Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Ordered wool lined booties and they were the wrong size (my fault) exchange for a better size, when they showed up they polyester lined ones, had to return those again and was frustrated. They said th... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

For et halv år tilbake kjøpte jeg to barnesko fra Reima.com. Mens det ene paret har tålt mye røff bruk, ble det andre paret fort ødelagt uten at det var mye brukt. Sålen begynte å løsne fra skoen fora... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Fullstendig elendig kundeservice. Tar evigheter ved reklamasjon. Vintersko som skulle være vanntette var ikke det etter kun et par ukers bruk. Til slutt fikk jeg en kupong til samme pris som det jeg g... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Order: CA4409 Zipper was defective so we contacted support. Several weeks went by without hearing from them. We followed up three times before getting a reply. They declined the warranty claim even a... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Kinderkleding

Geschreven door het bedrijf

Reima was born in 1944 in Finland. Since that year our mission has been to offer the possibility for kids to move and play freely outside, no matter what the weather is like. Reima quality means functionality, safety, reliability, innovation and comfort of the garment. To guarantee this, our products are developed and carefully tested in our laboratories. However, the most important experiments are made by kids themselves at the playgrounds and kindergartens – in sunshine, rain, puddles, snow and ice. Kids in Finnish kindergartens help us test our products, as hey have done for several decades. We also run individual Reima Test Patrol testing programs, because we value children's views and experiences to even further improve our products. Reima – Tested by Real Kids

1,5

1 ster

Heeft 3% van zijn negatieve reviews beantwoord

Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg har i oktober sidste år købt to…

Jeg har i oktober sidste år købt to flyverdragter af mærket Reima,(stavanger modellen)
Begge dragter blev taget så småt i brug i løbet af november måned. I januar måned opdager jeg at begge dragter er slidt fra knæ og ned inderst ved syningerne.
Jeg sender en reklamation til reima via den butik jeg har handlet.
Butikken får et svar at Reima ikke vil godtage reklamation.

Begrundelsen kommer her:

Det er de tapede sømme bliver for ”hårde” så slider det på sigt hul i dragten ved bevægelse og det skyldes dragten har været udsat for varme. Enten ved at ligge/hænge ved en radiator eller tørreskab tørreskab i børnehaven eller lign. Den kan også være vasket ved for høj varme som den ikke kan tåle til info. Dette sker typisk i de våde år uden sne hvor dragten er ofte er våd af regnvejr og tørres mange gange.

Personligt synes jeg at det er for ringe og vil på ingen måder vælge Reima næste vinter.
For en god ordens skyld så vil jeg pointere at jeg har vasket dem en gang (40 grader) og tørret dem i tørretumbleren.
Ellers har de tørret fladt på gulvet da vi har gulvvarme og oven i købet har mine børn været på deltid i børnehaven pga corona.

25 februari 2021
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

I får 5 stjerner - trods alt...

I får 5 stjerner - men der er et men...For der er plads til forbedringer på sitet og købsflowet.

Ved køb/betaling: Send da STRAKS en mail til kunden. Så ved man at noget er sat i gang. Det gør alle andre.

Efter betaling står der "Klik videre til din kvittering" - og der lander man så på forsiden. Så lige nu aner jeg ikke om jeg har købt noget eller ej. Dum situation.

Så opretter jeg mig som bruger og klikker på Ordrehistorik - men den er tom? Hmmm...Så foretager jeg et køb mere - og igen intet i ordrehistorik. OK - så jeres system kan ikke kæde min mail sammen med nogle ordre. Måske hvis jeg var logget ind og gjorde - ved det ikke. Men det skaber utryghed og ikke sådan alle andre gør det på deres shops.

Men så kom der bekræftelse på mail - nogle timer senere. Og der står så varerne afsendes fra Tyskland - 3-5 dage. Dette ville jeg super gerne have vidst - for så havde jeg valgt en anden shop.

Er med på at man ikke kan have alt på lager i DK og derved have en hurtig levering - for noget må I da have i DK(eller hva'?). Jysk skriver tydeligt at en varer kun er til online eller butik. Så kan man selv bestemme.

Da det handler om min datter(3 år) der igen har smidt sine vanter væk - så haster mit køb. Og da jeg ikke fik en mail og ikke kunne se mine ordrer - så har jeg også købt vanter hos babygear.dk og dem får vi allerede på tirsdag.

Så nu vil jeg så gerne fortryde mit køb hos jer - men mener sørme at det er jeres egen skyld - fordi I ikke følger "strømmen" og holder os bedre i hånden.

Vil ikke afvise jeg kommer retur og køber gear en anden gang - men så er det noget der skal planlægges og ikke være en HASTER.

/Peter Stub

30 januari 2021
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Nu har testat att köpa från Reima flera…

Nu har testat att köpa från Reima flera ggr och hoppats varje gång att det skulle gå bra men icke. Jag vill varna att ni kommer förlora pengar! Köp INTE från Reima.com!! Reima kläder är jättefina MEN köp antningen från återförsäljare eller köp ett annat märke. Kundtjänsten är under all kritik! 5/10 beställningar har inte kommit till mig, ringer till postnord och dem kan inte ens se att paketet finns i deras system. Kontaktar Reima för att fråga hur vi ska lösa detta och allt jag får är "vi beklagar att din leverans är försenad. Vänligen ring postnord". Jag har redan gjort det och dem kan inte ens spåra paketet!!! idioter!

19 januari 2021
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hallo ich habe bei Reima online Waren…

Hallo ich habe bei Reima online Waren eingekauft und leider Grosse hat nicht gepasst. Deswegen habe ich sie zurückgeschieckt. Leider knn Sendungsnummer abfotografiert habe, bei der Pakstation DHL weder Beldeg noch e-mail gekriegt habe. 2 Wochen später habe ich 1. Mahnung bekommen. Mit hin und her mit Fa. Reima schreiben haben sie festgeschtellt, dass die Waren doch angekommen sind. Vielen Dank dafür und trotz Probleme gerne wieder.
Liebe Grüde aus München

21 oktober 2020
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

I accidentally selected the wrong color…

I accidentally selected the wrong color of the item I had ordered. They have no exchange policy and were unwilling to work with me so I could use a coupon code. Their customer service is quite appalling especially for a company that sells outdoor gear on the higher end in terms of price. I was excited to find their products, but I don't think I will order from them in the future. There are many stores/ companies looking for loyal customers and reima doesn't seems to care about customer service

5 oktober 2020
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Good products, awful customer service

Good products -- awful customer service. Supplied my parcel with totally wrong invoice -- 282 EUR instead of 97 EUR, which caused me a lot of trouble with local customs office. Never replied to any of my email requests for explanation/clarification/excuse.

9 september 2020
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Laadukkaita lastenvaatteita Reimalta.

Laadukkaita lastenvaatteita Reimalta.

Hitaudesta yksi tähti pois, sillä toimitusaika on pitkä, menee melkein viikko ennenkuin tilattu tavara lähtee liikkeelle. Kaiken lisäksi toimitetaan keski-euroopasta, joten toimitus kestää.

21 augustus 2020
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

YCC eller YKK lynlåse - vi køber et andet mærke næste gang

YCC eller YKK lynlåse?, vi har i hvertfald en lynlås der ikke længere virker (vi har YCC i denne jakke). Kundeservice kunne ikke hjælpe, og vi vælger et andet mærke softshell næste gang for at undgå bøvl.

Kvaliteten af de mange flyverdragter m.fl. vi har ejet har været god, men når lynlåsen på vores seneste køb ikke holder mister vi tilliden.

13 april 2020

Efficient and hassle free

Orders were shipped soon. The return sticker was already inside the package and so very easy to return the items that were unfortunately too big. I chose to pay by bill and as soon as they received my return package they adjusted the bill. So I only paid for the items that I kept. Would definitely recommend their online shop.

20 maart 2020
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Ubrugelig jakke og kundeservice der ikke er interesseret i at hjælpe

Vi har købt en to-delt jakke med inder- og yderjakke. Hver eneste gang (bogstaveligt talt hver eneste gang) han tager jakken af, går den ene jakke fra den anden, når han tager ærmet ud, lige meget hvor forsigtigt dette gøres, og en dreng på 5år kan ikke selv sætte jakkerne sammen igen. Vi har reklameret over dette, men det er åbenbart ikke en fejl.
Kundeservice er ikke engang interesseret i løse problemet.

20 december 2019

Hej Patrick.

Vi beklager meget din uheldige oplevelse med jakken og med vores kundeservice. Selvfølgelig er det en fejl på jakken, når den ikke kan bruges ordentligt, og der må være sket en misforståelse hos vores kundeservice. Vi håber at du vil kontakte dem igen og få det du har krav på!
Vi arbejder løbende på at forbedre vores kundeservice og videreuddanne dem, så disse fejl ikke sker, med håbet om din forståelse.

Venlig hilsen Anne fra Reima

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Køb ikke på reima.com hvis du vil have dine vare

Jeg tjekker normalt trustpilot inden jeg handler første gang på en hjemmeside, det gjorde jeg ikke med reima da det i vores hjem er et kendt, elsket og veletableret mærke. Det kan jeg se nu at jeg skulle have gjort!! Jeg bestilte et par vinter gummistøvler d. 1/12 så min drengs andre reima sko ikke skulle drukne i den våde vinter (patter wash som reima iøvrigt siger er vandtætte, det er de ikke engang tæt på at være!!!) og støvlerne er stadig ikke kommet. Det er simpelthen ikke ok med så lang leverings tid! Jeg kunne have lagt mine penge i en hver anden netbutik og haft støvlerne for længst OG have haft et par vinterstøvler det ikke var ødelagt da de så var blevet skånet for den mængde vand (igen som reima ellers lover de kan holde til). Det mp simpelthen være en ommer og hvor har jeg dog fortrudt mit køb

10 december 2019

Hej S. Hansen
Tag meget gerne kontakt til kundeservice, da de kan tjekke op på din pakke, og finde ud af hvorfor det har taget så lang tid. Der kan have været lidt forsinkelser på at få alle ordre ud, grundet Black Friday travlhed, men vi har generelt kunne følge ret godt med i år.
Omkring Patter Wash skoene ser vi også gerne at du kontakter kundeservice og laver en reklamation. De skal være vandtætte, og er de ikke det, så det er en reklamationssag, som du selvfølgelig skal have kompenseret. Ingen grund til at gå rundt og få våde fødder.
Vi beklager din opevelse af vores produkter og webshop, og håber at vi kan få rettet op på det hurtigst muligt!

Absolut unzuverlässig, ein Ärgernis

Habe dort eine Bestellung getätigt. Es hat mehrere telefonische Anfragen erfordert, um überhaupt in Erfahrung zu bringen, warum die Bestellung auch nach einer Woche nicht versandt wurde - Ergebnis: es ist schlicht vergessen worden.
Die Retoure erforderte ebenfalls mehrfache Nachfragen und das Ergebnis war ebenfalls dasselbe: sie ist einfach nicht bearbeitet worden!!!!!
Alles in allem: nie nie wieder!!!!!

25 oktober 2019
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Bestilte for 1700 kr for en uge siden.

Bestilte for 1700 kr for en uge siden.
Pengene er trukket, men ingen mail om at pakken er sendt.
Det er under al kritik! Jeg har et barn der fryser og jeg har ikke råd til bare lige at købe nyt mens jeg venter på jer!

24 september 2019

Hej Julie.
Vi beklager virkelig meget den uheldige oplevelse! Det er selvfølgelig slet ikke i orden, og vi forstår situationen.
Vi har haft en teknisk fejl på siden lige netop den dag hvor du bestilte, og dette har desværre medført en større forsinkelse. Vi ved bedre til næste gang, og vil sikre at dette ikke sker igen og at vi får informeret vores kunder ordentligt, hvis der skulle være problemer. Vi tager kritikken til os.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Trækker pengene uden varen er sendt

Jeg bestilte jakke og handsker d. 18/9. Pengene blev trukket med det samme, men har endnu ikke set skyggen af mine varer eller fået en bekræftelse på, at de er afsendt! Handler ikke i Reimas webshop igen. Det er simpelthen for sløvt!

24 september 2019

Hej Ditte.
Vi har desværre haft nogle tekniske problemer, så informationen omkring ordren ikke er gået så hurtigt igennem systemet som det burde. Vi har arbejdet på højtryk for at få det fikset, og har nu fået sendt alle ordre ud. Vi forstår at det er en fejl der ikke må ske, og vi gør alt til, at det ikke kan ske igen i fremtiden. Vi beklager meget denne uheldige oplevelse!

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Hurtig til at trække penge, sløve til at sende varen.

Jeres flyverdragter er gode, men det er sidste gang jeg bestiller en vare på jeres hjemmeside. Jeg bestilte flyverdragter d 17/9, I trak pengene med det samme, hvilket ikke er noget ubetydeligt beløb. Siden har jeg ikke modtaget nogen besked om at varen er afsendt eller nogen tidshorisont om hvornår. Jeg køber flyverdragter på andre hjemmesider fremover med hurtigere service.

23 september 2019

Hej Christina.
Det var desværre en teknisk fejl, og som vi har tjekket op og fikset efterfølgende. Og desværre har vores kundeservice ikke haft fat i dig - hvilket vi beklager! Det er forståeligt hvis du ønsker at købe andre steder med hurtigere service, vi håber dog stadig du har tillid til vores produkter, selvom denne oplevelse af servicen ikke har været god.

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Reklamation

Dårlig service! Køber en Reima Stavanger, bedst i test. Der kommer flere huller på inderside af benene - langs membranen. Jeg har fulgt alle anvisninger nøje - aldrig haft den i tørreskab, kun vasket få gange i specialvask m.m. Reimas tilbagemelding: det kan kun ske, hvis dragt er behandlet forkert! Øh - hvordan forkert? Er det leg udendørs eller en for aktiv dreng måske?
På trods af mange års tilfredshed med Reima, køber jeg aldrig mere deres produkter. Når de ikke kan tage reklamation seriøst smider jeg ikke flere penge deres vej.

6 maart 2019
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

snyd og bedrag i stor stil !!!!!

Jeg bestilte den 14.02.2019 tøj for 1500 kr. Pengene er trukket med det samme og jeg har endnu ikke fået varene.
Jeg har skrevet til dem og får ikke noget svar ud og at de har modtage mange mails og at de nok skal svare. De skriver også at keg ikke behøver at skrive igen.
Det er nu 3 uger siden og jeg er så utilfreds!
Jeg har forsøgt at ringe til dem, men de har så kort en telefontid og så foregår det på engelsk. Desværre for mig kan jeg ikke engelske. Så jeg får svært ved få dem i tale.
Jeg har aldrig oplevet noget ligende. Det er så utilfredsstillende.!! 😡

1 maart 2019

Hej Katja.
Vi beklager rigtigt meget situationen, og har nu været i kontakt med dig gennem vores danske kundeservice. Det er helt exceptionelt at vi har haft så lang svartid, og det er selvfølgelig ikke i orden. Det bliver der rettet op på med det samme!
Venlig hilsen Anne fra Reima

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Die Lieferzeit hat sich mehrfach…

Die Lieferzeit hat sich mehrfach verkürzt! Ich habe bestellt, die Sendung wurde am gleichen Tag verschickt und ich habe sie bereits am nächsten Tag erhalten. Super, vielen Dank und weiter so!

21 december 2018

Snyd og bedrag !!

De trækker pengene ved bestilling og ikke ved afsendelse.
Efter 7 dage får vi at vide at produktet/vinterjakken ikke kan leveres til os.. ..pengene var trukket på vores konto. Det ekstra produkt vi udelukkende havde købt som supplement til vinterjakken de ikke "kunne" levere, var derimod på vej i posten, på trods af, at det uden det oprindelige produkt var uønsket.
Aller værst er dog, at vi stadig kan se at vinterjakken kan købes på Reima's hjemmeside, men nu blot til en 25% dyrere pris. Det er sgu dårlig stil!!!

1 december 2018

Antwoord van Reima

Hej Christian. Vi beklager meget den dårlige oplevelse du har haft i vores webshop. Efter vores lagerflytning i efteråret, har vi haft store tekniske udfordringer, både med betaling og med lagerbeholdningen. Det er derfor at det var problemer med denne jakke, det er bestemt ikke for at snyde. Du er selvfølgelig mere end velkommen til at returnere det produkt du modtog, og vi betaler alle pengene tilbage, inkl. fragt.
Vi arbejder på højtryk for at få helt styr på alle detaljer, men desværre er der enkelte ordre der har store problemer. Kontakt gerne vores kundeserivce hvis du har yderligere bekymringer eller spørgsmål.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

It’s such a dissapointing experience

It’s such a dissapointing experience. I ordered one of their snowsuites on Nov 9. They said, it may take a little bit longer than usuall because of the workload they may experience currently. By the 25 of Nov I’ve checked my account on reima.com. I am glad I did... The order was canceled without even a notification in my email or anything.. I’ve asked them why the order was cancelled, and I’m still waiting for their reply.... Also, they’ve charged me tremendous amount on money on Paypal. However, once they cancelled the ordered, they haven’t returned my money. I’m glad I paid with the Paypal, so I hope I’ll get my money back.

26 november 2018

Antwoord van Reima

Dear Laima. There has been a mistake regarding your order, and we are checking up on this ASAP. We have unfortunately had some technical difficulties after our warehouse move this year, and therefore some orders have been canceled. But of course you should have given a notification, and most definitely, you will get your money back!
Kind Regards Anne from Reima

Lees meer over geverifieerde reviews.