Geprobeerd een laptoptas te bestellen. Tas kost 45,--. Ontvang een zeer slechte kwaliteit en tas voldoet totaal niet aan verwachtingen van de specificaties, dat er naast je laptop nog andere zaken in... Toon meer
Bestelling met DHL verstuurd die het pakket in de zogenaamde 'vakantiebox' gedaan (bezorgen nu pas na 21-8). Daar kan Redable niets aan doen, maar omdat alleen verzender een klacht kan indienen bij D... Toon meer
Prima aanbod. Zocht een bepaald soort switch welke zij als enige in voorraad hadden voor een nette prijs. Netjes order-, inpak-, en verzendbevestiging mails gekregen en pakket kwam netjes volgende da... Toon meer
Ik was op zoek naar een bepaalde muis in een bepaalde kleur welke niet overal te verkrijgen was. Redable had deze op voorraad, tegen prijzen zoals ze horen! Vanaf het bestellen tot leveren verliep het... Toon meer
Wij zijn Redable. IT-leverancier met de harddisk op de juiste plek.
Oosterveldsingel 45, 7558PJ, Hengelo, Nederland
- 085 - 760 88 16
- klantenservice@redable.nl
- redable.nl
Heeft 75% van zijn negatieve reviews beantwoord
goed product, goede prijs, goede service
Zoekende naar een SSD kwam ik via tweakers op redable uit die de gewenste ssd tevens op dat moment beschikbaar had als tweede kans. Deze gekocht, vlot geleverd en werkt uitstekend. Dus ook voor tweede kans is redable een prima leverancier. Ik raad redable dan ook zeker aan als leverancier met goede webshop, een ruime sortering, goede prijs, goede service en vlotte betrouwbare levertijden
Mijn eerste ervaring met het bedrijf en…
Mijn eerste ervaring met het bedrijf en kan alleen maar zeggen - chapeau - goede prijzen en zeer snelle levering.
Goede en snelle levering.
Goede en snelle levering.
Product komt geheel overeen met de beschrijving.
Goede prijs / kwaliteit verhouding.
Overzichtelijke website
Overzichtelijke website, veel voorraad en scherpe prijzen vergeleken met andere internetaanbieders. Keurig op tijd geleverd.
Goedkoper en sneller
Vaak iets goedkoper dan vergelijkbare webshops en meestal snellere levering. Er wordt nog actief aan de site gewerkt om elk product een juiste omschrijving te geven. Helaas nog steeds geen ervaring met aftersales. De klantenservice geeft in ieder geval een goede indruk.
Alles verliep soepel en snel
Alles verliep soepel en snel. NAS en harde schijven kwamen met verschillende koeriers, maar op de dezelfde dag. Alles was netjes ingepakt.
Supersnel (volgende dag) en goedkoop…
Supersnel (volgende dag) en goedkoop (goedkoper dan wat ik in gangbare shops incl. Amazon kon vinden). Prima service. Eerste aankoop, maar zou anderen Redable.nl ook zeker aanraden! Doorslag om Redable.nl aan te durven was wel dat ze op Tweakers.net staan en als 'ouwe Tweaker' gaf dat wel extra vertrouwen.
Zo als gewoon uitstekende service
Levering niet conform advertentie
Volgens de advertentie omschrijving zou er een 100W power station worden meegeleverd ;
"i-tec USB-C Dual Display Docking Station with Power Delivery 100 W - C31DUALDPDOCKPD "
Deze zat niet bij de levering, ik zou deze graag nog willen ontvangen.
Snel leveren en goede klantenservice
Fantastisch aanbod
Fantastisch aanbod, prima prijzen, snelle levering: ik ben er graag klant!
Snelle levering tegen goede prijs
Snelle levering tegen goede prijs. Betaling vooraf lijkt ok.
Snelle levering & lage prijs
Snelle levering, mooie lage prijs van de producten.
Top bedrijf
Top bedrijf. Klarna altijd fijn. Goede prijzen en mooi aanbod.
Aanschaf laptop
Duidelijke site, duidelijke communicatie, snel! Keurig op tijd geleverd voor een goede prijs.
Mijn eerste-, positieve ervaring met Redable.nl
Kwam via Google na een korte zoektocht naar een Logitech keyboard op de site van redable.nl terecht. Ze boden het desbetreffende keyboard als één van de goedkoopste leveranciers aan. Dit was voor mij medebepalend.
De site heeft een professionele uitstraling en het bestellen ging gemakkelijk.
IK hoefde niet lang op mijn bestelling te wachten. Voor Redable gold afspraak is afspraak, de volgende dag had ik het keyboard in huis.
In plaats van plug-and-pray was het dit keer gewoon plug-and-play. Zowel het draadloze keyboard als de muis werkten direct.
Ik heb deze combinatie nu enkele dagen in gebruik en ben er tevreden over.
Tot slot één puntje van kritiek: het verpakkingsmateriaal is helaas niet duurzaam, maar bestaat uit veel plastic.
De productverpakking, dus doos waarin keyboard en muis verpakt was, was zwaar beschadigd. Dit moet hij in het magazijn van Redable al zo geweest zijn. Persoonlijk had ik zoiets niet afgestuurd.
Maar gelukkig had dit geen gevolgen voor de producten.
Eerste ervaring met deze webshop
Ik was opzoek naar een specifiek Philips monitor. Deze was hier goed geprijsd, ik was aleen onbekend met de webshop. Bij nader onderzoek kwam ik er achter dat ze officiële Philips partner zijn. Dus ben ik tot kopen over gegaan. De monitor werd de volgende werkdag geleverd. Bij het instaleren, kreeg ik het niet voor elkaar om over USB-C verbinding te maken. Mijn vermoeden ging uit van een defecte kabel. Na kort contact over WhatsApp, is er direct een vervangende kabel gestuurd en deze kwam ook de volgende dag aan. Aangesloten en alles werkte! De service is top!
Ik ga 't vervolg eerst deze webshop benaderen en raad deze ook zeker aan!
2TB TransCend van redable.nl
Snel geleverd, keurig bezorgd. Na eerdere TransCend 1TB schijven nu een 2TB aangeschaft, lekker snel en het format is eveneens klein en portable. Great job Redable, ik kom zeker weer terug.
Simpel besteld en hele snelle levering.