Geprobeerd een laptoptas te bestellen. Tas kost 45,--. Ontvang een zeer slechte kwaliteit en tas voldoet totaal niet aan verwachtingen van de specificaties, dat er naast je laptop nog andere zaken in... Toon meer
Prima aanbod. Zocht een bepaald soort switch welke zij als enige in voorraad hadden voor een nette prijs. Netjes order-, inpak-, en verzendbevestiging mails gekregen en pakket kwam netjes volgende da... Toon meer
Wij zijn Redable. IT-leverancier met de harddisk op de juiste plek.
Oosterveldsingel 45, 7558PJ, Hengelo, Nederland
- 085 - 760 88 16
- klantenservice@redable.nl
- redable.nl
Heeft 75% van zijn negatieve reviews beantwoord
Snelle levering, juiste prijs.
Snelle levering daar waar anderen een onbekende levertijd aangaven. De laptop waar ik naar op zoek was heeft een speciaal typenummer zodat er een stylus bij zit. Redable is een van de weinigen die ook daadwerkelijk dit type kon leveren.
Top bedrijf
Ze hebben mooie prijzen, Mooi assortiment, snelle levering, Ze zijn voor mij de 1e keuze.
Positief ervaring
De eerlijke prijzen en de snelle levering tovert mij tot een terugkerende klant.
Groetjes
Late reactie op vraag onderzoek DHL
Bestelling met DHL verstuurd die het pakket in de zogenaamde 'vakantiebox' gedaan (bezorgen nu pas na 21-8). Daar kan Redable niets aan doen, maar omdat alleen verzender een klacht kan indienen bij DHL heb ik ze gemaild. Helaas na 2,5 dag nog geen reactie.
UPDATE: Bleek in spam terecht gekomen. Vandaag werd ik gebeld en ze sturen direct een nieuwe zending en halen de oude terug. Alsnog prima opgelost, dus nu wel 5 sterren.
Super service
Product miste bij levering een netsnoer, met slechts één mailtje werd dit perfect en snel geregeld !!!@
TOP
Mijn ervaring met Redable is top
Mijn ervaring met Redable is perfect. Ik heb de service en de klantgerichte aanpak als zeer vriendelijk en vooral behulpzaam ervaren.
Snelle en correcte levering en het…
Snelle en correcte levering en het bestelde product voldoet aan de beschrijving.
Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding.
Veel producten, goede prijzen en nette + snelle levering.
Ik was op zoek naar een bepaalde muis in een bepaalde kleur welke niet overal te verkrijgen was. Redable had deze op voorraad, tegen prijzen zoals ze horen! Vanaf het bestellen tot leveren verliep het zoals je mag verwachten. Eerst de bestelbevestiging (zaterdag besteld), maandag de inpak + verzend bevestiging (met Track&Trace) én dinsdag (vandaag) keurig netjes verpakt geleverd. Dit is mijn eerste en enige ervaring met Redable, waar ik goed over te spreken ben.
Netjes zoals het hoort
Goede omschrijving, op tijd geleverd, goed verpakt en een goede communicatie. Precies zoals je verwacht.
Product zoals beschreven 👍👍
Mooie site met goede en uitgebreide product beschrijving.
Verzending mag echter wat sneller. Ik heb meer dan een week op het bestelde product moeten wachten
Redable.nl is een betrouwbare partij
Redable.nl is een betrouwbare partij. Het bedrijf communiceert helder en komt afspraken na. Zelf kocht ik hier de Kobo Stylus 2, omdat deze hier scherper geprijsd was dan elders. Kortom, een positieve koopervaring.
Ik kreeg snel een op maat gemaakte…
Ik kreeg snel een op maat gemaakte offerte en de producten kwamen de volgende dag al binnen. Ook toen ik nog een extra snoertje nodig had werd er snel geschakeld.
Duidelijke site en alles gaat erg vlot.
Snel geleverd
Snel geleverd, er moest ook iets retour en dat was ook binnen 2 dagen opgelost.
Goede prijs voor veel laptop,
Goede prijs voor veel laptop,
de laptop was donderdag middag besteld dinsdag kwam de bestelling binnen.
Overzichtelijke website waar duidelijk…
Overzichtelijke website waar duidelijk staat uitgelegd wat je kan verwachten op het gebied van verzenden, retours en contactinformatie. Prijzen zijn goed. Je krijgt 2 updates: 1 update op het moment dat de bestelling is ingepakt en 1 update op het moment dat deze verzonden is met een track&trace. Dit wordt gewaardeerd. De monitor werd ook snel verzonden en vroeg in de ochtend de volgend dag bezorgd door een vriendelijke en fitte bezorger van DPD.
Aankoop Mac Mini
Mac Mini besteld en deze werd de volgende dag keurig op aangegeven tijd geleverd. Netjes ingepakt (misschien iets te veel karton)
Misleidende levertijden
Groot scherm staat op de website als op voorraad en vandaag voor 5 uur besteld morgen in huis.
Het product stond niet binnenlands op voorraad, moest uit Duitsland komen. Na contact met de leverancier duurt dit dan gemiddeld 3 werkdagen en er is geen sprake van een overnight bestelling.
Bij de aankoop van een 1000 euro monitor verwacht je meer. Telefonisch gevraagd om een oplossing. Het enigste wat we kunnen bedenken is dat ik hun pakket weiger en het probeer te vinden in een fysieke winkel.
Voortaan stap ik de stap redable over

Antwoord van Redable
weer een topper
Snelle bezorging, goed verpakt. ben zeer tevreden met de ontvangen producten