadden de juiste batterij.
Ik zou het niet aanbevelen
Ik zou het niet aanbevelen. Op vrijdag rond 19 uur besteld, pas op dinsdag bezorgd. Geen track & trace-code gekregen, hoewel mijn pakket gewoon met PostNL kwam. In feite dus geen idee wanneer mijn pakket zou komen. Omdat een handtekening vereist was, moest ik er wel voor thuisblijven. De communicatie kan dus een stuk beter. Wellicht komt dit doordat de webshop zich op bedrijven richt, maar als ZZP-er heb ik ook een bedrijf (aan huis) en ik werk niet altijd tussen 9 en 17. Wat meer verzendinformatie en ook snellere verzending moet toch eenvoudig te doen zijn lijkt me.
Het product was nergens goedkoper te vinden en werd snel geleverd
Op tijd het goeie spul geleverd.
Verkeerde draadloze Apple lader besteld
Ik had een verkeerde draadloze Apple oplader besteld (een voor een Apple Watch ipv iPhone). Die zien er op het plaatje hetzelfde uit namelijk. Gelukkig kon ik deze zonder problemen terugsturen en kreeg ik mijn geld terug. Ik had eigenlijk gevraagd hem om te ruilen, maar daar heb ik niets van gehoord verder. Prima bestel ik hem alsnog.
Snelle levering en product goed ingepakt. Duidelijke website.
Heel tevreden
Een laptop besteld bij Redable op aanraden van een vriend. Duidelijke site, snelle levering en snel en adequaat antwoord aan de telefoon. Heel tevreden.
Boven verwachting
Ondanks dat ik net buiten het tijdframe voor een levering op de volgende dag de bestelling had geplaatst, heeft iemand daar alsnog voor gezorgd en zonder dat ik hier om gevraagd had. Onverwacht en boven verwachting. Vriendelijk bedankt.
Makkelijk en snel
Snelle bezorging, alles zag er goed uit. Uiteindelijk besloot ik toch een andere laptop te kopen (bij andere winkel) en retourneren was heel makkelijk.
Mac mini gekocht plus toetsenbord
Mac mini gekocht plus toetsenbord, voldoet aan verwachtingen
Snel en correct
Had online offerte opgevraagd voor een groter aantal van een product. Snelle reactie, aan de telefoon vriendelijk te woord gestaan door een medewerker. Afhandeling ging snel en correct alsmede de levering.
Afhaalpunt in een andere stad
Ik woon in Tilburg en uiteindelijk moest ik mijn bestelling in Eindhoven bij DHL ophalen. Retour is dat 64 km rijden. Ik vind het echt niet bezwaarlijk om een bestelling zelf op te halen wanneer de bezorging niet lukt. Als ik daar 64 km voor moet rijden wordt het dat wel.Kan dat echt niet anders georganiseerd worden?

Antwoord van Redable
Tevreden klant
Snel, betrouwbaar qua product en levering. Goede prijs/kwaliteitverhouding.
Tot dusver zoals het hoort
Goede prijs, nette webshop, afwachten hoe levering gaat.
Goede en snelle service
Scherp geprijsd en goede kwaliteit
Scherp geprijsd en goede kwaliteit. Geen 5 sterren vanwege DHL, die het wéér voor elkaar kreeg waardeloos te communiceren over de bezorging.
Goed service
Product op tijd geleverd, prijs was competitief. Heel blij mee.
Goedkoper dan alle andere webshops
Goedkoper dan alle andere webshops. Snelle levering.
Duidelijke website
Duidelijke website. Snelle service. Heel blij met mijn nieuwe printer van HP.