Dit was de tweede keer dat ik een wagen huurde via Rentcars. Handig omdat je meteen via meerdere verhuurbedrijven kan zoeken, en toch een vrij goed beeld hebt van wat je mag verwachten.

Wij kwamen aan in Sta Cruz Bolivia en Europcar gaf aan dat er geen auto’s beschikbaar waren. Terwijl we van Rentcars een bevestiging hadden gekregen en onze betaling ook is afgeschreven. Maar Rentca... Toon meer
Fijne mensen, eerlijke behandeling, geen kleine lettertjes. Auto's waren wat gedateerder dan je in Nederland gewend bent, maar hey, je wilt van A naar B, en geen prijs winnen. Erg prettig dat je het 0... Toon meer
Via Viaggriari auto gehuurd Cagliari airport. Fijne nette auto. Goed ontvangst. Bij inleveren auto had ik de auto verkeerd weggezet ( beetje onduidelijk bij de airport zelf). Medewerker Matteo is... Toon meer
Connect with more than 380 car rental companies around the world.
Founded in 2009, Rentcars is the largest online car rental platform in Latin America and one of the global leaders in the industry. Our purpose is simple: to connect people with the best car rental options around the world — backed by great customer support and a smooth experience from start to finish.
Sign up to receive special offers, discount coupons, and travel inspiration straight to your inbox.
Rua Nunes Machado, 68, 80250-000, Curitiba, Brazilië

Vraagt klanten om een review
Goed overzicht van keuze auto’s en type verzekering, zeker als je geen risico’s wilt lopen.
Om alles te reserveren is simpel en snel te regelen, maar als je wat wil aanpassen zoals bv tijd van ophalen en inleveren dan heb je een uitdaging😔
Het leek allemaal heel mooi met een auto voor een scherpe prijs. Maar bij het ophalen van de auto werd onze boeking als ongeldig aangemerkt omdat de gebruikte voornaam anders was dan de voornaam op het rijbewijs. Dus kiezen of lopend vertrekken of opnieuw een auto ter plekke huren en dus twee keer betalen.

Antwoord van Rentcars
Onduidelijk en krijg achteraf mails over cashback en dergelijke

Antwoord van Rentcars
Keddy is onderdeel van Europe car. Goede snelle service. Mooie nieuwe en betrouwbare auto. Alles was heel goed geregeld.
Quick help at the desk and a great Car.
Easy to bring back
Nextvtime again
Remarcação sem problemas e sem custos adicionais
Super serviço
Rentcars geeft behulpzame informatie na boeking van een auto.
boeking ging goed...
ik moet de auto nog ophalen
dus verder nog geen ervaring met rentcars