Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Appen kan betragtes som et fupnummer. Den viser færre zoner end nødvendigt for at generere et inspektionsgebyr fra inspektøren, når du tjekker dit rejsedokument. Københavns Trafikstyrelse nægter at ta... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Efter opdatering kan min søn (13) ikke længere anvende Rejsebillet til skole uden min mellemkomst. Et tilknyttet betalingskort kræver verifikation med MitID hver eneste gang han køber en cykelbillet f... Toon meer

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Jeg pendler hver dag, og har haft mit pendlerkort på DOT (og på midttrafik for et par år siden). Jeg oplevede sjældent problemer, og skete det, blev det hurtigt meldt ud. Jeg har desværre flere gange... Toon meer

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Det sædvanlige volddyre offentlige klyt. Den billetløsning her forstår jeg så lidt meningen med. Og PAS PÅ. Styresystemet dur ikke til alle telefoner, så du risikerer at skulle købe ny te... Toon meer

1,3

Zeer slecht

TrustScore 1.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

1,3

Alle reviews

34 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Hvis jeg kunne give den 0 havde jeg

Jeg har aldrig oplevet sådan forfærdelig og upålidelig app før. Den fungerer næsten aldrig. Den kan ikke loade ungdomskort eller købte billetter. Jeg har været tæt på at få en bøde fordi appen ikke kunne loade min købte billet. Man kan aldrig regne med om den virker eller ej.

24 november 2025

Elendig app

Som sædvanligt virken appen ikke og melder fejl når man skal betale for nyt periodekort.
Og kunde”service” er naturligvis lukket i weekenden 🤔😡

16 november 2025

Som andre i denne tråd

Som andre i denne tråd, har jeg forgæves forsøgt at installere appen Rejsebillet, men får en fejlkode der hedder afvist på grund af "mistænkelig aktivitet".
Da jeg først prøvede at installere appen og fik fejlkoden (for 1½ måned siden), kontaktede jeg support, som bad mig om slette appen, også i app-listen, genstarte telefonen og ny-installere app'en efter et døgn. Det gjorde jeg, men fik samme fejlmeddelelse.
Jeg har nu ventet på nye opdateringer af iOS (jeg har en iPhone 13), og efter et par sikkerhedsopdateringer, som forhåbentligt også indeholdt lidt fejlrettelser (?) har jeg geninstalleret Rejsebillet-appen, men bliver igen afvist på grund af "mistænkelig aktivitet". Det kunne være rart at vide, hvilke aktiviteter eller konflikter på min telefon som udløser denne besked. Er min iPhone for gammel? Jeg har den allerseneste iOS version.
Får jeg mon nogensinde adgang til Rejsebillet?

7 november 2025

Elendig app

Elendig app, eller det vil sige, jeg kan slet ikke komme i gang med den. Den strander ved at jeg skal indtaste mit mobil nr, men det får jeg slet ikke mulighed for, skærmen bliver helt blank og intet sker.

8 oktober 2025

Den ringeste app

Den ringeste app. Er det en joke? I så fald, dårlig smag. Jeg kan ikke genskabe den rute jeg havde med tidligere app, og købe pendlerkort jeg har brugt i årevis. Den tilbyder en anden rute som koster 400 kr mere om måneden! Den kan simpelthen ikke finde ud af det. Frustrerende, latterligt, dyrt. Læser folk fra selskabet overhovedet anmeldelserne?

1 oktober 2025

Det er godt nok ringe

Det er godt nok ringe. Bestiller et 2 zoner pendler kort gående fra den 3 oktober og måneden frem. Men jeres app rykker det hele en uge frem. Nu skal jeg købe dyre billeter i en uge

27 september 2025

Instalation.

Instalation.
Det er ikke lykkedes mig at installere rejsebillet app, det strander efter at jeg har skrevet mit telefonnummer, så får jeg besked om at man ikke kan oprette mig som forbruger, mistænkt aktivitet prøv igen senere. dette er åbenbart ikke en app for ældre, hvorfor skal det være så vanskeligt at installere og bruge en sådan app, dem der har lavet dette program har ikke tænkt særlig langt, desværre.

19 september 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Som fattig studerende er det vildt…

Som fattig studerende er det vildt frustrerende, at man ikke kan hente sit ungdomskort og derfor er nødt til at betale 26 kr. hver vej - fem gange om ugen. Det kan simpelthen ikke passe, at det skal være så besværligt. Jeg kan læse mig frem til, at problemet har stået på i noget tid, og derfor forstår jeg ikke, hvorfor det ikke bliver løst i stedet for bare at blive ignoreret.

14 september 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Ny app, nyt system, ringere service og færre muligheder

Rejsebillet-systemet er komplet udueligt opbygget. Min datter på 14 år skal bruge et pendlerkort, så hun kan komme i skole til og fra to forskellige adresser, hvilket kræver køb af en ekstra zone. Det kan så desværre ikke lade sig gøre, da man kun kan bestille pendlerkort baseret på rejseruter mellem to destinationer og ikke blot købe et bestemt antal zoner.

Samtidig kan man kun købe to måneder ad gangen i stedet tidligere; hvor man kunne købe et år og få yderligere rabat. Desuden er det irriterende, at jeg ikke bare kan forny hendes abonnement via en konto, jeg selv administrerer. I stedet skal hendes mobilnummer benyttes, og det er ikke muligt at lave en abonnementsløsning. Altså skal der manuelt købes et kort fra hendes telefon hver anden måned.

Hold kæft, hvor savner jeg Århus Sporveje og enkeltheden i deres systemer. Midttrafiks digitale muligheder var også markant bedre og mere fleksible end Rejsebillet.
Hvordan kan den teknologiske udvikling være omvendt proportional med brugervenlighed og fleksibilitet?

5 september 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Kan desværre ikke give mindre stjerner

Kan desværre ikke give mindre stjerner, deres ungdomskort virker bare ikke man er nød til at ringe derind og håbe på de har tid til at lave det manuelt.
Har 2 børn der skulle bruge det og samme problem med begge

1 september 2025

helt igennem forfærdelig app

helt igennem forfærdelig app. har prøvet i 20 min at købe pendlerkort men den melder fejl gang på gang. Amatør projekt. under alt kritik.

31 augustus 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Den app virker bare slet ikke som den…

Den app virker bare slet ikke som den skal. Fornyelsesfunktionen har ikke virket siden juni, og nu kan man ikke forny pendlerkortetet…..ved forsøg på at vælge rute og købe nyt pendlerkort ændrer den selv destination……jeg fik en adresse i Køge men bor i Aarhus……. Helt ærligt….. det er godt nok en pinlig sag…….. information får man intet af……Er der en voksen til stede?

25 augustus 2025

Kunne ikke købe dagsbillet

Kunne ikke købe dagsbillet til Midtjylland (væsentligt billigere)
Almindelig billet kunne godt købes via mobilpay. Dog kunne der efter betaling ikke trækkes billet frem i app.
Tak velvilje fra chaufføren (havde kvittering på mobilpay)
Virkelig ringe app

19 augustus 2025

Elendigt som altid fra Rejsekort

Lige så udueligt arbejde som Rejsekort plejer. Der er kryptiske kundeflows. Forstyrret drift med Ungdomskort og appen er ikke oplyst og/eller dårligt formuleret. Flere deciderede fejl har involveret kald til Midttrafik. Jeg ser mange positive anmeldelser, men de negative går på pendler og Ungdomskort - og det er også problemet her. Pinligt dårligt.

10 augustus 2025

Tag en taxa,

Tag en taxa, det er billigere.
Fraråder på det kraftigste at anvende da man bliver snydt, og der ingen hjælp er at hente hverken ved Rejsebillet eller Midttrafik
Ungdomskort/månedskort købt d.23/7, bliver tilbage dateret d.27/6. Så ender med at betale 800 for 20min buskørsel.
Enkelt billet gælder 2timer ved køb hos Midttrafik, hvilket de også oplyser på hjemmeside. Men hos Rejsebillet gælder den kun en time. Så ender med kontrolafgift, på grund af vildledning. Selvom om man prøver at gøre det rigtigt og er betalende kunde.
Så alt i alt et firma der får de grådigste selskaber, til at ligne noget der er drevet for velgørenhed.
Håber det bliver lukket snarest.

30 juli 2025

Is dit jouw bedrijf?