Ik heb zoveel stress door Rentola en Huur Media , zit opeens vast aan abonnement! Daarbij mails van Intrum Justitia die ik echt niet ga betalen . Geld word afgeschreven zomaar en nog van rare instan... Toon meer
Oplichterij pur sang! Ik had vorig jaar een proefabonnement van 1€ betaald en verwijderde onmiddellijk (1 dag later) mijn account omdat er geen meerwaarde was. Blijkbaar is dat onvoldoende opzegging v... Toon meer
Rentola is oplichter Is niet duidelijk website Automatiek vraagt geld en abonnement. Ik ben niet akkoord gegaan voor abonnement en rentola pakken op mijn bankrekening afschriften maandelijks ik h... Toon meer
De site geeft veel informatie en is wat dat betreft wel behulpzaam.Wat ik wel betreur is,dat men verplicht is eerst een proef-abonnement te nemen tegen weliswaar een klein bedrag,maar dat wordt na een... Toon meer
Vous cherchez votre prochain bien à louer ? Rentola est votre meilleur choix ! Chez Rentola, nous facilitons la mise en relation entre locataires et propriétaires, afin que vous puissiez trouver rapidement et facilement le logement idéal. Que vous recherchiez un appartement, une maison ou une chambre, Rentola propose un large éventail de biens à louer adaptés à tous les budgets et styles de vie. Avec des annonces disponibles dans la localisation de votre choix, notre plateforme rend votre recherche simple et vous offre les meilleures chances de trouver le logement parfait. Besoin d’aide ou avez-vous des questions ? Notre équipe de support amicale est là pour vous accompagner à chaque étape. Vous pouvez nous contacter facilement via Rento, notre assistant virtuel disponible dans la section FAQ, ou en remplissant le formulaire de contact dans les Conditions Générales sur notre site web. Chez Rentola, nous nous engageons à rendre votre expérience de recherche de location simple, transparente et totalement sans stress.
Vraagt klanten om een review
Heeft 98% van zijn negatieve reviews beantwoord
Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand
Dag iedereen ik hoop dat jullie het beter hebben dan mij. Dit moet je zeker niet doen❗️❗️❗️ Ik heb me zelf niet voor aan gemeld en ze proberen met een domicilering 2x €40 te trekken het is ook een waardeloos plat form ik krijg nooit een mail dus u kan nog beter in SINT-NIKLAAS geloven dan wat weet ik veel van hun (belofte's) de manier hoe ze je behandelen is precies zo als een achterstand wijk❗️ met geen. Communicatie ik noem het zielig,echt waar zij zijn het voorbeeld dat ouder bang zijn van internet.

Antwoord van Rentola.be
Er werd ongevraagd 39€ van mijn rekening genomen. Dit is geen service meer maar pure oplichting. Ik ben een student en voor mij is 39€ een groot bedrag. Ik wil mijn geld terug.

Antwoord van Rentola.be
meld je hier noooooit voor aan noooit nooit NOOOOIT

ZWARE OPLICHTING!!!
-10 sterren
Maandelijk betalen
En dan niet kunnen afzeggen
40 euro opzeg betalen
Ze zouden de bak in moeten
En dan nog eens een slechte klantendienst nooit te bereiken.
Hier moet je niet komen !!

Antwoord van Rentola.be
Ik betaal al jaren elke maand €30.
Ik heb al lang een opzegging gedaan, nu krijg ik een papier dat ik €40 moet betalen voor de opzegging. Dit is oplichterij !! Als ik de opzegging niet betaal blijft er elke maand €30 van mijn rekening gaan, ik ben een alleenstaade moeder met een laag inkomen en 2 baby’s dus dit kan ik echt niet hebben !!
Ik klaag hun aan

Antwoord van Rentola.be
Oplichters!!!! Er word nog steeds geld afgeschreven terwijl ik het al opgezegd heb!

Antwoord van Rentola.be
Ik heb vorige week denk ik €1 betaald voor een “abonnement”, maar vandaag is er €40 van mijn rekening gegaan. Het stond nergens vermeld dat dit zou gebeuren, dus het zijn oplichters! Let op want ze lopen weg met je geld!!!

Antwoord van Rentola.be
Op zoek naar een huurwoning geregistreerd op deze site met als excuse dat ze 1€ aanrekenen om de gegevens van de verhuurder vrij te geven.
Maar dan: duur, onwetend en ongewenst een automatisch lidmaatschap aan 39€/maand via domiciliëring... dit zijn valse praktijken!!!
Bovendien blijven de meest interessante aanbiedingen lang staan nadat ze reeds verhuurd zijn...

Frauduleus.
Hadden 1 euro betaald om toegang te krijgen tot een advertentie voor een studentenkamer.
Enkele dagen later krijgen we de melding om 39,99euro te betalen voor een abonnement dat we niet hebben gevraagd, en zelfs meteen via domiciliëring waar er geen toestemming is voor gegeven.
Naar bank gebeld en domiciliëring kunnen stop zetten vòòr betaling.
Ook meteen abonnement stop gezet (binnen de week)
Krijgen nu constant mails om alsnog te betalen.

Antwoord van Rentola.be
HET ZIJN COMPLETE GANGSTERS!! BLIJF ER WEG WANT ZE PLUIMEN JE MET 39 EURO PER MAAND ZONDER DAT JE HET BESEFT!! DUS BETAAL NOOIT 1 EURO OF JE HEBT SPIJTIG GENOEG PRIJS...

Antwoord van Rentola.be
Net als vele anderen betaalde ik 1 euro om een advertentie te bekijken en opeens een tijd later zie ik dat ik 39 euro moet betalen. Ik stuurde een mail hiervoor naar de klantenservice en toen werd er mij geantwoord dat ze mijn abonnement zouden annuleren en dat ik niets meer zou moeten betalen. Vandaag kreeg ik echter een mail dat ik 32 euro moest betalen voor mijn opzegkosten van mijn abonnement. Als ik dit niet voor 27/08 doe moet ik NOG meer betalen. Niets van al deze kosten staat duidelijk aangegeven op hun site, het zijn regelrechte oplichters.

Antwoord van Rentola.be
slecht, en zeker niet betrouwbaar nadat je 1 euro overmaakt hebt krijg je ineens een abonnement aan je been zonder dat eerder te vermelden dan moet je 24u wachten eer dan je je abonnement kan annuleren.
zo kan ik ook snel rijk worden in mijn ogen oplichters!

Antwoord van Rentola.be
PAS OP! Zonder mijn weten €39 per week afgeschreven ik was hier niet bewust van en nu €200+ kwijt voor precies NIKS.
Begon met €1 en zonder dat ik het door had wekelijks €29/39. Karma zal deze personen vinden. Nu een onderzoek gestart maar geld niet terug te boeken…

Antwoord van Rentola.be
MISLEIDING! Ik heb 1 euro betaald om te reageren op een advertentie van een kot. Na 7 dagen werd er opeens 39 euro van mijn rekening gehaald zonder dat ik het wist. Betaal dus nooit die 1 euro! Ik contacteerde de klantenservice en ze reageerden gewoon niet. Echt degoutant.. Heb zin om de politie te contacteren!

Antwoord van Rentola.be
Moeilijk, verdacht, ontransparant. Je moet betalen om verhuurders te mogen contacteren, maar dan kom je uit op websites die niet meer bestaan.

Antwoord van Rentola.be
Ik heb €1 betaald voor eenmalige toegang tot huuradvertenties, maar zonder duidelijke melding ben ik automatisch geabonneerd voor €30 per maand! Dit stond nergens duidelijk aangegeven. Ik heb het bedrag meteen geblokkeerd, maar ze blijven proberen geld van mijn rekening af te schrijven.
Bovendien reageert de klantenservice helemaal niet op mijn berichten. Geen hulp, geen oplossing. Pure misleiding – blijf hier weg!

Antwoord van Rentola.be
Ik wou dat ik minder dan een ster kan geven. Rentola is een dief en pas dus goed op

Antwoord van Rentola.be
Werd 39€ aangerekend na 1€ te moeten hebben betalen om een pand nog maar te kunnen bekijken op hun website , alsik niet snel mijn geld terug heb en dat “abbonement” ZONDER DAT IK EEN ACCOUNT HEB, word afgesloten stap ik naar de bank en de politie! onacceptabel!!

Oplichters ten TOP!
Zorg dat je nooit gratis of voor 1 euro een advertentie van hen bekijkt want je zit na 7 dagen vast aan een maand abonnement van €39 euro en het opzeggen is absoluut niet zo simpel want hun support reageert gewoon niet. Je bent al verplicht om een account aan te maken je te registreren en op die manier kun je dat abonnement annuleren. Wees dus gewaarschuwd