refurbed Reviews

210.179

4,6

Ik heb de refurbished Fritz Modem besteld en binnen de opgegeven tijd werd hij keurig geleverd. Verpakking was uitstekend, compleet met alles er bij. Even installeren en klaar.

Helaas bleek mijn bestelde iPhone niet goed te functioneren. Ik heb toen contact opgenomen met refurbed en werd heel snel en goed geholpen. ik heb netjes mijn geld terug gekregen en nu een goed functi... Toon meer

Refurbed heeft ervoor gezorgd dat het zeer slechte aflever gedrag van UPS voor mij is gecorrigeerd. Na een week van verzetten en vertraging heb ik Refubed gevraagd actie te ondernemen. Dat hebben ze... Toon meer

Na bestelling van een IPhone zag ik later dat een ander model in de aanbieding was. De volgende dag heb ik dit met behulp van de klantenservice kunnen ruilen, minder dan 2min in de wacht, helder en va... Toon meer

1. Online marktplaats
  2. Huishoudapparatuur winkel
  3. Mobiele telefoon winkel
  4. Computers en accessoires winkel
  5. Elektrische apparatuur winkel
  6. Fitnesswinkel

Your trusted online platform for everything refurbished, from smartphones, tablets and laptops, to home appliances, sports equipment and much more. All refurbed products work just like new with a minimum 12-month warranty and free 30-day trial period. So you have nothing to worry about! refurbed products are also up to 40% cheaper compared to new and far more sustainable. We have millions of satisfied customers across 12 markets in Europe. Don’t be a stranger! If you have any questions our award-winning customer service team is here to help you Rethink New.

Uitstekend

210K reviews

Vraagt klanten om een review

Alle reviews

(210.179)

49.419 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Geachte heer/mevrouw,

Geachte heer/mevrouw,

Ik neem contact met u op over mijn MacBook met bestelnummer #19557961.

Ik heb de MacBook inmiddels geretourneerd. Volgens de retourinformatie is het pakket door jullie ontvangen. Tot op heden heb ik echter nog geen terugbetaling ontvangen.

Aangezien de MacBook al bij jullie is aangekomen, verzoek ik jullie vriendelijk om mijn retour zo snel mogelijk te verwerken en het volledige aankoopbedrag terug te storten via mijn oorspronkelijke betaalmethode.

Ik ontvang graag zo spoedig mogelijk een bevestiging dat mijn retour is verwerkt en wanneer ik het bedrag precies kan verwachten.

Alvast bedankt voor de snelle afhandeling.

4 september 2026

Hallo Mariem,

Het spijt ons zeer dat je niet tevreden bent met je aankoop. We willen je echter eerst bedanken voor het kiezen van refurbed en zo, samen met ons en onze refurbed verkopers, een voorbeeld te stellen voor duurzaam consumeren. ♻️

We zijn het erover eens dat dit nooit had mogen gebeuren, en we zullen onze refurbed verkoper onmiddellijk informeren.
We helpen je ook graag door de communicatie met de refurbed verkoper over te nemen en aan je zijde te blijven totdat we je verzoek kunnen oplossen.

Klanttevredenheid is inderdaad een belangrijk onderwerp voor ons bij refurbed. / Daarom willen we je verzoek graag persoonlijk bekijken! 😍

jouw refurbed team

Snel, correct en zeer goede kwaliteit

De aangekochte apparatuur komt van verschillende aanbieders maar refurbed is daar heel transparant over. Nog beter zou zijn dat in geval van terugzending, dit ook via refurbed gaat, gelukkig was alles in orde en moest er niets teruggestuurd worden.

13 augustus 2026

⭐ 1 ster

⭐ 1 ster

Garantie? Vergeet het maar!

Xbox Series X gekocht, controller binnen 6 maanden kapot. Daarna 4 weken gezeur via mail om door hun verstrekte, niet-werkende retourlabels (6 verschillende DHL servicepoints geprobeerd) en een klantenservice die totaal niet meedenkt. Je wordt behandeld alsof je te dom bent om een retour te regelen. Antwoorden afwisselend in gebrekkig Nederlands, Duits of Engels.

Geen reparatie, geen geld terug en een waardeloze garantie waar je niks aan hebt. Uiteindelijk noodgedwongen elders een nieuwe controller gekocht, terwijl ik gewoon recht heb op fatsoenlijke garantie.

Nooit meer refurbed!! Weggegooid geld!

3 september 2026

Hallo Paulien,

We hebben opgemerkt dat ons Special Support-team al aan je verzoek werkt. We zijn bezig met een oplossing en danken je nogmaals voor je geduld!

Klanttevredenheid is inderdaad een belangrijk onderwerp voor ons bij refurbed. Daarom willen we je verzoek graag persoonlijk bekijken! 😍

jouw refurbed team

Snelle levering, tevreden met het aanbod, proper en net toestel ontvangen. Slechts 1 minpunt, in de doos zat geen opener voor mijn simkaart. Gelukkig had ik er zelf nog eentje liggen. Dit stond ook niet vermeld bij het product of ik heb het alleszins niet zien staan.

13 augustus 2026

Go Refurbed

Goede koop, snelle service/levering. Perfecte staat van het refurbed toestel.
Geweldige prijs/kwaliteit verhouding.
Ik zou het zo opnieuw doen.

3 augustus 2026

Reparatie duurt al weken

Een telefoon dit geleverd was zwol na 2 maanden op. Opzich niet erg en kan gebeuren maar de afhandeling duurt ook al weken. Steeds elke dag een bericht met dezelfde vragen en of een bericht met onze afdeling gaat er naar kijken. 2 keer contact gehad met de klantenservice die beterschap beloofde. De verkopende partij laat echt slecht dingen van zich horen en als het wat van zicht laten horen is het een nikszeggend bericht of een excuus

3 september 2026

Hallo Harm,

jouw refurbed team

Zeer slechte communicatie en levering

Zeer teleurstellende ervaring met Refurbed. De communicatie is ontzettend slecht: geen orderbevestiging, geen Track & Trace en na meerdere keren contact opgenomen te hebben uiteindelijk geen reactie meer.

Daarnaast werd een deel van mijn bestelling, een mini-pc, zonder enige melding buiten op mijn stoep in de regen achtergelaten. Het tweede deel van mijn bestelling, de monitor, heb ik nog steeds niet ontvangen.

Voor een bedrijf dat tweedehands/refurbished elektronica verkoopt, vind ik zowel de communicatie als de manier van leveren bijzonder teleurstellend. Ik hoop dat Refurbed alsnog met een snelle en passende oplossing komt.

26 augustus 2026

Hallo,

Neem alstublieft contact met ons op met je ordergegevens, zodat we je klacht in detail kunnen bekijken. Mocht het blijken dat de refurbed verkoper niet aan onze kwaliteitsnormen heeft voldaan, dan zullen we de nodige stappen ondernemen om een bevredigende oplossing te vinden.

Klanttevredenheid is inderdaad een belangrijk onderwerp voor ons bij refurbed. Daarom willen we graag persoonlijk voor je zorgen!

jouw refurbed team

Enorm trage en slechte service

2 september 2026

Hallo Ruben,

Het spijt ons zeer dat je niet tevreden bent met je refurbed product. We willen je echter eerst bedanken voor het kiezen van refurbed en zo, samen met ons en onze refurbed verkopers, een voorbeeld te stellen voor duurzaam consumeren. ♻️

Slechte service.

Het scherm van een bestelde Google Pixel begon kort na aankoop dode pixels te vertonen.
Telefoon teruggestuurd ter reparatie; ik ben mijn toestel nu al bijna een maand kwijt zonder enig bericht. Niemand kan mij vertellen wanneer ik hem terug krijg.

Een telefoon is niet iets waar je weken zonder kunt zitten.

1 september 2026

Hallo Jilt,